Aladin píše:tak já se na vás přijedu podívat... něco pofotím
To zase bude..super tůneři z havířova ...zase budeme středem pozornosti a nadávek když tu cosi se objeví na fóru
hm, tak ne, tak to jebu
Todle byl vtip aladine ..snad si to nebral vážně,až teď mě napadlo zda sis to nevyložil zle ..rádi tě uvidíme,rádi zpózujem tvému fotoaparátu..ale asi až na dalším srazu
JouiCZ píše:
To zase bude..super tůneři z havířova ...zase budeme středem pozornosti a nadávek když tu cosi se objeví na fóru
hm, tak ne, tak to jebu
Todle byl vtip aladine ..snad si to nebral vážně,až teď mě napadlo zda sis to nevyložil zle ..rádi tě uvidíme,rádi zpózujem tvému fotoaparátu..ale asi až na dalším srazu
nee, nebral... ale kámoš mi psal že v OVĚ už prší, tak jsem si říkal že za chvíli to bude i tu... toto byla jen záminka
nee, nebral... ale kámoš mi psal že v OVĚ už prší, tak jsem si říkal že za chvíli to bude i tu... toto byla jen záminka
jojo,. Pěkné. ten název "Oslava" já z toho nemůžu
já myslel že to je tajemství.. a překvapení na někdy .. no ale začal si pěkně
Koukám, stejná látka jakou máš na dveřích .. to se bude po ní kreslit
FADE G píše:jojo,. Pěkné. ten název "Oslava" já z toho nemůžu
já myslel že to je tajemství.. a překvapení na někdy .. no ale začal si pěkně
Koukám, stejná látka jakou máš na dveřích .. to se bude po ní kreslit
No holt nějak se nemám k tomu abych to přejmenoval v mobajlu,tak je to oslava..mno mělo,ale tak pčekvápko to bude až jak se to uvidí v celku v autě ..tam to lépe zapadne..já nějak moc nevydržím s tajemstvím
Zdarec lidi tak jsem tu , jsem si to trochu procital a celkem mazec hadky ale tak v klidu
Jinak auti uz budu mit v patek slozene a pojizdne takze se potom hodi akorad do laku a budu free na koprivnici.
Zatim zdarec chalani
V diskusnim foru tam neco takoveho je ale ne officialni, napsal to tam nejaky "luk xxx" coz podle nicku neni clen, takze nevim kde jsi na to prisel ze se opravdu rozpadli. Tomassona sem vcera videl na ICQ tak jestli tam bude i dneska zeptam se ho jak to vypada do budoucna s Provocation clubem
PemaR píše:V diskusnim foru tam neco takoveho je ale ne officialni, napsal to tam nejaky "luk xxx" coz podle nicku neni clen, takze nevim kde jsi na to prisel ze se opravdu rozpadli. Tomassona sem vcera videl na ICQ tak jestli tam bude i dneska zeptam se ho jak to vypada do budoucna s Provocation clubem
Hele kámo je mi uplně fuk zda se rozpadli nebo nee jen to někdo psal na tom jejich foru!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
jen pokud se vám kuci z provocationu bude chtít a rozhodne se nějaké to zdravé jádro k návštěvě.Tak se chystá 7.4 ve 14:00 sraz u shoping parku,pak se jede do mosnova..tak pokud by se vám chtělo
Hlavně s tím něco udělejte..jste nějací mrtví a to je škoda
nemáš zač taky plánuji vyleštit ty moje paprskáče,ale chce to čas a našetřit cosi ..sem zvědav jak to bude vypadat na tvojí káře..i ty stříbrné vypadali pěkně..toho 7.4 dojedeš?