Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Koukam na celni papiry a u cla mam 0 ,-. Zapocitali jen DPH. Pak je tu jeste SPD a tam je taky 0 ,-. No kazdopadne to zadupal prodejce. Byl jsem s nim domluveny na Gift a bez faktur. Jako gift to poslal, ale bohuzel pribalil i fakturu. Nevim, jestli si to neuvedomil nebo co. U svodu to bylo v pohode. Bez vseho a proslo to. Zitra mu to trosku vytmavim. Kazdopadne z ni mam radost. Dokonce jsem kvuli ni i upgradoval setrvacnik z 200mm na 212mm. Je to Xtreme Heavy Duty pritlacak s SFI specifikacemi. Lamela je Performance se stejnou specifikaci. U pritlacaku udava vyrobce 100% more clamping force over the stock. Meli jeste o 48% a 52%. Zivotnost je udavana taky vyssi. Zvazoval jsem mezi keramickou lamelou 6 pads a touhle. Nakonec jsem se po rozhovoru s klukama rozhodl pro Performance. Byla dokonce drazsi, nez keramika, coz me celkem prekvapilo.
Tome> Kolik vysel kit tebe, pokud je to zverejnitelna castka
? Predpokladam, ze jsi ho objednaval v Evrope. V cesku jsem bohuzel ACT nevidel. Jen seriove, Luky, Sachsy a snad jeste Feroda, ale ty pouze oblozeni. Premyslel jsem o Exedy, pripadne Centerforce a na zaklade par odornych for se rozhodl pro ACT. Doufam, ze jsem zvolil dobre.
Tome> Kolik vysel kit tebe, pokud je to zverejnitelna castka

Live4Ride Syndicate
Koukal jsem na ten PayPal. Abych rekl pravdu, neni mi to moc jasne. Pisou, ze je mozne provadet platby pomoci kreditni i debetni karty, vcetne bankovnich prevodu. Jsou tam 3 typy uctu. Bankovni prevody jsem nenasel ani u jednoho. U Personal account pisi, ze neni mozne pouzit kreditni, ani debetni kartu. Dalsi dva ucty uz maji nejake nadstandardni funkce, takze predpokladam, ze budou nejakym zpusobem placene.. 
Live4Ride Syndicate
D2D...co vy na ty Slušovice??? Nepřidáte se taky? Program vypadá dobře a není to daleko.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jel bych ...... ale za 3 hodky zapnu alarm a monitoring GPRS sveho bytecku (skurvysyni nikdy nespi ) a letiiiiiiiim na dovcuDolph píše:D2D...co vy na ty Slušovice??? Nepřidáte se taky? Program vypadá dobře a není to daleko.

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem