Tak to ještě Eskláda pár čísel v tvým obejváku pár čísel stihne!ARV6 píše:No mne to povidejte si ted beru preklenovak na 350t a voser jak svina, hruza... A to mam 110t na stavebku takze defakto potrebuju jenom 240t a nadelaji s tim zmrdi.... Ale tak do 2 tydnu uz budem mit bytecek snad
Presne takhattori_hanzo píše:Tak to ještě Eskláda pár čísel v tvým obejváku pár čísel stihne!ARV6 píše:No mne to povidejte si ted beru preklenovak na 350t a voser jak svina, hruza... A to mam 110t na stavebku takze defakto potrebuju jenom 240t a nadelaji s tim zmrdi.... Ale tak do 2 tydnu uz budem mit bytecek snad![]()
Jinak máš pravdu že co se týče půjček tak ty kecy z televize jsou šílený!Když člověk doopravdy něco chce tak je to na dlouhý lokte a prověřování jak za dob Stb!
Do hypoték nevidím ale stačí mi když sleduju ty hypervýhodný akce na bazarový auta u táty!Když si člověk přečtě jaký jsou u nich ve finále podmínky tak je to k zlblití co všechno si dovolí říct do tý reklamy!ARV6 píše:Presne tak, vsechno to vypada jednoduse, ale kdyz o to pozadas tak nejdriv ze potrebuju rucitele, OK, pak zas jeste ze musim mit zivotni pojistku, a ted uz jenom cekam az to urednici vyridi....
A to s tim Eskladou sem jako neslysel...
To jako fakt??Mikael píše:Ja na to seru.Koncim v praci...hehe...byl sem tam dlouho,co???celej mesic.