ty potvoro jedna slyšet tě mácafufu píše:.... no v Milovicích mi vrazili do ruky mikrofon, tak jsem jim tam vyprávěl vtip páč tam zrovna stálo nic moc autoa docela jsem bodoval a ani po mě nic neházeli

ty potvoro jedna slyšet tě mácafufu píše:.... no v Milovicích mi vrazili do ruky mikrofon, tak jsem jim tam vyprávěl vtip páč tam zrovna stálo nic moc autoa docela jsem bodoval a ani po mě nic neházeli
no ono je to komplikovanější...fufu píše:.... já myslel že to bylo tvoje autoBALI píše:ty potvoro jedna slyšet tě mácafufu píše:.... no v Milovicích mi vrazili do ruky mikrofon, tak jsem jim tam vyprávěl vtip páč tam zrovna stálo nic moc autoa docela jsem bodoval a ani po mě nic neházeli
![]()
![]()
![]()
, ale pochopils to
Občas tam stává, černá GIV s černými čočkami vepředu. No a jinak děláš na dokončování, ne? Hned vedle vás mám dva bohoušky.lisky píše:PeLa píše:No chlape, abych se přiznal... jo... Dělám... proč? Ty taky? Kterej ty seš? Pár golfíků na parkovišti stojí , že by byl jeden z nich tvůj?lisky píše:Nevíte k čemu je pod AGR ventilem ta dirka? Měla by být ucpaná ne?![]()
Je to přeci hned mezi coolerem a sáním![]()
Hele chlape, neděláš Ty náhodou v Cosmeticu??
Jo, dva bohoušky... tak to já už vím kerej siPeLa píše:lisky píše:Občas tam stává, černá GIV s černými čočkami vepředu. No a jinak děláš na dokončování, ne? Hned vedle vás mám dva bohoušky.PeLa píše: No chlape, abych se přiznal... jo... Dělám... proč? Ty taky? Kterej ty seš? Pár golfíků na parkovišti stojí , že by byl jeden z nich tvůj?)