Chip tuning

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Uživatelský avatar
Šigy
Příspěvky: 1163
Registrován: 02 úno 2005 18:09
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)

Chip tuning

Příspěvek od Šigy »

Chtěl bych se zeptat, je Chip tuning i na felicii 1,9D :D

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

myslim ze ne, turbo tam neni :( tak by to bylo asi zbytecny
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

na sdi je, no ale nevim jestli to k něčemu bude..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Uživatelský avatar
eric
Příspěvky: 500
Registrován: 08 kvě 2004 11:11

Příspěvek od eric »

Fazeey píše:na sdi je, no ale nevim jestli to k něčemu bude..

to bude asi neco jako premapovani RJ na normalnim benzinu ne

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

jo ale na tom 1.9d to určo nedá ani těch 10 procent..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Uživatelský avatar
PJ
Moderátor
Příspěvky: 1822
Registrován: 04 úno 2004 19:21
Bydliště: Královské město Litoměřice

Příspěvek od PJ »

určo by šel jenom jestli ho někdo nabízí, ale myslim že to už je vw motor tak asi pude.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

co sem slysel tak 1.6i ve felde nacipovali o neuveritelnyho 1 kone :lol: ale tahlo to vic na spodku
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Uživatelský avatar
PJ
Moderátor
Příspěvky: 1822
Registrován: 04 úno 2004 19:21
Bydliště: Královské město Litoměřice

Příspěvek od PJ »

bordel: se mi nezdá vetšinou uváděj 10procent a to by i u 1,3 bylo víc
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

PJ píše:bordel: se mi nezdá vetšinou uváděj 10procent a to by i u 1,3 bylo víc

jiste, on hlavne chtel lepsi tah na spodku
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Uživatelský avatar
PJ
Moderátor
Příspěvky: 1822
Registrován: 04 úno 2004 19:21
Bydliště: Královské město Litoměřice

Příspěvek od PJ »

takže na ježdění v klidu
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Uživatelský avatar
Maco
Příspěvky: 436
Registrován: 20 zář 2004 13:14
Bydliště: Niedere Tatra

Re: Chip tuning

Příspěvek od Maco »

Šigy píše:Chtěl bych se zeptat, je Chip tuning i na felicii 1,9D :D

Tak toto auto nikto nenachipuje,nema to RJ
Bud to nevies,alebo nas tu skusas

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Re: Chip tuning

Příspěvek od Fazeey »

Maco píše:
Šigy píše:Chtěl bych se zeptat, je Chip tuning i na felicii 1,9D :D

Tak toto auto nikto nenachipuje,nema to RJ
Bud to nevies,alebo nas tu skusas


tak to si z nás dělá prdel, to sem taky nevěděl že to nemá ŘJ, předpokládal sem že to bude něco jako SDi
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Uživatelský avatar
Šigy
Příspěvky: 1163
Registrován: 02 úno 2005 18:09
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)

Příspěvek od Šigy »

Já jsem to taky nevěděl :( , takže felicia 1,9D (do97) se nějak výkonostně upravit nedá? spek

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

Šigy píše:Já jsem to taky nevěděl :( , takže felicia 1,9D (do97) se nějak výkonostně upravit nedá? spek

da, ale ne pocitacem
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Uživatelský avatar
Beaver
Příspěvky: 6521
Registrován: 17 srp 2004 09:01

Příspěvek od Beaver »

Šigy píše:Já jsem to taky nevěděl :( , takže felicia 1,9D (do97) se nějak výkonostně upravit nedá? spek


Dá, výměnou motoru :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

JonnY
Příspěvky: 1424
Registrován: 19 led 2005 17:09

Příspěvek od JonnY »

Vsetko sa da upravit. ide o to, kolko vykonu dostanes za kolko penez.
A v pripade 1.9D dostanes za MOC penez strasne malo.....

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

no jestli to je mechanika tak se snad dá docela snadno zvýšit dávku paliva na čerpadle ne?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

Fazeey píše:no jestli to je mechanika tak se snad dá docela snadno zvýšit dávku paliva na čerpadle ne?

bo turbo, ale asi na to neni stavenej
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Uživatelský avatar
eric
Příspěvky: 500
Registrován: 08 kvě 2004 11:11

Příspěvek od eric »

tojebordel píše:
Fazeey píše:no jestli to je mechanika tak se snad dá docela snadno zvýšit dávku paliva na čerpadle ne?

bo turbo, ale asi na to neni stavenej

no jestli chces prihotit turbo a chces aby to chvili vydrzelo,tak to bud budes malo tlacit = +- 0,4bar ,nebo to bude chtit odolnejsi vnitrnosti,ale ty nevim jak sehnat ,nevim jestli se daj pouzit z nejakyho TD

Uživatelský avatar
Maco
Příspěvky: 436
Registrován: 20 zář 2004 13:14
Bydliště: Niedere Tatra

Příspěvek od Maco »

No na hladkom diesli sa toho spravit vela neda resp.skoro nic,takze len fakt vymena motoru

Dukes
Příspěvky: 97
Registrován: 06 dub 2005 21:48
Bydliště: Praha

Příspěvek od Dukes »

Ten motor se načipovat nedá,pro spekulanty!!!Jestli chceš zvýšit výkon tak tam na čerpadle trochu přidej nafty,možná ti trochu taky pomůže vzduchovej filtr,ale bejt tebou tak tam nacpu TDI.Jo a 1.9TD tam nedávej to by sis moc nepomohl je to taky línej šmejd.Čao

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

Dukes píše:Ten motor se načipovat nedá,pro spekulanty!!!Jestli chceš zvýšit výkon tak tam na čerpadle trochu přidej nafty,možná ti trochu taky pomůže vzduchovej filtr,ale bejt tebou tak tam nacpu TDI.Jo a 1.9TD tam nedávej to by sis moc nepomohl je to taky línej šmejd.Čao
no tak to už taky víme že to nemá ecu a že na čerpadle si otočíš šroubkem.. náhodou 1.9TD se dá upravit moc dobře, kámoš tam má okolo 130k..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Uživatelský avatar
Šigy
Příspěvky: 1163
Registrován: 02 úno 2005 18:09
Bydliště: Ostravice (okr. Frýdek-Místek)

Příspěvek od Šigy »

Diky za rady spek

Uživatelský avatar
Martin IV.
Příspěvky: 157
Registrován: 06 črc 2004 23:30
Bydliště: Brno

Re: Chip tuning

Příspěvek od Martin IV. »

Fazeey píše:tak to si z nás dělá prdel, to sem taky nevěděl že to nemá ŘJ, předpokládal sem že to bude něco jako SDi


já myslel že 1,9D je shodná jako SDI, nebo právě to I znamená že vstřik tudíž to má řj??
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

Martin IV. píše:
Fazeey píše:tak to si z nás dělá prdel, to sem taky nevěděl že to nemá ŘJ, předpokládal sem že to bude něco jako SDi


já myslel že 1,9D je shodná jako SDI, nebo právě to I znamená že vstřik tudíž to má řj??
jo asi to tak bude, já si taky myslel že je to to samý, ale prej 1.9d nemá Řj, čemu se věřit dá, s SDI přišli až mnohem dýl..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

TO Fazeey jen sem to chtěl upřesnit.Divil jsem se ,že zrovna ty TDI klubař si to nevěděl ,že 1,9D nemá ecu.Co tam má za úpravy ten tvůj kámoš???130k mi přijde dost hodně na ten motor,jaký tam má turbo??
Čao

Dukes
Příspěvky: 97
Registrován: 06 dub 2005 21:48
Bydliště: Praha

Příspěvek od Dukes »

sorry zapomněl jsem se přihlásit ten anonym sem já :sorry:

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

no zase všechno nevim a motorem 1.9D sem se nikdy nijak nesetkal.. má tam postavený čerpadlo a má to pěkně nakrmený, turbo z 130pd, velkej cooler a já nevim co ještě, a všechno to je v golfovi 1 :D.. bude určo bude v mimoni
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Příspěvek od Fazeey »

jo a těch 130 nemá naměřenejch, uvádim jenom to co mi řek :wink:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“