Poslední návštěva: 22 zář 2019 02:39 Právě je 22 zář 2019 02:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 [ Příspěvků: 437 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 05 led 2007 22:10 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 24 kvě 2004 12:55
Příspěvky: 4345
Bydliště: EU
DaveS píše:
Idaho píše:
Beaver píše:
DaveS píše:
http://cze.autoscout24.com/home/index/detail.asp?ts=4790671&id=2xvxdtzuyob zabijak super :lol: hustej je tachomer do 300kmh.... :lol:

Tamtu sem nenasel sakra...... :-(


Zabijak penezenky, za stejny prachy koupim a postavim Mk.III s vykonem 400 koni a Prelude mi na sprintu zamava, protoze bud prohrabe, nebo nebude stihat :lol: A to mi jeste nejaky penize i zbydou :D


:lol:

přesně :za ty prachy máš v mk3 2jzgte, s výkonem kolem 450ps a zamává ti na tom sprintu nejen preludka ale i mk4 s výkonem kolem 500ps:) a mezi námi tech tu moc není..




Tak od supry seto ceka..... ze je to nabuseny a asi to dost pojede, a navic prelud je znevyhodnenej tim ze se prohrabe.... kazdopadne me by stacilo v tom dvloulitru tech 124kw a byl bych spokojenej clovicek :lol: Na kolik by to vyslo Honziku? :lol: :lol:


promin, to je stejnej názor jako kdybych si na pardubickou koupil stoletou herku , postartu by padla po 50ti metrech ..
a ty bys řekl "no co, od tech ostatních se čeká že doběhnou do cíle, ale do týhle byste neřekli že uběhne deset metru a podívejte uběhla skoro padesát ":D

je to potom o to zda si někdo řekne "koukej jakou mám káru, sice to v reálu nemá vysledek skoro žádnej ale je zajímavá".. nebo nic neřeknu jedu a to auto s epředstaví samo..
BTW divil by ses co majitelů "třistařicet" od surpy absolutne nečeká že by je mohla předjet nebo jim na dálnici i ujet :)

nenavážím se nejak do prelude ale proste i když to do ní vrazíš tak tě to počase přestane bavit protože zjistíš jak jde pokrok tak ti stejně každe třetí auto ujede a budeš litovat vyhozenejch penez, protože jsi se dostal na limit, který překročit bude dražší než koupit další auto, narozdíl třeba i od te supry.. kde pokud od začátku planuješ dopředu tak máš pořád další možnosti..

_________________
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 led 2007 23:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 lis 2004 19:48
Příspěvky: 413
Bydliště: Vysočina
ja Davesa chapu, ja mam plan do Preludky 3. generace ulozit H22, v zahranici celkem beznej swap, teoreticky to mam nastudovany, verim ze se urcite naky komplikace najdou, ale tak nebudu nato snad sam.. zatim by mi to snad mohlo stacit, chtel sem kupovat tu japonskou verzi jak tady nedavno byla na prodej esi vzpominate za tech pade ale nak to nedopadlo :( Prelude proste chytne, verim ze Supra by me taky chytla ale driv sem mel moznost usednout za volant Prelude, takze asi zustane navzdy jako prvni srdecni zalezitost. nevim jak Supra ale Prelude neuveritelne sedi v zatackach, kord 4WS... v tom vydim vyhodu Pelude oproti ostatnim dobovym autum, nekde sem cetl ze jizdimi vlastnostmi se Preljude 3G vyrovnala dobovemu Porsche 911.

_________________
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 led 2007 00:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 kvě 2006 12:19
Příspěvky: 906
Bydliště: Plzeň
Roume-n píše:
ja Davesa chapu, ja mam plan do Preludky 3. generace ulozit H22, v zahranici celkem beznej swap, teoreticky to mam nastudovany, verim ze se urcite naky komplikace najdou, ale tak nebudu nato snad sam.. zatim by mi to snad mohlo stacit, chtel sem kupovat tu japonskou verzi jak tady nedavno byla na prodej esi vzpominate za tech pade ale nak to nedopadlo :( Prelude proste chytne, verim ze Supra by me taky chytla ale driv sem mel moznost usednout za volant Prelude, takze asi zustane navzdy jako prvni srdecni zalezitost. nevim jak Supra ale Prelude neuveritelne sedi v zatackach, kord 4WS... v tom vydim vyhodu Pelude oproti ostatnim dobovym autum, nekde sem cetl ze jizdimi vlastnostmi se Preljude 3G vyrovnala dobovemu Porsche 911.


zkus napsat na meil " hrabcy@seznam.cz "
Je to kontakt na člověka, kterej by nějakou RHD prelude s motorem h22a2 mohl mít. 8) Občas mi od něj přijde mejl, poslední mi posílal 20.12.06 a stála 50t / 45t - s alu/bez alu. Třeba jí etě má a když nee, tak určo zas nějakou bude mít 8)

_________________
330i E90 :kiss:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2007 10:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2006 15:22
Příspěvky: 19
Bydliště: Praha - Krnov
hmm me nestačí ani 196 kobyl :)

ale Preludku za nic nevymenim, ted sem prekopal muziku a elektriku, jeste si pohraju z podvozkem, vackou, a vyfukovym systemem a nashopim kola a necham ji tak... jo jeste vymena svetel.

Az budu chtit nejakou brutalitu tak si vemu MKIII, ale jako druhy auto.. na 20-30k km rocne to prece jen podle me moc idealni neni

A jestli se mnou bude Idaho zase mluvit tak bych tu supru rad resil u nej

_________________
Tie Fighter: Prelude 4G 1996/ 4WS/ 2,2VTEC/ 196k/ air intake system/ odlehceny setrvacnik/ stavitelny podvozek KONI/ Brembo kotouce/ laděnej výfuk/ černá metla/DUNLOP SP Sport 9000/225/17" :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 20:41 
Offline

Registrován: 24 říj 2006 20:09
Příspěvky: 129
Bydliště: Brno
Cusky lidicky. Mam takovy dotaz. Nevite prosim jak jsou na tom rozmerove svody z f20a4 vs h22a2 popripade h23a2. Mam f20ku a chtel bych vedet jestli tam pasnou svody z ostatnich verzi. Mam je totiz praskle. Tedy ted uz ne zavaril jsem je ale to je nouzovka. Cekam ze brzo o5 prasknou. Ladeny svody jsem moc na tuto verzi nevidel a kdyz tak to jsou 4-2-1 a dost divne vypadaji. Kazda trubka jinak dlouha a to se mi nepozdava. Pokud by nekdo vedel o 4-1 svodech bych byl vam vdecny. Dekuji 8)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 21:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 kvě 2006 12:19
Příspěvky: 906
Bydliště: Plzeň
krtekm píše:
Cusky lidicky. Mam takovy dotaz. Nevite prosim jak jsou na tom rozmerove svody z f20a4 vs h22a2 popripade h23a2. Mam f20ku a chtel bych vedet jestli tam pasnou svody z ostatnich verzi. Mam je totiz praskle. Tedy ted uz ne zavaril jsem je ale to je nouzovka. Cekam ze brzo o5 prasknou. Ladeny svody jsem moc na tuto verzi nevidel a kdyz tak to jsou 4-2-1 a dost divne vypadaji. Kazda trubka jinak dlouha a to se mi nepozdava. Pokud by nekdo vedel o 4-1 svodech bych byl vam vdecny. Dekuji 8)

řekl bych, že tam rozdíl asi bude, pač v době, kdy sem chtěl preludu a ze začátku uvažoval mezi 2.0 a 2.2, tak sem koukal po svodech a vim, že na VTECa (spol. s 2.3) jich bylo "mraky" a na 2.0 sem nenašel skoro žádný.

Každopádně Tvojí otázku zodpoví určitě Idaho.

btw: můžeš rovnou kouknout na jeho e-shop www.dicompracing.com :wink:

_________________
330i E90 :kiss:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 21:15 
Offline

Registrován: 24 říj 2006 20:09
Příspěvky: 129
Bydliště: Brno
Jasny obchudek znam. Ale presne jak si rikal na tento model tech svodu moc neni. A jak rikam ja kdyz jsou tak podle meho nazoru nekvalitni a jen 4-2-1. Ja bych chtel 4-1. Nakonec na to prdnu a vyrobim si je :evil:

_________________
<a href="http://ukazto.com?img=logo2-7ty1.jpg" target="_blank"><img src="http://ukazto.com/img/logo2-7ty1.jpg" border="0" alt="UKAŽTO.COM" /></a>


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 18:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2005 19:54
Příspěvky: 1277
Bydliště: Praha - Český Brod
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky

_________________
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 18:59 
Offline

Registrován: 24 říj 2006 20:09
Příspěvky: 129
Bydliště: Brno
jj tak toho jsem si vsiml u svyho auti taky. ale neni to nijak markantni. kdyz me to fakt nejde tak skusim 2x vyslapnout spojku, nebo jemne protocit motor. cim to muze byt netusim :? asi synchro

_________________
<a href="http://ukazto.com?img=logo2-7ty1.jpg" target="_blank"><img src="http://ukazto.com/img/logo2-7ty1.jpg" border="0" alt="UKAŽTO.COM" /></a>


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 19:03 
Offline

Registrován: 14 pro 2005 18:33
Příspěvky: 313
Bydliště: JZ Cechy - doma na kopecku u lesa
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


Co zkusit vymenit olej? Nebo zkoukni jestli ho tam mas dost. U civica se do prevodovky leje motorovej 10W40 ale jak je to u Preludy nevim. Myslim, ze synchrony by blbly porad. Kdyz se zahreje olej tak je to OK... muj laicky nazor

_________________
RED CIVIC EG3 95'
www.hondaclub.cz
www.honda-club.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 19:49 
Offline

Registrován: 21 lis 2005 17:21
Příspěvky: 4642
supra a prelude sou uplně jiné vozy... někomu sedí a stačí tohle ,jiný potřebuje tamto.,.. to je pak těžko..

_________________
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 20:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2005 19:54
Příspěvky: 1277
Bydliště: Praha - Český Brod
CAD píše:
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


Co zkusit vymenit olej? Nebo zkoukni jestli ho tam mas dost. U civica se do prevodovky leje motorovej 10W40 ale jak je to u Preludy nevim. Myslim, ze synchrony by blbly porad. Kdyz se zahreje olej tak je to OK... muj laicky nazor


Asi budu muset..... taky me to napadlo ze by to mohlo byt olejem, clovek to tam nechce rvat silou, taky sem zkousel proslapnout nekolikrat spojku, ale kolikrat nejde ani vyradit :(

_________________
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 20:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2005 19:54
Příspěvky: 1277
Bydliště: Praha - Český Brod
blázen píše:
supra a prelude sou uplně jiné vozy... někomu sedí a stačí tohle ,jiný potřebuje tamto.,.. to je pak těžko..


:D 200SX by to vyresil, lepsi by bal ale S14, skoda ze sou porad docela drahy..... ale snad casem, 3.0L v supre uz je proste moc, hlavne povinny ruceni a spotreba. :( to radsi dva dvoulitry, tech 12tis rocne za povinny by se nejak dalo + dily, no nejak by se to dalo :lol:

_________________
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 11:38 
Offline

Registrován: 24 říj 2006 20:09
Příspěvky: 129
Bydliště: Brno
Hm pripada me zvlastni, ze nekdy nejde ani vyradit :mad: Nevim nevim jestli to bude olejem. Jak rikam me to taky nekdy udela, ale vyradit de vzdycky strasne lehounce. Jen jednicka a zpatecka de nekdy hur zaradit. Nekdy se stane ze si myslim ze mam zarazeno a ono nic. To je ale myslim spis moje chyba. Jenze prevodovka je celkem svinstvo. Opravovat to doma: zadna hitparada

PS: jo ktery ten olej se tam teda lije? Dikes.

_________________
<a href="http://ukazto.com?img=logo2-7ty1.jpg" target="_blank"><img src="http://ukazto.com/img/logo2-7ty1.jpg" border="0" alt="UKAŽTO.COM" /></a>


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 13:34 
Offline

Registrován: 24 říj 2006 20:09
Příspěvky: 129
Bydliště: Brno
Taboo tip´s:

OK, tady jsou ty levne ECU triky:
Rozsekni drat signalu baro sensoru (= sensoru nadmorske vysky) a zapoj ho pres 10K potentiometer (tak, aby pri otoceni uplne doprava mel ten potentiometer 0 ohmu). Tocenim toho potentiometeru doleva (= zvysovanim odporu) bude ta ECU zasobovat motor chudsi smesi (protoze si mysli, ze se ten vuz nachazi v jine nadmorske vysce) - a to pouze pri "open loop" (vetsinou nad 40% otevreni klapky). Samozrejme, k vylazeni AFR pouzij wideband O2 sensor (anebo aspon voltmeter a ten tovarni O2 sensor - a "nalad" to pro .88-.92V pri WOT). Pro "closed loop" tato modifikace nedela nic (nijak negativne neovlivnuje volnobeh, driveability anebo spotrebu), protoze pri ni ECU pouziva O2 sensor jako primarni signal.
Pokud potrebujes pri plne zatezi vice paliva, zapoj 10K potentiometer do dratu signalu sensoru teploty vstupniho vzduchu (ale tak, ze naopak pri plnem otoceni doleva ma ten potentiometer 0 ohmu). Cim vic ten potentiometer otocis doprava, tim vic paliva ta ECU doda.
Tema dvema potentiometry a lhanim ECU o nadmorske vysce a teplote vstupniho vzduchu se da takhle posunout cela krivka dodavky paliva podle potreby budto nahoru anebo dolu (a dospet tak k zvyseni vykonu motoru upravou AFR bez jakehokoliv chipu s upravou binarniho kodu). Opet ale, pracuje to (vyhodne) pouze v "open loop", kdy ECU nepouziva O2 sensor.

Neskousel ste to nekdo? Ma vubec prelude 4G tydle senzory? Celkem by me to zajimalo. Chtel bych to skusit uz jen proto ze se muzu hrabat v aute a moc to nebude stat. No a dost lidi rika ze to funguje tak proc toho nevyuzit ne? Co vy nato? Kuju :wink:

_________________
<a href="http://ukazto.com?img=logo2-7ty1.jpg" target="_blank"><img src="http://ukazto.com/img/logo2-7ty1.jpg" border="0" alt="UKAŽTO.COM" /></a>


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 13:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2004 16:55
Příspěvky: 3496
Bydliště: Praha
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


olej, někdo tam nalil něco co tam vůbec nemá bejt ...

_________________
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2007 21:26 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
krtekm píše:
Taboo tip´s:

OK, tady jsou ty levne ECU triky:
Rozsekni drat signalu baro sensoru (= sensoru nadmorske vysky) a zapoj ho pres 10K potentiometer (tak, aby pri otoceni uplne doprava mel ten potentiometer 0 ohmu). Tocenim toho potentiometeru doleva (= zvysovanim odporu) bude ta ECU zasobovat motor chudsi smesi (protoze si mysli, ze se ten vuz nachazi v jine nadmorske vysce) - a to pouze pri "open loop" (vetsinou nad 40% otevreni klapky). Samozrejme, k vylazeni AFR pouzij wideband O2 sensor (anebo aspon voltmeter a ten tovarni O2 sensor - a "nalad" to pro .88-.92V pri WOT). Pro "closed loop" tato modifikace nedela nic (nijak negativne neovlivnuje volnobeh, driveability anebo spotrebu), protoze pri ni ECU pouziva O2 sensor jako primarni signal.
Pokud potrebujes pri plne zatezi vice paliva, zapoj 10K potentiometer do dratu signalu sensoru teploty vstupniho vzduchu (ale tak, ze naopak pri plnem otoceni doleva ma ten potentiometer 0 ohmu). Cim vic ten potentiometer otocis doprava, tim vic paliva ta ECU doda.
Tema dvema potentiometry a lhanim ECU o nadmorske vysce a teplote vstupniho vzduchu se da takhle posunout cela krivka dodavky paliva podle potreby budto nahoru anebo dolu (a dospet tak k zvyseni vykonu motoru upravou AFR bez jakehokoliv chipu s upravou binarniho kodu). Opet ale, pracuje to (vyhodne) pouze v "open loop", kdy ECU nepouziva O2 sensor.

Neskousel ste to nekdo? Ma vubec prelude 4G tydle senzory? Celkem by me to zajimalo. Chtel bych to skusit uz jen proto ze se muzu hrabat v aute a moc to nebude stat. No a dost lidi rika ze to funguje tak proc toho nevyuzit ne? Co vy nato? Kuju :wink:

má,funguje to ,ale nečekej zázraky.Jo nesmíš dát moc velkou hodnotu jinak ecu vyhodí chybu.

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2007 23:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 čer 2005 21:49
Příspěvky: 99
Bydliště: Tomasov - Slovensko
nazdar..mam motor japan H22A..a je very light ohnuta hlava valcou...moze sa znej zbrusovat trosku?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 09:27 
Offline

Registrován: 24 říj 2006 20:09
Příspěvky: 129
Bydliště: Brno
jj jemi jasny ze to nebude nic extra ale kdyz to jde a kdyz to nezkur.i motor tak pro c do toho nejit. monty mohl bys me prosimte popsat kde bych ty senzory mohl najit. dekuji moc

_________________
<a href="http://ukazto.com?img=logo2-7ty1.jpg" target="_blank"><img src="http://ukazto.com/img/logo2-7ty1.jpg" border="0" alt="UKAŽTO.COM" /></a>


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 17:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2005 19:54
Příspěvky: 1277
Bydliště: Praha - Český Brod
MarauderZ28 píše:
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


olej, někdo tam nalil něco co tam vůbec nemá bejt ...


Musim to vymenit, co tam vubec patri za olej?? a znacku kterou doporucite?

_________________
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 20:14 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
krtekm píše:
jj jemi jasny ze to nebude nic extra ale kdyz to jde a kdyz to nezkur.i motor tak pro c do toho nejit. monty mohl bys me prosimte popsat kde bych ty senzory mohl najit. dekuji moc
sensor teploty vstupniho vzduchu je na sání zboku u posilovače brzd bílá plastová potvora na dvou šroubcích , s konektorem samo. vede na pin ecu D 15 .
bar sensor(= sensor nadmorske vysky) ten je podle manuálu uvnitř ecu ,takže jedině otevřít. Já u 3g nebo crx a další ho má extra venku , ale u 4 g je uvnitř.

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 20:19 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
DaveS píše:
MarauderZ28 píše:
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


olej, někdo tam nalil něco co tam vůbec nemá bejt ...


Musim to vymenit, co tam vubec patri za olej?? a znacku kterou doporucite?
MTF myslím že aktuální je MTF 3.Nebo lze použít motorový olej 10W30 nebo 10W40. Min API SF-SG tzn běžnej dostupnej olej jak leješ do motoru.

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 20:25 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
2Bera píše:
nazdar..mam motor japan H22A..a je very light ohnuta hlava valcou...moze sa znej zbrusovat trosku?
Co to je trošku? 0,2? víc? to je 2,2vtec?

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 22:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 čer 2005 21:49
Příspěvky: 99
Bydliště: Tomasov - Slovensko
monty01 píše:
2Bera píše:
nazdar..mam motor japan H22A..a je very light ohnuta hlava valcou...moze sa znej zbrusovat trosku?
Co to je trošku? 0,2? víc? to je 2,2vtec?


je to japan 2.2vtec..
a uz je to jedno...na buduci tyzden sa trosku zbrusi z hlavy bo je tak very very light ohnuta..0,05 mm je tusim medzera na jednej strane....vadi???

_________________
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 16:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2005 19:54
Příspěvky: 1277
Bydliště: Praha - Český Brod
monty01 píše:
DaveS píše:
MarauderZ28 píše:
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


olej, někdo tam nalil něco co tam vůbec nemá bejt ...


Musim to vymenit, co tam vubec patri za olej?? a znacku kterou doporucite?
MTF myslím že aktuální je MTF 3.Nebo lze použít motorový olej 10W30 nebo 10W40. Min API SF-SG tzn běžnej dostupnej olej jak leješ do motoru.


hm... pak teda neco koupim, jakej je tam pristup? dostanu se pod to normalne kdyz to zvednu na hever???

_________________
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 18 úno 2007 00:52 
Offline

Registrován: 14 pro 2005 18:33
Příspěvky: 313
Bydliště: JZ Cechy - doma na kopecku u lesa
DaveS píše:
monty01 píše:
DaveS píše:
MarauderZ28 píše:
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


olej, někdo tam nalil něco co tam vůbec nemá bejt ...


Musim to vymenit, co tam vubec patri za olej?? a znacku kterou doporucite?
MTF myslím že aktuální je MTF 3.Nebo lze použít motorový olej 10W30 nebo 10W40. Min API SF-SG tzn běžnej dostupnej olej jak leješ do motoru.


hm... pak teda neco koupim, jakej je tam pristup? dostanu se pod to normalne kdyz to zvednu na hever???


Nevim jak u Preludy, ale u civica je plnici hrdlo zaroven i kontrolni otvor, protoze je z boku a olej je tam nejlepsi natlacit strikackou ktera se nastavi hadickou. Doufam, ze si to dobre pamatuju a neplacam tu kraviny. Kdyztak me opravte. Ja bych tam dal ten motorovej olej (myslim asi 2l), v Honde by ti doporucili jejich olej do prevodovky ale za jakou cenu...

_________________
RED CIVIC EG3 95'
www.hondaclub.cz
www.honda-club.cz


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prelude 4G
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 13:44 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
CAD píše:
DaveS píše:
monty01 píše:
DaveS píše:
MarauderZ28 píše:
DaveS píše:
Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky


olej, někdo tam nalil něco co tam vůbec nemá bejt ...


Musim to vymenit, co tam vubec patri za olej?? a znacku kterou doporucite?
MTF myslím že aktuální je MTF 3.Nebo lze použít motorový olej 10W30 nebo 10W40. Min API SF-SG tzn běžnej dostupnej olej jak leješ do motoru.


hm... pak teda neco koupim, jakej je tam pristup? dostanu se pod to normalne kdyz to zvednu na hever???


Nevim jak u Preludy, ale u civica je plnici hrdlo zaroven i kontrolni otvor, protoze je z boku a olej je tam nejlepsi natlacit strikackou ktera se nastavi hadickou. Doufam, ze si to dobre pamatuju a neplacam tu kraviny. Kdyztak me opravte. Ja bych tam dal ten motorovej olej (myslim asi 2l), v Honde by ti doporucili jejich olej do prevodovky ale za jakou cenu...

jj je to tak , já to teda leju trychtýřem a hadicí.

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 13:46 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
2Bera píše:
monty01 píše:
2Bera píše:
nazdar..mam motor japan H22A..a je very light ohnuta hlava valcou...moze sa znej zbrusovat trosku?
Co to je trošku? 0,2? víc? to je 2,2vtec?


je to japan 2.2vtec..
a uz je to jedno...na buduci tyzden sa trosku zbrusi z hlavy bo je tak very very light ohnuta..0,05 mm je tusim medzera na jednej strane....vadi???
pět setin je pohoda 8)

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 17:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 čer 2005 21:49
Příspěvky: 99
Bydliště: Tomasov - Slovensko
monty01 píše:
2Bera píše:
monty01 píše:
2Bera píše:
nazdar..mam motor japan H22A..a je very light ohnuta hlava valcou...moze sa znej zbrusovat trosku?
Co to je trošku? 0,2? víc? to je 2,2vtec?


je to japan 2.2vtec..
a uz je to jedno...na buduci tyzden sa trosku zbrusi z hlavy bo je tak very very light ohnuta..0,05 mm je tusim medzera na jednej strane....vadi???
pět setin je pohoda 8)


mno radsej to dam liznut nech mam pokoj na dusi..bo keby daco stym bolo taak to by bola haluska zo civicu ten motor vytahovat...spravim to raz a poriadne...to zbrusenie vie vybavit kamos za par korun tak to nebudem riesit :)

_________________
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 úno 2007 11:20 
Offline

Registrován: 07 led 2006 20:03
Příspěvky: 122
jo to jo, srovnat určitě, já myslel ,že řešíš jestli a o kolik si to můžeš dovolit snížit ,ne že bys to nerovnal vůbec.

_________________
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G


Nahoru
  
 
 [ Příspěvků: 437 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Originál a repas turbo
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Zpracování osobních údajů