Poslední návštěva: 21 zář 2019 12:00 Právě je 21 zář 2019 12:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 16:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
to má snad to samý město jak minule ne? stejná mapa jen víc detailů.. taky se těšim až to zapařim, jen co se mi přestane new komp pořád restartovat :D

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 16:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2007 10:10
Příspěvky: 120
Bydliště: Brno
kua taky bych zapařil, GTA me vždy bavilo, ale myslíte žeto na noťasovým C2D T5550 1.8G, 2G RAM, GeF 8600M 256MB nějak rozumně pojede?
začal bych dělat místo na disku :)

_________________
NoRisk NoFun Tuning - TUNE YOUR LIFE
www.NRNF.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 20:33 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Fazi presne jak pises, ale jen asi 2x jsem poznal tu stejnou cast, zaprvy konecne je mozny po meste jezdit i do kopce ne jen rodina a hlavneto je suprove graficky provedeny, ale chtelo by to uz cestinu komplet uz se v tom ztracim obcas, ted jsme smazil misi vykradeni banky no to je maso !!! :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 20:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 22:36
Příspěvky: 1647
Bydliště: praha
ta banka byla luxusni, nemaly maso, potoky krve dost :lol:
asi nejlepsi mise

_________________
máš plnou tašku jó máš?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 21:41 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
ale kdyz jsem to hral po 4 uz mi to tak cool neprislo, vzdy mi ten 1 blbec zustal stat v tunelu :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 22:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
Jyrgen píše:
kua taky bych zapařil, GTA me vždy bavilo, ale myslíte žeto na noťasovým C2D T5550 1.8G, 2G RAM, GeF 8600M 256MB nějak rozumně pojede?
začal bych dělat místo na disku :)


myslim že dobrej základ na efektní slideshow :lol: :lol:

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 22:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2007 10:10
Příspěvky: 120
Bydliště: Brno
kua :lol: zkusil sem aspoň NFS UC a nějak se to klouže takže máš asi recht :(

_________________
NoRisk NoFun Tuning - TUNE YOUR LIFE
www.NRNF.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 22:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 22:36
Příspěvky: 1647
Bydliště: praha
milosh píše:
ale kdyz jsem to hral po 4 uz mi to tak cool neprislo, vzdy mi ten 1 blbec zustal stat v tunelu :lol:


jj, tokok jeden
sem vylez nahoru a koukam lofas v tunelu
nez sem ho vodved nahoru, tak na me cekal celej regiment cajtu :D a uz se to nedalo


nejvic se mi libi fyzika aut, libost hotne
letet s H2 kolem central parku a ceket kterej ti to tam posle v krizovatce :lol:
krasne letej, nejlip do chodcu :smich: to ja rad
nebo vzit hasicak a palit to kolonou aut na moste :lol:

_________________
máš plnou tašku jó máš?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 23:39 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
no myslim ze nejvetsi adrenalin je jet na plnej kotel na masine a cekat kdo ti vjede do cesty, zrovan tedjsem dojel misi kdy mas zabit 2 motorkare co ujizdej v tunelu a pak jsem je sejmul konec mise jedu po moste skocim dolu a akorat na hlavu a konecna :lol: krup


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 23:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 22:36
Příspěvky: 1647
Bydliště: praha
jj, masina je taky mazec :D
jak v realu
mastis to, pohodicka, vsechno gut a v tom nakej lofas odbocuje :smich:

_________________
máš plnou tašku jó máš?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 23:45 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 22 srp 2004 12:03
Příspěvky: 11957
Bydliště: OK
kuwa kvůli vám si snad pořídim pořádnej komp :lol:

_________________
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 21 led 2009 07:14 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Rudi píše:
kuwa kvůli vám si snad pořídim pořádnej komp :lol:


No ja uz 2x delal upgrade kvuli tyhle kamese aby vse slapalo jak ma, dvoujadro C2D pretaktovany nestacilo :roll: :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 21 led 2009 14:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 čer 2005 21:34
Příspěvky: 2621
Bydliště: Teď už Beroun
No doprdele, jdu kupovat :lol:

_________________
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 22 led 2009 11:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 22:36
Příspěvky: 1647
Bydliště: praha
milosh píše:
Rudi píše:
kuwa kvůli vám si snad pořídim pořádnej komp :lol:


No ja uz 2x delal upgrade kvuli tyhle kamese aby vse slapalo jak ma, dvoujadro C2D pretaktovany nestacilo :roll: :lol:


jel jsem s C2D na 4GHz a vpohode, jenom mistama byla mala nejistota
ale ted s C2Q na 3,6 to je krasny

_________________
máš plnou tašku jó máš?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 22 led 2009 14:16 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Jakej mas procak a grafiku? Ja mam Q6600 ale zatim ho jen lechtam na 3GHz :lol:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 22 led 2009 20:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 čer 2005 21:34
Příspěvky: 2621
Bydliště: Teď už Beroun
Mohl by mi někdo prosím poslat přes SZ jak to mám zaregistrovat? Samozřejmě mám verzi od nějakýho podivnýho prodejce asi :lol:

_________________
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 22 led 2009 20:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 22:36
Příspěvky: 1647
Bydliště: praha
je to Q9400 a jenom 8800GTS 512
grafiku bych mel upgradovat, je uz temer rocni
ale nevim jestli mi bude stacit 260ka nebo rovnou 285

_________________
máš plnou tašku jó máš?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 22 led 2009 21:00 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
LuckyR píše:
Mohl by mi někdo prosím poslat přes SZ jak to mám zaregistrovat? Samozřejmě mám verzi od nějakýho podivnýho prodejce asi :lol:


tak tady ti urcite nekdo bude radit, mas mit original a nemel bys problem.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 23 led 2009 20:12 
Offline

Registrován: 26 čer 2005 07:06
Příspěvky: 2191
Já tuhle hru prostě miluju,no už mám skoro dohráno... teda myslím,otevřené všechny části města,příběh značně pokročil... Udělám a pošlu pár scrns,ty co mám jsou sice dobrý ale ze začátku hry kdy jsem ještě neměl vyladěnou grafiku na ideální hratelnost. Ale výměně grafárny jsem se nevyhnul,na staré GF7300GT jsem to sice rozjel ale vidět bylo jen auto,Niko a modro. A sem tam lampa visící ve vzduchu. :lol: :lol: :lol: :)

_________________
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 23 led 2009 23:32 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Pristi tyden snad ofiko cestina komplet 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 24 led 2009 11:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2006 20:32
Příspěvky: 3575
Bydliště: PilsN
kurva už se nemužu dočkat :slina: :slina:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 29 led 2009 09:37 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
milonovo píše:
Vyměnil jsem GT5 a doplatek za Saint Row 2,první verzi jsem propásnul,ale dohledávat jí nebudu.Těžko soudit po odehrání 2 misí,ale je to takový víc jako SA.Výhodou je vlastní tvorba hrdiny a titulky a menu v češtině i na PS3.


u GTA 4 cz titulky? pokud jo tak hned kupuju :lol: 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 29 led 2009 09:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2006 15:41
Příspěvky: 946
Bydliště: Vesnice
Opteron AM2 Dualcore 1210HE, 1.8 @ 2.2Ghz, 3GB Ram, ATI HD2600XT a jeste pristavena a 1280x1024 a docela to jede :)
Ale sere mi jak je to vsechno takovy mazly a mistama ta grafika vypada jak z 386tky :)

_________________
http://www.unoturbo.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 19:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2005 14:59
Příspěvky: 1182
Bydliště: Mělník
Já sem zhruba u 40% zkončil ,nějak mě to přestalo bavit.
Teď pařim Mirrors Edge , zatim celkem pecka. 8)

_________________
johnyperez#KEHOrennsport


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 13 úno 2009 10:45 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Tak jsem misto puvodni 3870 nahodil 4870 s 1GB pameti a hned jedu vse na FULL v 1680x1050 8)
posuvniky na 30, fps prumer 40-50 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 15 úno 2009 19:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 22:36
Příspěvky: 1647
Bydliště: praha
az se vam povede prijit o wokna jako me a nebude se vam darit nahrat sejvy
tak zde je navod
me to nechalo v posledni misi, sem myslel ze se zabiju :lol:

http://poradnaprohrace.cz/viewtopic.php?f=32&t=37308

Kód:
Takže naštěstí jsem našel způsob jak vrátit savy po reinstalaci Windows. Klasicky nainstalujete GTA 4 a všechny věci kolem toho: Games for Windows Live, Rockstar Games Social Club, Net Framework 3.5, DirectX 9, beta ovladače 180.84 (pouze nVidia, ATI ma své ovladače přizpůsobené na GTA4) a hlavně patch 1.1 (zde otázka jestli savy jsou hrané na dané verzi - neozkoušeno).

Savy pro XP:
Kód:
C:\Documents and Settings\Vaše_Jméno\Local Settings\Data aplikací\Rockstar Games\GTA IV\savegames


Savy pro Vistu:
Kód:
C:/Users/Vaše_Jméno/AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/Savegames


Ve složce savegames je složka s jakýmsi přehnaným číslem, kterou nejspíše vytváří onen Games for Windows. Stačí spustit GTA 4, a v první misi dojet uložit hru. Vypnout hru a jde se na věc. Jděte do složky, kde jsou savy a do oné složky s nesmyslným číslem nakopírujte své savy případně stažené z netu. Pak stáhněte XLive Wrapper zde:
Kód:
http://blog.gib.me/wp-content/uploads/2008/12/xlive_wrapper_1207.zip
a udělejte vše v přiloženém Readme. Po spuštění hry vám to vyhodí okno, kde dáte akorát OK a hle valí vaše staré savy :)

Je dost možné toto použít i pro přesun savu na jiný PC, ale nemám ozkoušeno.

_________________
máš plnou tašku jó máš?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 16 úno 2009 07:52 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Ja nahodil new grafiku, dnes jdu koupit gamepad a jedu od znova, do leta cas mam :lol: 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 16 úno 2009 11:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2004 17:06
Příspěvky: 4726
Bydliště: nýr da Melnik sidé
koukam to trochu posrali tuhle hru, pořád něco :D

_________________
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 16 úno 2009 12:11 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Fazeey píše:
koukam to trochu posrali tuhle hru, pořád něco :D


coz nemeni nic na tom ze to je best gamesa co jsem paril v posledni dobe (ted jsem zacal Mirrors Edge a taky neni spatny) 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: GTA IV
PříspěvekNapsal: 20 úno 2009 16:42 
Offline
Administrátor

Registrován: 03 úno 2004 13:57
Příspěvky: 8036
Tak jsem koupil bezdrat gamepad od ložitecha a je to neskutecny jak se s tim mnohem lip smazi 8) Doporucuju.
Sice strileni jeste nemam tolik v ruce ale helikoptera a jizda autem to je neco fantastickyho 8)


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů