Poslední návštěva: 21 zář 2019 12:14 Právě je 21 zář 2019 12:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 19:07 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2004 21:38
Příspěvky: 9432
Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......

_________________
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 20:11 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Kdyz mas procak co topi jak krava se nediv, ja jel vzdy na amd ale ted co ma intel super vykon za relativne dobry peniz mam C2D a brzy C2Q 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 26 pro 2008 21:51 
Offline

Registrován: 23 lis 2005 11:58
Příspěvky: 181
A myslis ze C2Q topit nebude ? Proc radeji nezkusis jeste trochu potahnout tu E8200, vzdyt to jenom lechtas. Jedine kvuli cemu bych uprednostnil quad je zpracovani videa, ty aplikace jej dokazi vyuzit.

Jen pro zajimavost:

hw : Q9300@3.2ghz, 4gb ram,HD 4870 1Gb

Statistics
Average FPS: 38.43
Delka trvani: 37.34 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 93%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: Vysoke
Render Quality: Vysoke
View Distance: 32
Detail Distance: 100


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 12:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2005 08:50
Příspěvky: 860
jak zapnu fps?

jinak mam core i7 2.67ghz 3x2gb R3850


ten patch instalit teda nemam kdyz nemam origo? :)

_________________
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
viewtopic.php?f=89&t=117931


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 13:20 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2004 21:38
Příspěvky: 9432
Já nějakej patch nainstaloval na neorigo a funguje to, ale že by se něco nějak výrazně zlepšilo se mi nezdá......

_________________
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 20:26 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
NC píše:
A myslis ze C2Q topit nebude ? Proc radeji nezkusis jeste trochu potahnout tu E8200, vzdyt to jenom lechtas. Jedine kvuli cemu bych uprednostnil quad je zpracovani videa, ty aplikace jej dokazi vyuzit.

Jen pro zajimavost:

hw : Q9300@3.2ghz, 4gb ram,HD 4870 1Gb

Statistics
Average FPS: 38.43
Delka trvani: 37.34 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 93%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: Vysoke
Render Quality: Vysoke
View Distance: 32
Detail Distance: 100


Vim ze bude topit, ale co, hlavne kdyz to pojede, jen mi prijdou prachy zbytecne vyhozeny kvuli jedny hre i kdyz suprovy :) nejsem zrovna pc tuner jak to poladim na vic? fsb jsem zvysil ale to je vse. Dumam zda grafiku new nebo procak? prave na tuto gamesu, delam dost video doma takze ten Q9550 by se vyuzil :wink:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 21:03 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2005 21:27
Příspěvky: 2559
Bydliště: Český Krumlov
Ritchma píše:
Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......


Mě taky. :kladivo: Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape. :mrgreen:

Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. :( A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. :D Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém. :roll:

_________________
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 21:42 
Offline

Registrován: 05 pro 2006 18:53
Příspěvky: 273
Bydliště: Most
Anděl píše:
Ritchma píše:
Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......


Mě taky. :kladivo: Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape. :mrgreen:

Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. :( A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. :D Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém. :roll:


Problem mit nebudes, jen radeji nejdriv upgradni bios pres utilitu od Gigabyte, je na cd k desce.
A k Ati ... :) Vyborne zkusenosti se Sapphire ... a ted jsem daval 4870 Toxic a cela 9800GTX si muze polibit :D Ale ... ta cena ...

_________________
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 21:47 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2005 21:27
Příspěvky: 2559
Bydliště: Český Krumlov
meerecheck píše:
Anděl píše:
Ritchma píše:
Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......


Mě taky. :kladivo: Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape. :mrgreen:

Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. :( A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. :D Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém. :roll:


Problem mit nebudes, jen radeji nejdriv upgradni bios pres utilitu od Gigabyte, je na cd k desce.
A k Ati ... :) Vyborne zkusenosti se Sapphire ... a ted jsem daval 4870 Toxic a cela 9800GTX si muze polibit :D Ale ... ta cena ...


Každé CD dodávané ke všemu, hned vyhazuji. Takže stáhnu. 8) Ještě když mám teď čas, tak narvu na procesor můj starý chladič Zalman, který má skoro 1kg a ,můj XP 2600 uchladil skoro pasiv. :twisted:

_________________
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008 21:57 
Offline

Registrován: 23 lis 2005 11:58
Příspěvky: 181
milosh> Jen jsem ti chtel naznacit ze na hry je lepsi vysoko taktovane C2D nez prumerne ci defaultni C2Q. Navic nataktovat quada je o fous slozitejsi. Viz napr. http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=7

Co jsem tak vypozoroval, GTA4 coby mega-zpraseny port z konzole nedokaze poradne vyuzivat jak CPU tak ani VGA.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 19:52 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2005 21:27
Příspěvky: 2559
Bydliště: Český Krumlov
Tak jsem si pohrál s procesorem. :D

Zjistil jsem, že mi jel jen na cca 2ghz. Násobička byla jen na 6x :shock: Po nahrání nového biosu, nandání nového chadiče a poladění na cca 3,5ghz spek mám cca 2,5x více výkonu, než předtím. Teda podle programů, co měří hrubý výkon. 8) Je to jako ladit eclipse. :lol:

_________________
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 20:24 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Naky obrazky

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=344018


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 20:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 2004 21:15
Příspěvky: 992
Bydliště: Praha
Jsem na kraji,ale proti SA mi to vyjma grafiky přijde horší,takový okleštěný.Na CJeje jsem taky zkraje koukal skrz prsty,ale postupně jsem na něm zapracoval a docela jsme se sžili.Tady to Úkáčko se mi ani trochu nelíbí,navíc s ním nic neudělám.

Jinak hlavně pro Miloshe,nevím co ještě hraješ,ale PS2 jsem kupoval jako novinku za cca 16 a je fakt,že díky čipu jsem k tomu měl dost her,ale hrál jsem většinou jen ty osvědčený,který mám většinou original,nicméně když vezmu kolikrát bych musel za tu dobu dělat upgrade PC,tak myslím dobrá investice.PS3 byla proto jasná volba.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 21:32 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Milonovo: no pro me je plus hlavne cestina do her na PC a jelikoz hraju dost klasicky adventury co na PS3 nejsou tak to pro me je prevazne jednoucelova konzole (kor kdyz uz mam v obyvaku HTPC :twisted: ) no nic z5 ke gta, cim dyl hraju to novy tim vic si uvedomuju ze SA se mi libilo vic i kdyz grafika nebyla tak pekna ale zase to jelo na plnej kotel a hudba taky byla lepsi, toto dohraju za chvili a instaluju zpet GTASA ktery jsem smazil rok 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 22:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 2004 21:15
Příspěvky: 992
Bydliště: Praha
SA jsem dělal několikrát od začátku,ta hra je prakticky nevyčerpatelná,pořád jsem nacházel něco novýho.Nechci to soudit předem,ale tohle není ono.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 22:45 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2004 21:38
Příspěvky: 9432
No já to sice hraju, ale ta jízda autem mi prostě pořád příjde hrozná. Jinak mě to celkem baví, dá se říct že víc než minulý díly co se týče zbytku hry. Hudba je lepší, ale protože poslouchám jenom to electro. No a bohužel procesor mit o opravdu moc nestíhá a tak musim hrát na mizerný detaily :kladivo:

_________________
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008 22:56 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Ritchma píše:
No já to sice hraju, ale ta jízda autem mi prostě pořád příjde hrozná. Jinak mě to celkem baví, dá se říct že víc než minulý díly co se týče zbytku hry. Hudba je lepší, ale protože poslouchám jenom to electro. No a bohužel procesor mit o opravdu moc nestíhá a tak musim hrát na mizerný detaily :kladivo:



No prave to je to co mi se*e, protoze kdyz uz mam monitor 22" chci hrat v nativnim rozliseni a ne 800x600, vsechny hry dited jely vcetne AA ale tato proste horko tezko, to je na prd :zadek:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 07 led 2009 18:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 2004 21:15
Příspěvky: 992
Bydliště: Praha
Vyměnil jsem GT5 a doplatek za Saint Row 2,první verzi jsem propásnul,ale dohledávat jí nebudu.Těžko soudit po odehrání 2 misí,ale je to takový víc jako SA.Výhodou je vlastní tvorba hrdiny a titulky a menu v češtině i na PS3.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 07 led 2009 20:14 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Uz mam na ceste core2quad to by bylo aby se to nezacalo hejbat lip :D

Kdyby nekdo mel zajem o muj procak Intel Core2Duo 8200 tak je k dispozici 8) stary asi pul roku - zaruka samozrejme.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 08 led 2009 08:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
Miloshi, ty jsi tak HW vybavenej, jak to děláš... :lol:

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 08 led 2009 10:51 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Fazeey píše:
Miloshi, ty jsi tak HW vybavenej, jak to děláš... :lol:


tovis rodina nema co jist ale hlavne ze hra jede plynule :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 08 led 2009 17:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
milosh píše:
Fazeey píše:
Miloshi, ty jsi tak HW vybavenej, jak to děláš... :lol:


tovis rodina nema co jist ale hlavne ze hra jede plynule :lol:


já mam spíš závist.. to víš mladej cápek jak ty ročník 72, a doma má strojovnu za 15 litrů :lol: :lol:

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 08 led 2009 17:18 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
To PC stalo jen 10999,99kc nebylo tak drahy jak myslis, samozrejme s 24" elsídí 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 09 led 2009 00:24 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Tak jsem zacal litat a konecne me hra zacna poradne bavit :)

probehnul jsem kolem sochy svobody a mam novou mikinu, najs :lol: 8)


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 10 led 2009 08:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 led 2007 01:55
Příspěvky: 683
Bydliště: Malacky(slovensko)
som uz dost daleko ale zatial mi tam moc chybaju dve veci co napr v SA bolo... napr neda sa ovladat vozik?nedaju sa upravovat auta? ale zoho je viac ... ked tam nic tkae nebude tak delete :cry:

_________________
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 10 led 2009 08:56 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
co to je vozik?

ja uz nasadil Q6600 na 3,0Ghz a jede pekne 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 18 led 2009 11:23 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 22 srp 2004 12:03
Příspěvky: 11957
Bydliště: OK
se nedivim, že miloš furt nemá čas, on se totiž zažral do GTA IV :lol:

_________________
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 18 led 2009 13:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 led 2007 01:55
Příspěvky: 683
Bydliště: Malacky(slovensko)
milosh píše:
co to je vozik?

ja uz nasadil Q6600 na 3,0Ghz a jede pekne 8)


vysokozdvižný vozík.... nevim jak je to po cesky takze toto :p
Obrázek

_________________
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 18 led 2009 20:13 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Rudi no to je jedna vec, ale smazim jen vecer par hodin pres den neni fakt cas, no jinak ten vozik to je ok :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 07:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 čer 2005 21:34
Příspěvky: 2621
Bydliště: Teď už Beroun
Ty voe to vypadá slušně..má to hodně velkej svět? Asi dneska začnu nakupovat..

_________________
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů