Poslední návštěva: 19 črc 2019 04:31 Právě je 19 črc 2019 04:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 27 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: gta San Andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 19:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 pro 2005 22:24
Příspěvky: 3826
Bydliště: Český Těšín Věk:už 28
Sem se zasek na jedné misi, je to jak jsem se ze "světa" vrátil spátky domů a zuří tam válka gangů :D tet mám misi, že vyjdu z bráchoveho baráku a jdu s tím mexikánem co mi píchá segru a mám najmout pár negrů z GROOVE STREET(základní ulice kde mám barák) a nějak nevím jak je mám najmout, na nic nereagujou :mad:
Plís poradte. Možná chyba ve hře še nemůžu oslovit ty negry. to bych musel skusit vyvolat jinou pozici a tím bych stratil 5 dní hraní :roll:


A nějak mi nejdou nahrát jiné auta :cry:

_________________
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: gta Sand andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 19:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 dub 2006 13:01
Příspěvky: 532
Bydliště: ...
zkus vzit auto a prijet k nim a zatroubit


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 19:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2006 20:32
Příspěvky: 3575
Bydliště: PilsN
pravou myší nebo tak nějak,nebo zkus na ně dvakrát poklepat,taky jsem to řešil,ale asi tak deset minut :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 19:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2007 20:59
Příspěvky: 759
Bydliště: Ústí nad Labem
musíš držet pravý tlačítko, myši podívat se na ně a zmáčknout G nebo H, teď už nevim přesně, nebo něco okolo

_________________
:afro:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: gta Sand andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 19:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 pro 2005 22:24
Příspěvky: 3826
Bydliště: Český Těšín Věk:už 28
chico píše:
zkus vzit auto a prijet k nim a zatroubit


nefunguje

jdu skusit tu myš

_________________
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 20:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 pro 2005 22:24
Příspěvky: 3826
Bydliště: Český Těšín Věk:už 28
Svoby píše:
musíš držet pravý tlačítko, myši podívat se na ně a zmáčknout G nebo H, teď už nevim přesně, nebo něco okolo


Kámo díky moc si mi pomohl 8)

_________________
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 20:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2007 20:59
Příspěvky: 759
Bydliště: Ústí nad Labem
za málo.......

_________________
:afro:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: gta San Andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 20:32 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
hmm, ono by stacilo sa pozret do controls ...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 lis 2007 21:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
radsi hraj SAMP :wink:

_________________
johnyperez#KEHOrennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2007 08:03 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2191
Mě teda SA padá jak sviňa a přitom mě to tak baví. Prostě program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. A vždy se mi sekne grafika na chvíli předtím. :? Není na to patch jako byl třeba na GTA III aby to makalo v XP?

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2007 10:37 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
Conscious píše:
Mě teda SA padá jak sviňa a přitom mě to tak baví. Prostě program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. A vždy se mi sekne grafika na chvíli předtím. :? Není na to patch jako byl třeba na GTA III aby to makalo v XP?
san andreas maka v xp bez preblemov...
skusal si to reinstalovat / opatchovat... ?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 lis 2007 21:37 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2191
JonnY píše:
Conscious píše:
Mě teda SA padá jak sviňa a přitom mě to tak baví. Prostě program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. A vždy se mi sekne grafika na chvíli předtím. :? Není na to patch jako byl třeba na GTA III aby to makalo v XP?
san andreas maka v xp bez preblemov...
skusal si to reinstalovat / opatchovat... ?


Právě že jsem i reinstaloval wokna a pak koupil i jinou grafiku. A dělá to pořád.

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 02:04 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 22 bře 2006 13:33
Příspěvky: 798
Bydliště: Liberec
jak velký rozdíl je v těch grafikách? nejedou obě na stejný ovladače?

_________________
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 08:11 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2191
No původní Radeon X600 na kterém to chvíli jelo jsem vyměnil za GF7300GT a tu teď chci vyměnit za GF8800GT nebo GTX (ty ale nejsou nějak moc na shopech) a tak podle čísla druhá nejvyšší je 8600 - zde ale nevím jestli nevlezu z deště pod okap. No každopádně to začalo blbnout na ATIně a bohužel to nepřestalo na GF takže to asi koliduje s něčím jiným... :? :oops:

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 08:16 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2005 14:37
Příspěvky: 1054
Pokud chceš měnit VGA tak si počkej na 8800GT občas se dá sehnat a rozdíl ve výkonu mezi 8600 a 8800 je propastná. A 8800GTX nebo GTS je zbytečně drahá ;-)

_________________
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 08:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 2004 21:15
Příspěvky: 992
Bydliště: Praha
Pokud chceš hrát bez problémů tak PS 2 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 08:27 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2191
iwi píše:
Pokud chceš měnit VGA tak si počkej na 8800GT občas se dá sehnat a rozdíl ve výkonu mezi 8600 a 8800 je propastná. A 8800GTX nebo GTS je zbytečně drahá ;-)


Tak mě i ta 7300 zatím stačí,spustím zatím všechno,ale nemám desku která by mi umožňovala koupit ještě jednu a udělat si SLI takže než měnit desku a s tím i další věci včetně woken mi přijde levnější koupit pořádnou grafárnu. To ještě uvažuju o PhysX kartě,přeci jen už se její podpora začíná pomalu objevovat a proč to počítači trochu neulehčit? :lol: Zrovna jsem koupil další 2GB paměti a neodolal jsem a koupil i Crysis takže si ji taky chci užít. :lol: Ale máš pravdu že 8800GT je skoro 2x levnější než GTX. Ta ale zase vede na paměť,nechci míň než 512MB a u GT to je většinou 256MB nebo vyjímečně 384MB. Chtěl jsem i vyměnit svýho dýchavičnýho A64 3700+ za něco se dvěma jádry,ale co jsem koukal tak se X2 xxxx+ už nedodávají pro socket 939 kterej mám. :cry:

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 11:46 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 22 bře 2006 13:33
Příspěvky: 798
Bydliště: Liberec
PhysX má podporu cca 1,5%, to nebude příliš dobrá koupě :nono: 8)

Jinak jak říká IWI - rozhodně počkat na 8800GT. o 10 - 15% menší výkon než GTX, ale poloviční cena. současné GTS (taky dražší než GT) strčí do kapsy a je pořád levnější. zajímavá bude až 8800GTS 512MB na jádře G92, ale to je budoucnost (ikdyž blízká). každopádně když neseženeš 8800GT, tak zkus Radeon 3870 nebo jestli hraješ v rozlišení do 1280x1024, tak stačí i 3850 256/512

jinak s tím pádem hry - to mi dělalo taky, ale byly to právě ovladače od grafiky.. ale že bys měl dvakrát po sobě Catalyst i ForceWave špatné, tomu moc nevěřím..

_________________
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: gta San Andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 12:56 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
Conscious: myslim ze physx su vyhodene peniaze.
urcite 8800GT. problem je, ze sa neda zohnat.
GT maju 512MB. neviem kde si videl tych 256/384

ak chces hrat crysis, tak tu 3700+ budes musiet vymenit. vsetky karty ktore si tu vymenoval (nj okrem x800 a 7300... :p ) by ten procak nehorazne brzdil.
x1950 , 1650*1050, vsetko na low a
athlon @ 2.4ghz = 25fps
c2d @ ~3ghz = 45-50fps
a pri 8800 by sa ten rozdiel este prehlbil...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 lis 2007 12:59 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2005 14:37
Příspěvky: 1054
Ty Radeony podle testů nic moc, jinak jsem v pátek skládal Core 2 Quad s 8800GTX a dneska budu skládat core 2 quad s 8800GT takže GT se dají sehnat i když blbě. Osobně bych nešel do ničeho jiného než do GT aspoň teď 8)

_________________
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 pro 2007 22:04 
Offline

Registrován: 19 led 2005 17:09
Příspěvky: 1424
spotreba zostavy z 8800GT - merané multi-metrom
Citace:
mal som tú možnosť pomerať celkovú spotrebu mojej zostavy na SC CPU opteron ,8800GT

zostava:
CPU Opteron 144 2.8ghz
2x1024 MB Kingston DDR400Mhz@528Mhz Cl3-3-2-3-1T
DFI lan party nf4 ultra-d
Asus EN8800GT 600/900
zdroj 480W Tagan 2 vetvy po 12V na každej 18A

winXP prezeranie stranok - 138W
winXP kopírovanie suboru c: d: - 160W
prime95 2.8ghz CPU burn - 187W

grafa default: cpu 2.8Ghz
3dmark05 test01 - 203W
test02 - 210W
test03 - 222W až 240W


grafa OC 700/1780/2000 cpu 2.8Ghz
3dmark05 test01 - 208W
test02 - 212W
test03 - 230-242W


grafa OC 700/1780/2000 cpu 2.8Ghz
3dmark06 test01 - 210W-220W
test02 - 215W-230W
test3 HDR - 224W
CPU test - 182W

Crysis Full :

grafa default ,cpu 2.8ghz
v hre vše na high 8xAA 1024x768 - 240W

grafa OC 700/1780/2000 cpu 2.8Ghz
v hre vše na high 8xAA 1024x768 - 243W

grafa OC 700/1780/2000 cpu 2.8Ghz
v hre vše na high 8xAA 1280x1024 - 243W - žiadna zmena Wat


pre niekoho na SC možno zaujímavé zistenia ohladom kúpi NEW zdroja


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: gta San Andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 04 pro 2007 20:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 led 2006 18:27
Příspěvky: 4386
Bydliště: u máci
když chci postupovat ve vztahu s tou přítelkyní,tak jsem j už 2x táhnul někam na žrádlo a teď po mě chce abych jí nějak zabavil.... co jste s ní kdo dělali?

_________________
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2007 20:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2007 20:59
Příspěvky: 759
Bydliště: Ústí nad Labem
tak sní jeď na diskotéku a zatancuj si sní
je to na mapě takovej terčík

_________________
:afro:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2007 21:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2007 16:59
Příspěvky: 94
Bydliště: Kolín
pokud je to ta první přítelkyně, tak mě se bavila i tím, že jsem s ní jezdil po okolí a ona sama střílela po fialovejch..


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: gta San Andreas-pomooc
PříspěvekNapsal: 04 pro 2007 21:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 led 2006 18:27
Příspěvky: 4386
Bydliště: u máci
tohle je už ta druhá... na diskotéku jsem jí vzal a byla znuděná a prej nevim jak se chovat k dámě :lol:
Obrázek

_________________
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2007 21:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2007 20:59
Příspěvky: 759
Bydliště: Ústí nad Labem
tak jí vopíc... :D

_________________
:afro:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2007 21:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2007 16:59
Příspěvky: 94
Bydliště: Kolín
to je ta policajtka? hm.. tak to nevim.. ja mel jen tu 1. a pak az tu v "las vegas :D " si nemuzu vzpomenout na nazev.. ale ta byla dobra, jsem pak tim pulmetrovim robertkem mlatil lidi :lol:


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 27 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů