Potřebuju brigádku....ALE VÁŽNĚ!!!! - ted totalni OffTopic
Potřebuju brigádku....ALE VÁŽNĚ!!!! - ted totalni OffTopic
Tady končí sranda, nevíte o něčem vhodném pro mrňavou holčinu co potřebuje prachy? Ale fakt vážně - žádný vtípky
nějak nemůžu nic sehnat....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mno umím psát leda na stroji, čímž se živím, jsem technickoadministrativní pracovnice s maturitou, jazyky jsem se učila NJ i AJ ale momentálně je to u mě nepoužitelné
myslela jsem spíš nějakou prácičku mimo kancl bo mám pocit že já osobně jsem firmám asi k ho...
kvůli těm jazykům, ale když hledám brigádu beru vždycky cokoliv, takže jsem dělala už sběračku ovoce (teď v lednu to nečekám), dělala jsem řidiče - kurýra, dělalal jsem na benzínce na baru, dělala jsem na kase v Kauflandu (to už radši ne...), uklízečku (bléééé) apod....ve zklatce, nebojím se žádný práce, jde jen o to jestli to zvládnu a pak beru vlastně cokoliv.....
myslela jsem spíš nějakou prácičku mimo kancl bo mám pocit že já osobně jsem firmám asi k ho...
Re: Potřebuju brigádku....ALE VÁŽNĚ!!!!
Tak to sis vybrala spatnej kraj.Tady je docela hoooodne malo prace.Sem na tom stejne.Taky mam dost veci,certifikatu a tak,ale chybi mi praxe a kvuli tomu mam smulu.Ale v EPT ve Svatave by te urcite vzali.Tam snad vemou kazdyho.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vsude sem videl samy takovy prace jako Pojistovak, Cestak atd, a to je na nic. Neco normalniho vubec.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
AVR6: no právě.....nebo se ptát lidí co měli k obědu a zapisovat to (statistika) nebo takový podobný voloviny......úplně nejradši bych dělalal cokoliv s autama, ale nenapadá mě tady nic ....
je to tu fakt bída....ale v Liťáku to neni o moc lepší .... no do německa už to mám kousek....
Mikael: co ke EPT?
Mikael: co ke EPT?
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prodavaj tady Mazdy a Hyundai, taky sem zaslechl v radiu ze nabizi praci.
http://www.hyundaicheb.cz/www.hyundaich ... ontakt.php
http://www.hyundaicheb.cz/www.hyundaich ... ontakt.php
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
zkusím....ale skoro to vyznělo že hledaj zaměstnance jako takový a já potřebuju jen vedlejšáček....ale vyzkouším....
kují
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
[quote="tweetyna"]AVR6: no právě.....nebo se ptát lidí co měli k obědu a zapisovat to (statistika) nebo takový podobný voloviny......úplně nejradši bych dělalal cokoliv s autama, ale nenapadá mě tady nic ....
je to tu fakt bída....ale v Liťáku to neni o moc lepší .... no do německa už to mám kousek....
[quote]
Můžeš se Zvookyma tahat auta!
Můžeš se Zvookyma tahat auta!
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No mne to povidejte si ted beru preklenovak na 350t a voser jak svina, hruza... A to mam 110t na stavebku takze defakto potrebuju jenom 240t a nadelaji s tim zmrdi.... Ale tak do 2 tydnu uz budem mit bytecek snad
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ještě Eskláda pár čísel v tvým obejváku pár čísel stihne!ARV6 píše:No mne to povidejte si ted beru preklenovak na 350t a voser jak svina, hruza... A to mam 110t na stavebku takze defakto potrebuju jenom 240t a nadelaji s tim zmrdi.... Ale tak do 2 tydnu uz budem mit bytecek snad
Jinak máš pravdu že co se týče půjček tak ty kecy z televize jsou šílený!Když člověk doopravdy něco chce tak je to na dlouhý lokte a prověřování jak za dob Stb!
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Presne takhattori_hanzo píše:Tak to ještě Eskláda pár čísel v tvým obejváku pár čísel stihne!ARV6 píše:No mne to povidejte si ted beru preklenovak na 350t a voser jak svina, hruza... A to mam 110t na stavebku takze defakto potrebuju jenom 240t a nadelaji s tim zmrdi.... Ale tak do 2 tydnu uz budem mit bytecek snad![]()
Jinak máš pravdu že co se týče půjček tak ty kecy z televize jsou šílený!Když člověk doopravdy něco chce tak je to na dlouhý lokte a prověřování jak za dob Stb!
A to s tim Eskladou sem jako neslysel...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Do hypoték nevidím ale stačí mi když sleduju ty hypervýhodný akce na bazarový auta u táty!Když si člověk přečtě jaký jsou u nich ve finále podmínky tak je to k zlblití co všechno si dovolí říct do tý reklamy!ARV6 píše:Presne tak, vsechno to vypada jednoduse, ale kdyz o to pozadas tak nejdriv ze potrebuju rucitele, OK, pak zas jeste ze musim mit zivotni pojistku, a ted uz jenom cekam az to urednici vyridi....
A to s tim Eskladou sem jako neslysel...
✠Luftwaffle✠
- georgzkulny
Ja na to seru.Koncim v praci...hehe...byl sem tam dlouho,co???celej mesic.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
To jako fakt??Mikael píše:Ja na to seru.Koncim v praci...hehe...byl sem tam dlouho,co???celej mesic.
BBS Motorsport