Poslední návštěva: 16 črc 2018 02:02 Právě je 16 črc 2018 02:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 132 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03 bře 2010 15:08 
Offline

Registrován: 12 lis 2009 14:38
Příspěvky: 4
nemá tady nahodou nekdo nejakou predlohu nebo SCAN polepu na saxo starsi model ?
chtel bych si udelat vlastni ale nema miry a rozebirat se mi to nechce,tak potrebuju neco od ceho se muzu odrazit :-)


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 04 bře 2010 10:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2007 12:16
Příspěvky: 261
jednou se rozebrání stejně nevyhneš :(

_________________
________

darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry

Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 01 čer 2010 15:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2006 16:48
Příspěvky: 698
Bydliště: Horní Suchá
poslední práce

před
Obrázek

po
Obrázek

pokud chcete mít podsvícení rovnoměrné musíte umístit více diod po obvodu(použito 18 diod) jen to fotak nepobral jinak rovnoměrné
Obrázek

_________________
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 09 čer 2010 00:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2006 13:14
Příspěvky: 438
Bydliště: České Velenice
Tak se taky pochlubim posledni praci :)
Obrázek
Zatim bez rucicek, snad ted nekdy nahodim do auta a osadim :)

_________________
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 18 lis 2013 11:37 
Offline

Registrován: 18 lis 2013 11:00
Příspěvky: 2
Zdravim všechny, nikde sem to tu nenašel tak když tak sorry, ale schánim návod na "rozšíření" tachometru, abych ve stejnym rozsahu pohybu ručičky měl místo 0-240, 0-300km/h :? díky za odpovědi


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 18 lis 2013 11:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 04 pro 2004 09:45
Příspěvky: 1455
Bydliště: Ústí nad Labem
"Ve stejnym rozsahu" máš na mysli, aby se upravila i dráha ručičky nebo jen ten podklad a pak by ti to místo 120 ukazovalo 145 :lol: ?


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 18 lis 2013 12:44 
Offline

Registrován: 18 lis 2013 11:00
Příspěvky: 2
Chamelion píše:
"Ve stejnym rozsahu" máš na mysli, aby se upravila i dráha ručičky nebo jen ten podklad a pak by ti to místo 120 ukazovalo 145 :lol: ?

Aby se upravila dráha, potřebuju prostě když pojedu 120 tak abych těch 120 reálně jel, jenže s novym podkladem potřebuju tu ručičku jinde aby mi to neukazovalo 145, no a jak seřídit tu ručičku ?


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 18 lis 2013 14:02 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 08 kvě 2010 11:05
Příspěvky: 1516
kup si větší/menši kola :lol:
jinak u každého auta je to jinak, skus zjistit jak máš hnané ručičky


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 27 čer 2014 17:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2014 16:12
Příspěvky: 32
Počkej, kde jsi to koupil? Bral jsi to přes internet nebo to máš z kamenného shopu? kdyžtak pošli odkaz na zdroj, díkes

_________________
Jsem tu nový. Prodej aut. Financování aut.


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 18 říj 2014 20:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2014 19:13
Příspěvky: 14
No já sem si udělal na autě toto jelikož se mi ta bílá nelíbila :D


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: 12 led 2016 17:06 
Offline

Registrován: 28 říj 2015 21:00
Příspěvky: 7
M&R píše:
Čau všichni, chci přesvítit vnitřek na modro, jaký mám možnosti? Středový panel, vypínače asi jen vyměnit žárovky za modrý ledky, ale co s přístrojovkou? Poraďte. Dík. :?

Čau já mám Forda Fiestu a origoš podsvícení byli dvě žarovičky na hořejšku palubovky tak jsem vzal led lásek s oboustrannou lepenkou a je to . buď vyměň origoš žárovky za zbarvené a nebo je tu ta moje možnost led pásků


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: 05 lis 2016 19:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 zář 2004 07:28
Příspěvky: 323
Bydliště: Brno
zkoušel už někdo si hrát na téma ambientní osvětlení?


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 132 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů