ECU po jízdě nenastartuje

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Gooder
Příspěvky: 2114
Registrován: 13 zář 2011 20:48
Bydliště: Středočeský kraj

ECU po jízdě nenastartuje

Příspěvek od Gooder »

Nevíte někdo, v čem může být problém? Mám dvě jednotky, mojí seriovou a druhou s upravenou mapou a vypnutým immo. Když dám do auta tu upravenou, auto chytne a vše šlape bez problému. Po jízdě už ale nenastartuju, při volnoběhu mi to u druhého startu vždy chytlo. Když vrátím seriovou, auto chytne hned. Pak můžu vrátit upravenou a auto opět chytne, ale po jízdě zase nenastartuju.

ludvik2
Příspěvky: 39
Registrován: 21 zář 2011 18:09
Bydliště: západní čechy

Re: ECU po jízdě nenastartuje

Příspěvek od ludvik2 »

nekorektně vyplé immo

Gooder
Příspěvky: 2114
Registrován: 13 zář 2011 20:48
Bydliště: Středočeský kraj

Re: ECU po jízdě nenastartuje

Příspěvek od Gooder »

Už se to vyřeší a jak říkáš, vypadá to na špatně vypnutý immo.

Mr. Grimes
Příspěvky: 119
Registrován: 14 črc 2012 17:22

Re: ECU po jízdě nenastartuje

Příspěvek od Mr. Grimes »

Jakto ze nastartuje poprve v pohode? Se spatnym imobilizerem snad nenastartuje vubec.
RWD Suzuki Baleno hatch MSQ ecu
Vyroba Wideband Lambda 4.9 budiku, viz sekce prodej nebo PM

Gooder
Příspěvky: 2114
Registrován: 13 zář 2011 20:48
Bydliště: Středočeský kraj

Re: ECU po jízdě nenastartuje

Příspěvek od Gooder »

Tak to bylo špatně pořešené immo. Jinak moc tomu taky nerozumím, že auto bez jízdy startovalo, ale po jízdě ne.

ludvik2
Příspěvky: 39
Registrován: 21 zář 2011 18:09
Bydliště: západní čechy

Re: ECU po jízdě nenastartuje

Příspěvek od ludvik2 »

pokud prehazuješ jednotky, tak jednotka immo chvíli drží kod jako správný

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“