Velká autobaterie

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Passat 1.8T 20V

Velká autobaterie

Příspěvek od Passat 1.8T 20V »

Zdar lidi, chci se zeptat jakej názor by jste měli a jestli máte zkušenost s velkou baterkou do auta tedy vlastně do kufru tím velkou abterku myslím opravdu velkou baterku z traktora nebo náklaďáku chci to šoupnout do Pašíka B5 sedan mám tam už druhou baterku co mi donesl kámoš a je taky vybitá respektive se přes noc vybije tak jsem přemýšlel nad velikou baterkou 12V akorát ty Ah by byli trošku někde jinde asi noo :) díky za rady a nápady :)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Velká autobaterie

Příspěvek od m.artty »

Nebylo by lepší vyřešit, proč se baterka za noc vybije? Případně jsou vůbec "baterky od kamaráda" v pořádku?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Jestli ses si jistej ze ty baterky byly v porakdu a plne nabity a stejne se ti pres noc vybiji, tak byhc teda hledal chybu nekde v elektroinstalaci misto vymenovani baterky za velkou... Uz protoze i velka baterka se ti bude vybijet, pokud je tam nekde nejaka chyba...
už nemám hnujdaj...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

klasika, milion let stary baterky, venku mrzne a ty baterky to nedavaj... kup za dvojku novou baterku a jezdi vklidku dal...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

taky bych to viděl takhle:
1) zjisti jestli baterka od kámoša byla v pořádku
2)pokud ne, kup novou pokud ano hledej příčinu v elektroinstalaci než řešit blbosti s jinýma bateriema, navíc v trucku máš 24v
3) pokud se ti nechce hledat chyba v elektroinstalaci tak tam dej vypínač jak na starých aviiích :?:

tomio007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomio007 »

Dacan: na kamionech je sice 24V ale jen díky propojeným 2 bateriím. Kdysi jsme ve 120 měli baterii z Liazky a vše bez problému ;)

Ale jinak jak píšou nademnou, zjistit odběr proudu při vypnutém motoru, jestli je baterie v pořádku než vyhazovat zbytečně peníze za velkou baterii.
Ford Probe GT 2.5 V6 24V

Passat 1.8T 20V

ta moje baterka ta byla původní co v tom autě byla a ta od kámoše blbla ve 105ce :) takže je taky nějaká vadná ale lepší než ta co jsem tam měl na elektroinstalaci jsme koukal tam by problém být neměl k vánocům si koupim normální ale pak bych do budoucna chtěl yvřešit právě velký odběr elektřiny pro hudbu :) :lol: :P

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

na hudbu ti stačí kdyžtak koupit běžně dostupné baterky s vyšší kapacitou. A když budeš chtít pořádně vyhrávat, tak prostě startneš 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Passat 1.8T 20V

startovat se mi právě tolik nechce :)

LiberaleMiguel2

Tak to si moc nezahraješ s jakoukoliv baterkou :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to bude tím Miguéli,že benzín je drahej, proto se mu nechce startovat 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

LiberaleMiguel2

BIGPAPA píše:to bude tím Miguéli,že benzín je drahej, proto se mu nechce startovat 8)
a jo, vlastně..... :lol:

Passat 1.8T 20V

přesně tak ale já tankuju E85 :D za 26,90 ;)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“