http://www.zamestnanecke-flotily.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravím pánové
O co jde:
Dostal jsem možnost být součástí jednoho nového projektu, který by se podle mě hlavně mohl ujmout zde na fóru. Jde o projekt Zaměstnanecké Flotily, který spolupracuje se všemi pojišťovacími ústavy v ČR, díky čemuž dokáže nabídnout mnohem výhodnější ceny, než které jako jednotlivec dostanete přímo na pobočce.
Projekt Zaměstnaneckých flotil je součástí projektu Růst a Prosperita, který se zaměřuje hlavně na úspory firem z pohledu spotřebního materiálu (tj energie, stravovací provoz firmy apod.), ale o tom jindy. Flotila je vhodná jak pro soukromé osoby, tak pro velké firmy s vlastním vozovým parkem.
Po vyplnění formuláře, do kterého se dostanete z výše uvedného odkazu, se vám zobrazení seznam všech pojišťoven v České republice, které nabízejí povinné ručení. Dál už je jenom na vás, kterou si vyberete. Možnost vlastního výběru je nejsilnější stránkou Flotil, narozdíl od dalších společností zaměřených na finanční poradenství, které sází jen na nejlevnější cestu, ale nemyslí přitom na kvalitu pojištění a počet pojistných událostí, které kryjí.
Pro jakékoliv firmy je zde možnost zařídit vlastní Zaměstnaneckou Flotilu, kterou může firma využít jak pro svůj vlastní vozový park, tak jako nabídku zaměstnancům jako bezplatný pracovní benefit.
Pro soukromníky i firmy platí STEJNÉ cenové podmínky.
Případné dotazy můžete psát sem

Vím, že kecy typu "sem tam taky pojištěnej a sem spokojenej" jste slyšeli asi už stokrát, ale mě to nedá a tak "Sem tam pojištěnej a sem spokojenej"

Pokud budete mít zájem přesměrujte se na stránku a zadejte kód "62194259"
Služba je ZDARMA!
Vím že výběr je na vás, ale na co si dát případně pozor!
Direct: Povinné ručení u Directu platí pouze pokud jste starší 24 let.
Kooperativa: Nehradí škodu na spoluúčasti v zahraničí.
Prosím stránku na Fb berte trochu s nadsázkou, teprve to rozjíždím