Poslední návštěva: 19 črc 2019 04:38 Právě je 19 črc 2019 04:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 935 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 pro 2007 10:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2006 10:22
Příspěvky: 210
Bydliště: Kromeriz - Zlin
Rikas ze marty ma 280 :? zajimalo by me z ceho to vzal. jinak saxo a 205 jsou co se tyce ET a zastavbovych rozmeru treba trmenu, disku atd v podstate stejne.....

A nahodou zkusenost s jinyma deskama nez ferodo nemate? Nejaky cas uvazuju o OMP 971C jestli se to tak spravne pise.

Pokud vas neco jeste napadne, tak klidne pripiste.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 06 pro 2007 22:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 bře 2005 19:47
Příspěvky: 282
Bydliště: kousek od Prahy
Zkoušel jsem nějaký Fritechy, řekl bych tak srovnatelný s DS2500. Martin myslím jezdí/jezdil zrovna tyhle destičky. Napiš mu...

_________________
FordFusion ´04
FordFiesta RS1800 ´93
FordEscort mk2 ´76


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 pro 2007 22:24 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2004 21:38
Příspěvky: 9432
Márty má podle mě rozhodně 266ky........
Na ty 283ky z xsary a podobnejch už se 14" nevejdou, to by museli bejt divný disky nebo velký podložky. Márty jezdí fritechy a chválil je. Já budu na jaře taky dávat 266ky a tak nějak se budu opičit po Mártym. Taky jdu z 247 na 266.... větší nakonec nedám protože jestli pojedu na okruh tak budu mít slicky na 14".

_________________
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 18:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2004 21:12
Příspěvky: 1563
Bydliště: Praha
Tak jsem konecne na clio nahodil poradny brzdy 305x28 a 4pistky brembo, museli se vejit do 15" :D Zatim je zajizdim, ale uz ted to brzdi jednou tolik co pred tim...


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 19:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 črc 2005 15:10
Příspěvky: 664
Bydliště: turnau
sakra pekny brzdy ja planuju na auto 288cky kotouce feroda a trmeny z octavky tak uvidime.)a desticky ate :) muhehe:)

_________________
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 19:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2004 21:12
Příspěvky: 1563
Bydliště: Praha
L.A.M.A. píše:
Breta na kolik ta sranda vysla?
Musel jsem vyresit spoustu veci takze se to dost prodrazilo, nakonec to vyslo kolem 19k.

_________________
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 20:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2005 22:03
Příspěvky: 113
Bydliště: Holandsko
Velbloud píše:
takový dotaz, když už tu tato sekce je.. kde bych u nás sehnal pancéřovaný hadičky na Opla - či jeslti se daj koupit nějaký na určitou dýlku... a aby nestály majland...


Dela je Sparco, OMP, Goodridge atd, tak urcite nekde je maji... :D

Břéťa píše:
Musel jsem vyresit spoustu veci takze se to dost prodrazilo, nakonec to vyslo kolem 19k.


To jsi koupil sadu? Nebo universal tremeni, na ktere jsi udelal mezikus...
Kdyz to posledni, s ceho jsou tech tremeni original?

Jinak, super cena! 8) A vypada to super!

Taky budu kupovat 4 pistove, ale jeste nevim co a jak...
Asi Wilwood :D

_________________
Http://www.CorsaTuningClub.nl


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 21:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2004 21:12
Příspěvky: 1563
Bydliště: Praha
Erik píše:

Břéťa píše:
Musel jsem vyresit spoustu veci takze se to dost prodrazilo, nakonec to vyslo kolem 19k.


To jsi koupil sadu? Nebo universal tremeni, na ktere jsi udelal mezikus...
Kdyz to posledni, s ceho jsou tech tremeni original?

Jinak, super cena! 8) A vypada to super!

Taky budu kupovat 4 pistove, ale jeste nevim co a jak...
Asi Wilwood :D


Je to komplet z Fiata Coupe 20V Turbo, musel jsem upravit kotouc - roztahnout diry z 4x98 na 4x100 a zvetsit stredovku o 2mm. Novej kotouc mel skoro stejne ET jako puvodni takze, kdyz jsem pak prilozil trmen do mista kde mel byt vadili mi origo drzaky co byli na tehlici. Sehnal jsem tedy jine tehlice a uriznoul je, vyrobil nove a nechal je profi firmou co vari litinu navarit kousek vedle... Pak uz se jen ofrezovala stycna plocha drzaku s brzdicem a bylo to... Take jsem musel nechat vyrobit podlozky pod kola protoze by mi loukote drhly o brzdic... Puvodni plan byl upravit kotouce a vyrobit mezikusy mezi brzdic a origo drzaky, coz jaksi neklaplo... :roll: :D

_________________
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 21:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2005 22:03
Příspěvky: 113
Bydliště: Holandsko
Břéťa píše:
Je to komplet z Fiata Coupe 20V Turbo, musel jsem upravit kotouc - roztahnout diry z 4x98 na 4x100 a zvetsit stredovku o 2mm. Novej kotouc mel skoro stejne ET jako puvodni takze, kdyz jsem pak prilozil trmen do mista kde mel byt vadili mi origo drzaky co byli na tehlici. Sehnal jsem tedy jine tehlice a uriznoul je, vyrobil nove a nechal je profi firmou co vari litinu navarit kousek vedle... Pak uz se jen ofrezovala stycna plocha drzaku s brzdicem a bylo to... Take jsem musel nechat vyrobit podlozky pod kola protoze by mi loukote drhly o brzdic... Puvodni plan byl upravit kotouce a vyrobit mezikusy mezi brzdic a origo drzaky, coz jaksi neklaplo... :roll: :D


Hehe, ale mas to tam, super 8)

Je super ze rikas ze Fiat ma stejnou ET, protoze s Fiata passujou i na Opel, jenze, taky roztec na 4x100 ale to jeste jde...
Jdu se podivat co a jak s trmeni 8)

_________________
Http://www.CorsaTuningClub.nl


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 18 led 2008 22:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2004 21:12
Příspěvky: 1563
Bydliště: Praha
Erik píše:
Hehe, ale mas to tam, super 8)

Je super ze rikas ze Fiat ma stejnou ET, protoze s Fiata passujou i na Opel, jenze, taky roztec na 4x100 ale to jeste jde...
Jdu se podivat co a jak s trmeni 8)


Dik, stalo me to dost casu a usili tak jsem rad ze to dobre dopadlo... :wink:

No ma podobny ET jako muj puvodni kotouc, to neznamena ze bude mit podobny ET i s Oplem... :D

Mam tu vykresy od Bremba tak se muzes mrknout...


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 led 2008 09:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 říj 2005 11:41
Příspěvky: 1518
hm zajímavé , že se bremba vejdou i do 15" ..mam o čem přemejšlet...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 21 led 2008 12:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2004 15:46
Příspěvky: 139
Břéťa píše:
Je to komplet z Fiata Coupe 20V Turbo, musel jsem upravit kotouc - roztahnout diry z 4x98 na 4x100 a zvetsit stredovku o 2mm. Novej kotouc mel skoro stejne ET jako puvodni takze, kdyz jsem pak prilozil trmen do mista kde mel byt vadili mi origo drzaky co byli na tehlici. Sehnal jsem tedy jine tehlice a uriznoul je, vyrobil nove a nechal je profi firmou co vari litinu navarit kousek vedle... Pak uz se jen ofrezovala stycna plocha drzaku s brzdicem a bylo to... Take jsem musel nechat vyrobit podlozky pod kola protoze by mi loukote drhly o brzdic... Puvodni plan byl upravit kotouce a vyrobit mezikusy mezi brzdic a origo drzaky, coz jaksi neklaplo... :roll: :D


to úsilí se cení a máš to pěkný, ale nadruhou stranu mi to příjde jako prasárna. Tu něco uříznout, tu odfrézovat, tu přivařit...
Mno nevím, kor když se jedná o brzdy...

_________________
Audi Coupe quattro 20v


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 led 2008 16:56 
Offline

Registrován: 13 pro 2004 22:28
Příspěvky: 481
Bydliště: PRAHA 13
shanim brzdove kotouce drazkovany nebo derovany na opel omega B 3,0 v6 nasel jsem jen ate power disk ktery vyjdou na 4500 predni sada a nebo zimmerman za 4900 pokud ma nekdo nejaky odkaz na levnejsi tak at kdyztak pisne dikes


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 led 2008 18:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2004 21:12
Příspěvky: 1563
Bydliště: Praha
honza 2.0 16v píše:
hm zajímavé , že se bremba vejdou i do 15" ..mam o čem přemejšlet...


Oni nejsou 15" jako 15" tyhle ATS maji spesl vybrani pro brzdic, ale i tak je brzdic od kola presne 0,5mm...

_________________
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 22 led 2008 18:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2004 21:12
Příspěvky: 1563
Bydliště: Praha
Benny píše:

to úsilí se cení a máš to pěkný, ale nadruhou stranu mi to příjde jako prasárna. Tu něco uříznout, tu odfrézovat, tu přivařit...
Mno nevím, kor když se jedná o brzdy...


Jasne, proto jsem to nenechal svarit profi firmou a ne nejakymu cicmundovi v garazi, jen to svareni stalo skoro to co ty brzdy, plus je to mechanicky zajisteny. Kdybych si nebyl na 100pro jistej ze to bude v klidu tak bych si to na auto nikdy nedal, prave proto ze se jedna o brzdy :wink:

_________________
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 led 2008 13:05 
Offline

Registrován: 13 pro 2004 22:28
Příspěvky: 481
Bydliště: PRAHA 13
ma nekdo zkusenost s tema zimmermanama?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 led 2008 16:37 
Offline

Registrován: 13 pro 2004 22:28
Příspěvky: 481
Bydliště: PRAHA 13
tak zimmerman je uz na ceste jen dotaz nevite nekdo kde sehnat desky ferodo ds2000-2500?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 24 led 2008 20:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 bře 2005 19:47
Příspěvky: 282
Bydliště: kousek od Prahy
Ferodo věci jsem bral od www.proracing.cz, v pohodě domluva, cena i dodání. Byly v tom i DS3000.

_________________
FordFusion ´04
FordFiesta RS1800 ´93
FordEscort mk2 ´76


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2008 13:29 
Offline

Registrován: 13 pro 2004 22:28
Příspěvky: 481
Bydliště: PRAHA 13
jo tak jsem jim napsal,jsou schopni je udelat ale cena by byla 12 tis coz je na me dost takze jsem objednal nakonec desky od EBC ktery me vyjdou na polovic


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2008 11:55 
Offline

Registrován: 18 lis 2005 18:41
Příspěvky: 1459
Bydliště: Praha
netuší někdo,jestli dělá ATE Powerdisky na OPla,průměr kotouče 308mm ? nějak jsem to nikde nenašel... :(


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2008 12:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 bře 2007 15:06
Příspěvky: 339
qpc píše:
netuší někdo,jestli dělá ATE Powerdisky na OPla,průměr kotouče 308mm ? nějak jsem to nikde nenašel... :(


taky shánim powerdisc na Mazdu 323f BG GT

_________________
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2008 12:30 
Offline

Registrován: 18 lis 2005 18:41
Příspěvky: 1459
Bydliště: Praha
tady je nenajdeš?

http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2008 12:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 bře 2007 15:06
Příspěvky: 339
qpc píše:


bohužel ne na verzi GT

_________________
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD
Obrázek


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2008 00:57 
Offline

Registrován: 18 lis 2005 18:41
Příspěvky: 1459
Bydliště: Praha
tak to jsme na tom stejně,na moji vectru také nikd enejsou.Ale nejhorší je,že jsem je tam měl,ted měnim brzdy a nové nejsou v celém Dojčlandu :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 19 úno 2008 16:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 dub 2006 13:01
Příspěvky: 532
Bydliště: ...
ma nekdo osobni zkusenost s brzdama d2 ? nekde tu byl thread ze to je shit a kopie tak by me to zajimalo jak to je v realu- casem bych rad nahradil seriove brzdy v g4- preci jen po nazuti 18'' kol ty seriovky vypadaji jak distancni podlozky


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2008 17:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 pro 2006 22:45
Příspěvky: 1002
Bydliště: Praha
Tak dej brzdy z R32ky :)

_________________
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brzdy
PříspěvekNapsal: 11 bře 2008 15:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 úno 2004 12:07
Příspěvky: 172
Bydliště: Kroměříž
chico píše:
ma nekdo osobni zkusenost s brzdama d2 ? nekde tu byl thread ze to je shit a kopie tak by me to zajimalo jak to je v realu- casem bych rad nahradil seriove brzdy v g4- preci jen po nazuti 18'' kol ty seriovky vypadaji jak distancni podlozky


kluci je maj v praci na EVO VIII a prej to celkem funguje, ale jezdej s tim jen volnej pohar a nema to moc najety, tak je otazka jak rychle to zacne chcat brzdovku ven a kdy se to poradne upece, protoze uz se jim stalo ze se dostaly s teplotou brzd pres 650 stupnu, ale ne s temahle :twisted:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2008 16:12 
Offline

Registrován: 05 říj 2004 11:25
Příspěvky: 2590
qpc píše:
tak to jsme na tom stejně,na moji vectru také nikd enejsou.Ale nejhorší je,že jsem je tam měl,ted měnim brzdy a nové nejsou v celém Dojčlandu :cry:
A na jakou Vectru to potřebuješ? Kamarád dával na svoji Vectru B ty ATE minulý týden tak bych se ho zeptal.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2008 16:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2006 21:19
Příspěvky: 1231
Bydliště: Občas Bohumín,občas Karviná...
Nemate nekdo zkusenost s kombinaci kotouče Brembo Max a desky Textar?

_________________
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 935 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů