Poslední návštěva: 19 črc 2019 04:40 Právě je 19 črc 2019 04:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 29 srp 2006 15:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 14:45
Příspěvky: 1594
:(
http://rbr.onlinegames.cz/forum/viewtopic.php?t=784
:(

_________________
KEHO rennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 29 srp 2006 16:50 
Offline

Registrován: 11 kvě 2005 20:26
Příspěvky: 1881
Treba se da nekde na netu najit neoficialni crash fix ?

_________________
500 0,9T


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 29 srp 2006 16:52 
Offline

Registrován: 11 kvě 2005 20:26
Příspěvky: 1881
A co sem ted hledal, tak na to sou 2 patche ? Mas je tam dany oba ?

_________________
500 0,9T


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 29 srp 2006 16:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 srp 2004 15:56
Příspěvky: 178
Bydliště: Levice, Slovakia
mne pomohol jeden patch tusim a mozno mas procesor ktory nepodporuje SSE.. malo by tam byt aj druhe execko "RichardBurnsRally_NoSSE.exe" ...skus to cez to, grafiku mam tu istu co ty len pretaktovanu, v nej by som problem nevidel...

_________________
RIP Richard Burns :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 srp 2006 18:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2005 19:23
Příspěvky: 74
Bydliště: Znojmo
prolezlý wokna + ati ovladače = :sibenice:

pokud nepomůže reinstal ovladačů tak format. Případně změna gk... 9550 na "protiúčet", k tomu 1k a máš bazarovou 6600gt a rbr na plné detaily...


Naposledy upravil Mastero dne 30 srp 2006 12:16, celkově upraveno 1

Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 09:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 14:45
Příspěvky: 1594
uz sem zkousel skoto vse!!! :( mam tam asi 3 patche! :roll:
pak sem stahnul drivery k zakladni desce ke grafice atd. atd. a porad nejede kuwa :P

_________________
KEHO rennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 11:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 kvě 2006 06:28
Příspěvky: 830
Bydliště: Karviná - Prague
Já bych to viděl na špatné ovladače grafiky, možná slabou grafiku (otázka je jakou máš přesně), nebo špatný crack.
PS:uším že jsem někde četl že Radeonky jsou docela chytlavé s touto hrou, tak vyzkoušej jednu věc, půjč si od někoho nějakou Ge-Force-ku a přehod si ji a zkus (nezapomen nainstalovat jednu z poslední verzí ovladče). JInak jaký máš procák a ramku?
A ještě jedna věc....mrkni jestli máš nainstalovaný kodek Indeo video kodek...bez tohohle mi zase nejelo menu u jedné hry..jen černá obrazovka..

_________________
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

www.pneuheli.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 12:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 srp 2004 15:56
Příspěvky: 178
Bydliště: Levice, Slovakia
Robik píše:
Já bych to viděl na špatné ovladače grafiky, možná slabou grafiku (otázka je jakou máš přesně), nebo špatný crack.
PS:uším že jsem někde četl že Radeonky jsou docela chytlavé s touto hrou, tak vyzkoušej jednu věc, půjč si od někoho nějakou Ge-Force-ku a přehod si ji a zkus (nezapomen nainstalovat jednu z poslední verzí ovladče). JInak jaký máš procák a ramku?
A ještě jedna věc....mrkni jestli máš nainstalovaný kodek Indeo video kodek...bez tohohle mi zase nejelo menu u jedné hry..jen černá obrazovka..

ja mam ATi R9550 tiez, v tom by som problem nevidel... a je jedno ze som ju taktoval...

rallik skus si od niekoho pozicat tuto hru, mozno mas zle cd

_________________
RIP Richard Burns :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 12:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2005 19:23
Příspěvky: 74
Bydliště: Znojmo
Já měl R9550 taky a rbr mi dělalo to samé. Formát pomohl, ale po nainstalování pár programů to začalo dělat opět.

Nevylučuju ale, že to může dělat verze této kopie hry.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 13:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 14:45
Příspěvky: 1594
takze CD mam od kamose kterymu to jede normal.(ma nakou GF)
update grafiky sem uz delal!
mam tam vsechny patche atd.!
proste nic!!
ted sem tam daval updaty zakladni desky zase nic :( :(
tak posledni co mi zbejvá rikala jedine update zvuklovky :(
ale to envim jakou mam a jak to zjistim?? :( (mam samostatnou to vim 8) )
jinak proste vse uz sem zkousel a nic!!krome ty zvukovky :(

_________________
KEHO rennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 13:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 14:45
Příspěvky: 1594
jinak RAMku mam 512
a procik 1:53

_________________
KEHO rennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 13:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 srp 2004 15:56
Příspěvky: 178
Bydliště: Levice, Slovakia
zaujimavy procik :lol: ... skus si pozicat tu GF od kamosa ci ti to pojde

_________________
RIP Richard Burns :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 13:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 14:45
Příspěvky: 1594
Nitro píše:
zaujimavy procik :lol: ... skus si pozicat tu GF od kamosa ci ti to pojde

jako ja uz to jednou rozbehal na to stavajicim!ale nepamatuju se jak!
bylo to asi pred rokem :lol: :( :lol:

_________________
KEHO rennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: problém RBR(Richard Burns rally)
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 14:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 kvě 2006 06:28
Příspěvky: 830
Bydliště: Karviná - Prague
rallik píše:
Nitro píše:
zaujimavy procik :lol: ... skus si pozicat tu GF od kamosa ci ti to pojde

jako ja uz to jednou rozbehal na to stavajicim!ale nepamatuju se jak!
bylo to asi pred rokem :lol: :( :lol:


No tak jestli si to už jednou rozjel tak grafikou to nebude..jinak ty patche nevím no...cpát tam jeden po druhém....:(
A zkoušel si přeinstal woken? No s tou zvukovkou jednoduše ve správci zařízení najdeš vše co potřebuješ o systému vědět....včetně názvu zvukovky:D
Alepson doufám že se nepletu :lol:

_________________
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

www.pneuheli.cz


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů