Poslední návštěva: 18 črc 2019 19:00 Právě je 18 črc 2019 19:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GTR 2
PříspěvekNapsal: 14 říj 2006 18:22 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
tak som to skusil zo vsetkymi aids zapnutymi a dost zle :(
bol som raz ze som spravil 1:59 :lol:

ale malo to v sebe celkom pekne prekvapenia.
clovek nikdy nevie co mu to auto spravi :smich:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 16:47 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3727
Bydliště: Český Těšín
co takhle napsat tady kdo na cem jezdi (klavesnice,gamepad,volant)
popriklade jaky nastaveni volite na okruhu v brne napr (sklo kol,gumy,pritlak,etc...)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 20:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 30 dub 2006 20:58
Příspěvky: 205
nemate nekdo funkcni torrent na plnou GTR2 ? docela bych to zaparil, i kdyz demo me nejak moc nenatchlo, ma to celkem dobry zvuky, grafika je prumerna ,model zniceni nicmoc ale presto bych to chtel zkusit jako plnou:)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 říj 2006 22:58 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
Tom_ píše:
...

klavesnica a nastavenie tak, nech to jede co to da ;P


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 říj 2006 17:13 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
tak nastavenie.
jazdim na klavesnici zo saleenom v brne, takze na ine auta / trate to moze byt dost o inom.
vzhladom na to, ze jazdim len "kvalifikaciu" tj maximalne 4 kola nez idem naspet do garaze neco nastavovat, tak nepotrebujem 50l benzinu, staci 20. taktiez "radiator opening" mam na minime - vychadza to tak, ze sa mi zacne prehrievat motor v poslednom kole ktore idem :)
max otacky na 7000rpm. ale radim este pred "cervenymi" otackami.

brake balance posunut o tak % dopredu (nech sa pri plnych brzdach a brzdeni motorom nezablokuju zadne kola)

obut soft slicky, s prevodovkou sa pohrat tak, aby cloveku vyhovovala. tj aby som nemusel zbytocne preradovat pri dvoch zakrutach tesne za sebou. takze 1 a 2 stupen mam strasne dlhy, ostatne tesnejsie za sebou.

zbiehavost (toe-in) vpredu nechat tak (tj myslim -0.1), vzadu dat na 0 (povodne myslim 0.1). auto by malo byt troska menej pretacave pod plynom, ale zase nedotacave bez plynu.
toto celkom dost ovplyvnuju stabilitu pri brzdeni a akceleracii. -hodnoty auto "stabilizuju".

"odklon" (camber) posunut asi o 2 stupne vpredu aj vzadu (tj myslim vpredu na -4,5 a vzadu -2,5). ich pomer tiez pomerne dost ovplyvnuje nedotacavost / pretacavost. vo vseobecnosti cim zapornejsia hodnota (vzadu) tym by malo byt pri (pretacavaom) smyku menej "agresivne".
ale predok by mal byt "zapornejsi" nez zadok.

na tlmice (slow a fast bump / rebound) nesahat, clovek netusi co to spravi. pruziny tiez, maximalne trosicka pritvrdit predok. stabilizatory (anti-rollbar) tiez asi nechat tak.
hodnoty vpredu su vyssie nez vzadu. cim si budu blizsie, tym bude auto pretacavejsie
a ride height tak nizko co to de ;)

aerodynamiku som nemenil, v brne ma to dost spomalilo.


je to horko takzko vypozorovane, takze nerucim, ze vobec nieco z toho funguje :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 11:36 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3727
Bydliště: Český Těšín
funguje vam Motec? me vubec a docela me to sere, snazil sem se to stahnout z netu jak to je napsany v readme ale jakmile to stahnu a chci zacit instalovat aniz bych vybral slozku kde tak mi to napise C: invalid folder or enough space. No bodejt kdyz C vubec nemam mam disky F a D ale nikde to nejde nastavit abych to tam instaloval. Za kazdou radu diky


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 11:47 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
Tom_ píše:
funguje vam Motec? me vubec a docela me to sere, snazil sem se to stahnout z netu jak to je napsany v readme ale jakmile to stahnu a chci zacit instalovat aniz bych vybral slozku kde tak mi to napise C: invalid folder or enough space. No bodejt kdyz C vubec nemam mam disky F a D ale nikde to nejde nastavit abych to tam instaloval. Za kazdou radu diky

som to normalne nainstaloval na C, ale rozbehat sa mi to nepodarilo. teda spustit to ide, ale neviem ako nahravat udaje z hry....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTR 2
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 11:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2004 16:39
Příspěvky: 975
Bydliště: Zábřeh
ja to taky chcu bo mi ani v aute nefunguje ten display, jen otacky...

_________________
Looking for some car....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTR 2
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 12:21 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3727
Bydliště: Český Těšín
BooM píše:
ja to taky chcu bo mi ani v aute nefunguje ten display, jen otacky...
jo to me taky jen otacky v aute na displayi a docela me to kurevsky sere.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTR 2
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 12:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2004 16:39
Příspěvky: 975
Bydliště: Zábřeh
me taky, ale uz taham ten motec, treba to pojede

_________________
Looking for some car....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 13:02 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3727
Bydliště: Český Těšín
bez motecu sem uplne ztraceny :cry: nevim ani hovno z tech kol, protoze vetsinou jezdim 5 kol velmi dobre casy a pak ztracim jako pes,nevim jestli sou gumy prehraty nebo prave malo zahraty. :cry: :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 20:04 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3727
Bydliště: Český Těšín
fakt nikdo nevite jak to je s tim motecem? jak to vyfarat aby to fikalo?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTR 2
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 22:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2004 16:39
Příspěvky: 975
Bydliště: Zábřeh
ja to mam installnuty, vsecko vklidu jede, klidne to spustim vsecko, ale na displeju v aute stejne mam howno

_________________
Looking for some car....


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů