Poslední návštěva: 19 říj 2019 05:08 Právě je 19 říj 2019 05:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 180 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 29 led 2007 19:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
Znáte to někdo???Já si stáhl beta-verzi a na nejmenší detajly se to kouše jak prase. http://td.nfscenter.net/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 17:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2004 11:46
Příspěvky: 751
Bydliště: Praha-10, Hostivař
na tu pařbu se těším už dlouho... jakej mas komp že se ti to kouše? čet sem že je to hodně narocny

_________________
Passat B5.5 TDI 96kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 17:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2004 22:09
Příspěvky: 1217
Bydliště: Český Těšín
vypada good,ale ty naroky nejsou az tak srasne,zalezi co bude doporucene...

_________________
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 18:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
procesor:2,4ghz
graf.k:GeForce 5700FX
ram:512 MB


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 18:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 led 2005 20:02
Příspěvky: 638
Bydliště: Havířov
Johny_X píše:
procesor:2,4ghz
graf.k:GeForce 5700FX
ram:512 MB


tak to bude RAMkou 8) Je to trochu málo na dnešní hry. Co z toho, že procesor a grafika stíhá, když se jim nedostává dost paměti :?: takže dokoupit RAM a hurá 8)

_________________
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 18:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 kvě 2005 12:32
Příspěvky: 1279
Bydliště: 82°12'N 23°59'E
hm tak to sem zvedavej ... ze by konecne duvod poridit lepsi pc ?

_________________
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 18:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2004 22:09
Příspěvky: 1217
Bydliště: Český Těšín
nemusi to byt jen o ramce,2,4muze byt klidne celeron na sdram....
no nevim,ale na 512 vdual chanell sem nemel s nicim problem...

_________________
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 19:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
Upgrade PC záležích na rodičích takže trochu v prdeli,ale doufam ze se otec smiluje pry upgradne cely komp vcetne zakladni desky(někdy) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 19:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2004 22:09
Příspěvky: 1217
Bydliště: Český Těšín
Johny: co zkusit trochu potaktit...na pametech jde toho vetsinou dost udelat...

_________________
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 20:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2004 11:46
Příspěvky: 751
Bydliště: Praha-10, Hostivař
no procík to je celeron,amd,p4 ? a grafika.. no měl sem a řek bych že to bude i grafikou... a ramkou určitě taky..
ja mam 2.2@2.5 Amd San Diego , GF 7600GT Xtreme a ramku 2x512mb a tak doufam že mi to pujde aspon nak slušene..

a tu betu si stahnul na tom torentu ? nejde se mi regnout na ty stránce.. píše mi to že už stahování bety zavřely..

_________________
Passat B5.5 TDI 96kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 22:06 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2004 13:45
Příspěvky: 4024
Bydliště: Praha 4
Taky si to asi stahnu, vypada to krute 8)

Mam Athlon 64 3800 dvoujadro, 1GB Ramku a 7600GT

_________________
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!



Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 22:09 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Johny_X píše:
Upgrade PC záležích na rodičích takže trochu v prdeli,ale doufam ze se otec smiluje pry upgradne cely komp vcetne zakladni desky(někdy) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Nebo nebud linej a sezen si brigadu, nevim ze vy vsichni mladasove spolihate na to co vam daj rodice :twisted:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 22:31 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2004 13:45
Příspěvky: 4024
Bydliště: Praha 4
milosh píše:
Johny_X píše:
Upgrade PC záležích na rodičích takže trochu v prdeli,ale doufam ze se otec smiluje pry upgradne cely komp vcetne zakladni desky(někdy) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Nebo nebud linej a sezen si brigadu, nevim ze vy vsichni mladasove spolihate na to co vam daj rodice :twisted:


Neni to tak lehky, ja shanim brigadu docela dost a všude chtěj starší 18ti let, páč tedkon vymysleli papalášové nějakej novej zákon že ty obchodní řetězce berou brigádníky starší 18ti let, páč ty 16ti letý se jim nevyplatěj :(

_________________
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!



Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 23:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 dub 2005 21:55
Příspěvky: 44
Bydliště: Uherské Hradiště
tak s XP 3200+ , 1GB ram, GF 6800 v podstate nehratelne (malo ram nejspis, dalsi vec je ze kdyz jsem chtel pouzit volant tak se to seka uplne - kdyz tocim volantem nebo mackam pedaly tak hra uplne zamrzne), ovladani a realita o trochu horsi nez v tomto.
Hra to neni spadna, doufam ze na tom jeste zapracuji (je to jen beta), bojim se ze to ale poserou stejne jako jine hry tohoto typu (napr. Street Legal Racing: Redline, taky nehratelne).


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 23:22 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3728
Bydliště: Český Těšín
do betatestu se neda jiz regnout,klidne si stahni betu,ale budes potrebovat vygenerovany klic primo od vyrobce hry,tak mi to rekl kamos,protoze on si to hraje a stihl to :mad:

_________________
Audi Coupe Quattro


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 23:25 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3728
Bydliště: Český Těšín
milosh píše:
Johny_X píše:
Upgrade PC záležích na rodičích takže trochu v prdeli,ale doufam ze se otec smiluje pry upgradne cely komp vcetne zakladni desky(někdy) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Nebo nebud linej a sezen si brigadu, nevim ze vy vsichni mladasove spolihate na to co vam daj rodice :twisted:
no nerekl bych ze kazdy spoleha,ale jak uz bylo receno,neda se to vzdy tak lehky a nekdy i pokud chces nic nesezenes,treba u nas v kraji je to mrtvy,trebas nekde v praze nebo brne muze byt situace lepsi,taky vem v potaz zdravotni stav,ne kazdy muze delat delnika nekde na stavbe,tudiz se ti vyber brigad zuzi z 100 % na tak cca 30%-40%,tudiz v dnesni dobe to neni nic lehkyho

_________________
Audi Coupe Quattro


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 30 led 2007 23:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 úno 2004 20:30
Příspěvky: 3513
Bydliště: Praha/Káraný
Mám leda tak Test drive 1,2,3,4

_________________
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 07:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2004 22:09
Příspěvky: 1217
Bydliště: Český Těšín
TOM_ : u nas to se shanenim neni tak spatny,mam kazdy prazdky 3mesice a pres rok taky neni problem:wink:

_________________
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 08:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2005 16:41
Příspěvky: 235
TestDrive Unlimited je naprostá bomba. Pařim to už asi 2-3týdny a namůžu se od toho odtrhnout. Jen to střídám s GoW.

_________________
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 14:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2004 11:46
Příspěvky: 751
Bydliště: Praha-10, Hostivař
Madmax píše:
TestDrive Unlimited je naprostá bomba. Pařim to už asi 2-3týdny a namůžu se od toho odtrhnout. Jen to střídám s GoW.

a kde si to ,,koupil,, ?

_________________
Passat B5.5 TDI 96kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 14:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 pro 2005 20:17
Příspěvky: 471
Bydliště: Uherské Hradiště
qwer píše:
Madmax píše:
TestDrive Unlimited je naprostá bomba. Pařim to už asi 2-3týdny a namůžu se od toho odtrhnout. Jen to střídám s GoW.

a kde si to ,,koupil,, ?

Cesta do budoucnosti asy :?: :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 15:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2005 16:41
Příspěvky: 235
Žádná budoucnost. Na Xbox360 neni problem. :) :) :)

_________________
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 15:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
milosh píše:
Johny_X píše:
Upgrade PC záležích na rodičích takže trochu v prdeli,ale doufam ze se otec smiluje pry upgradne cely komp vcetne zakladni desky(někdy) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Nebo nebud linej a sezen si brigadu, nevim ze vy vsichni mladasove spolihate na to co vam daj rodice :twisted:


13 :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 15:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
sotomaior:ja mam PC na hrani a na net a o tuning se moc nestaram takze nevim co stim(jinak ja to mam z torrentu key je:694w-wgxr-a2dv-xeua)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 15:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2004 11:46
Příspěvky: 751
Bydliště: Praha-10, Hostivař
a taak.. no Xbox no problemo.. to máš pravdu..

_________________
Passat B5.5 TDI 96kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 16:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2005 16:41
Příspěvky: 235
qwer píše:
a taak.. no Xbox no problemo.. to máš pravdu..


No právě kvuli tomu ho mám. S ničim neni žádnej problem. Vezumeš gamesu na dvd, vložíš a hraješ. Neřešim žádný upgrady PC , instelace, nastavování a pod. Prostě jedna investice a jedeš hru v maximu.

_________________
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 16:48 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 srp 2005 13:31
Příspěvky: 3728
Bydliště: Český Těšín
sotomaior píše:
TOM_ : u nas to se shanenim neni tak spatny,mam kazdy prazdky 3mesice a pres rok taky neni problem:wink:
coze ? nejak sem nepochopil co si chtel rict :? :?

_________________
Audi Coupe Quattro


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 16:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
Madmax píše:
qwer píše:
a taak.. no Xbox no problemo.. to máš pravdu..


No právě kvuli tomu ho mám. S ničim neni žádnej problem. Vezumeš gamesu na dvd, vložíš a hraješ. Neřešim žádný upgrady PC , instelace, nastavování a pod. Prostě jedna investice a jedeš hru v maximu.


ja nejsem konzolovy hrac takze by mi chybela klavasnice,ale volant snad k xboxu je?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 31 led 2007 18:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2004 22:09
Příspěvky: 1217
Bydliště: Český Těšín
Tom_ píše:
sotomaior píše:
TOM_ : u nas to se shanenim neni tak spatny,mam kazdy prazdky 3mesice a pres rok taky neni problem :wink:
coze ? nejak sem nepochopil co si chtel rict :? :?


jak si mluvil o tom shaneni roboty...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEST DRIVE Unlimited
PříspěvekNapsal: 01 úno 2007 08:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2005 16:41
Příspěvky: 235
Johny_X píše:
Madmax píše:
qwer píše:
a taak.. no Xbox no problemo.. to máš pravdu..


No právě kvuli tomu ho mám. S ničim neni žádnej problem. Vezumeš gamesu na dvd, vložíš a hraješ. Neřešim žádný upgrady PC , instelace, nastavování a pod. Prostě jedna investice a jedeš hru v maximu.


ja nejsem konzolovy hrac takze by mi chybela klavasnice,ale volant snad k xboxu je?


Jo volant je. Ale chce to na něm moc nešetřit. Ale ja na něm stejně nehraju.

_________________
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 180 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů