Poslední návštěva: 19 črc 2019 05:08 Právě je 19 črc 2019 05:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 19 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 25 lis 2005 17:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
Ahoj,
měl bych dotaz...nevíte jak rozjet demo/hru World Racing 2? Vždy když se to pokusím rozjet tak to hlásí: "Could not create Direct 3D device!" Nevítě co s tím?Díky


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 25 lis 2005 17:26 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
jakou mas grafiku?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 25 lis 2005 17:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
milosh píše:
jakou mas grafiku?

128MB


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2005 18:16 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
jo to je super :lol:

ale jakej presne typ? :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2005 18:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
milosh píše:
jo to je super :lol:

ale jakej presne typ? :D

aha :lol:
tak je to : 128 PRO AGP 4X TMDS - stačí? :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 26 lis 2005 17:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
Tak výrobce je ATI Technologies Inc. to už je ono? :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 27 lis 2005 01:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 úno 2004 20:30
Příspěvky: 3513
Bydliště: Praha/Káraný
Mě to taky píše....asi to má už krapet vyšší nároky....

_________________
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 27 lis 2005 10:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
F.N.T (Jergi) píše:
Mě to taky píše....asi to má už krapet vyšší nároky....

No všichni mi zatím tvrdili,že je potřeba nový DirectX,ale ten mám....a grafika si myslím,že by to utáhnout mohla...divný :(


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2005 22:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 úno 2004 20:29
Příspěvky: 5529
Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:

_________________
clean&style


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 06:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
Laconi píše:
Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:

No ono je to zatím obyčejně demo...a dá se tam jezdit jen s novou Octavii RS..tady : http://www.skoda-auto.com/cze/model/octaviars/game/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 08:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 úno 2004 20:29
Příspěvky: 5529
Lucky píše:
Laconi píše:
Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:

No ono je to zatím obyčejně demo...a dá se tam jezdit jen s novou Octavii RS..tady : http://www.skoda-auto.com/cze/model/octaviars/game/


Já mám demo kde se dá jezdit s Golfem 1 GTI, je to vlastně druhej díl hry Mercedes World Racing ale asi se to jmenuje jen World Racing 2 páč tam jsou už i jiný auta, nějak mě to demo proti jedničce nenadchlo :(

_________________
clean&style


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 08:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 bře 2005 19:04
Příspěvky: 347
Bydliště: Vysočina
Minimální konfigurace pro spuštění hry:
* DirectX 9.0c
* Athlon XP 1800+, Pentium IV 1.8 GHz
* 256 MB RAM
* AGP-3D grafická karta min. 64 MB

ale podle těch požadavků to nevypadá zas tak náročně :roll:

_________________
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 08:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 úno 2004 20:29
Příspěvky: 5529
Jurry píše:
Minimální konfigurace pro spuštění hry:
* DirectX 9.0c
* Athlon XP 1800+, Pentium IV 1.8 GHz
* 256 MB RAM
* AGP-3D grafická karta min. 64 MB

ale podle těch požadavků to nevypadá zas tak náročně :roll:


No já to ještě furt ze zvyku beru podle svýho minulýho Athlona 900 :D

_________________
clean&style


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 17:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 úno 2004 20:30
Příspěvky: 3513
Bydliště: Praha/Káraný
Laconi píše:
Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:


No já s tim nepočítal, já to demo potřeboval prubnout kvůli něčemu jinýmu, když jsem testoval grafickou kartu....lépe řečeno verze ovladačů....je jasný že bych si neškrtnul....

_________________
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 17:28 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2004 21:38
Příspěvky: 9432
Mě to jde, ale vůbec mě to nebaví, je to takový hrozně nudný

_________________
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 lis 2005 17:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2004 16:25
Příspěvky: 707
Bydliště: Praha 5/Stodůlky
Ritchma píše:
Mě to jde, ale vůbec mě to nebaví, je to takový hrozně nudný

No jó,pán je gurmán..to není Lotus že? :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 13 lis 2012 22:37 
Offline

Registrován: 01 črc 2012 16:39
Příspěvky: 5
Bydliště: Brno City
Hraje ještě někdo ?
By mě zajímalo jak jezdit ve WR2 online .. Na yt je dost videí tak bych to taky chtěl skusit :D
Tady moje oblíbený vozítko .. :D
Obrázek

_________________
VTEC just kicked in YO


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: World Racing 2
PříspěvekNapsal: 27 úno 2013 01:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 lis 2004 19:48
Příspěvky: 413
Bydliště: Vysočina
občas hraju WR2, pár nadšenců to hraje i online, ale malo kdy to vychytám... tady jedno moje video na rychlo zplácaný -- http://www.youtube.com/watch?v=3FxU0HC5pvU a stránky kde najdete svoje auto a spoustu tratí, třeba z NFS 4 atd :D .... http://games.reveur.de/en/worldracing-2 ... date/down/

_________________
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů