Upravy Lady 21053
Upravy Lady 21053
Tak sme trosku porabali nasu Ladu, tak sa podelim o fotky. Brusenie, podvozok, lak..... sme robili asi 2 tyzdne.
- Přílohy
-
- podvozok sa natrel bodyckom, opravilo sa zavesenie stabilizatoru, zavesenie prednych zasterok,poskodeny nosnik a niektore casti isli do cervena.
- podvozok.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1641 x
-
- stary som vyhodil a dal zo starej lady. koniec som odpilil a privaril z rury 50mm,cele sa to natrelo a zvuk je krajsi (len po zvarani sa z neho nejako zacalo dymit, tak som sa mu musel dat napit :))
- vyfuk.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1637 x
-
- vymena radia sencor za Oravu AR-100 s MP3, chystam kupit nove predne repro (trosku lacnejsie...) Chcem tam dat aj zosilovac 4*100W a subwoofer , ktore prave vyrabam (vid tema v autohifi-Vyroba zosilovaca+SW....)
- audio.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1637 x
...
- Přílohy
-
- od suseda som kupil stresne. presilikonoval som vnutorne tesnenia, nastriekal som ho, vyrezal dieru a 1 stresny nosnik, namontoval a utesnil silikonom
- stresne.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1631 x
-
- karoseria sa prebrusila, vykitovala, zakladna farba, spodok sa striekal bodickom a potom to islo cele 2x do laku.narazniky isli tiez, lebo tak som to niekde videl a pacilo sa mi to...
- karoseria.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1627 x
Heh, na Ladovky mám v nabídce zadní lampy, akorát na tenhle typ to myslím zrovna není, jen na 2110/2112 a na 2108.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
eSafa: vrak??? 91 nieje snad az tak davno
.... A LADA NIEJE VRAK!!!!!
Yanek: ok, kde len chces
(ale snad to nieje len o pokeci
)
Troy: ee ja som zo slovenska
12.9. budem mat 18, tak som ju porabal s bratom aj s tym, ze sa na nej budem vozit (on predpovedal, ze ja ju aj niekde naburam
)
Vcera vecer sme sa este hrali s bratom s nastavenim karburatora (volnobehu) a ja som sa hral aj s rozdelovacom (predstih) Auto nam totiz ked motor netahal ani nebrzdil, dost trhalo, tak sme natocili motor a ja som otacals karbom (predstih), co to spravi. boli to len milimetre a vysledok:
1. otacanie doprava-pridali sa otacky na volnobehu, velmi rychly nabeh otacok po zosliapnuti plynu, ale skusobna jazda-katstrofa. Trhanie tragicke a vobec netahalo.....
2. otacanie dolava- jemne klesli otacky volnobehu, lenivejsi nabeh otacok, skusobna jazda-skvele,netrha. Pri volnobeznych otackach taha menej (ale na 4. po rovine ide v poho...), ale staci trosku pridat plyn a ked sa uz chyti , tak....
Ten pomalsi nabeh otacok sme vyriesili tym, ze sme na karbe dali mensiu sytost a jemne vyssie otacky (predtym sa po plnom zosliapnuti zdal chvilu vzdy ako prechlastany...) Co sme si vsak vsimli- z vyfuku nam vysli nejake kvapky cistej vody. Bojim sa ze by to mohlo byt tesnenie pod hlavou (ani nie pred tyzdnom nam odislo na Avii...3 dni roboty
) Na plyn to nejde a uz bol motor asi na 85C, takze pravdepodobne to bola voda z chladenie
Zajtra sa na to pozriem s ujom (automechanik) a ten poradi. Ak tesnenie, tak sa aspon nastavia ventily, skontroluje sa zvnutra, prip. sa vymenia kruzky.
PS.: Mam nejake knizky o Lade, takze ten rozdelovac som netocil nahodne (aj ked tam pisali o inom sposobe zistenia predsihu...) a poctivo ich studujem
Znacka Lada uz pre mna nieje len auto, je to nieco viac, nieco ako pre Trhy-ho Citroen 

Yanek: ok, kde len chces

Troy: ee ja som zo slovenska
12.9. budem mat 18, tak som ju porabal s bratom aj s tym, ze sa na nej budem vozit (on predpovedal, ze ja ju aj niekde naburam

Vcera vecer sme sa este hrali s bratom s nastavenim karburatora (volnobehu) a ja som sa hral aj s rozdelovacom (predstih) Auto nam totiz ked motor netahal ani nebrzdil, dost trhalo, tak sme natocili motor a ja som otacals karbom (predstih), co to spravi. boli to len milimetre a vysledok:
1. otacanie doprava-pridali sa otacky na volnobehu, velmi rychly nabeh otacok po zosliapnuti plynu, ale skusobna jazda-katstrofa. Trhanie tragicke a vobec netahalo.....
2. otacanie dolava- jemne klesli otacky volnobehu, lenivejsi nabeh otacok, skusobna jazda-skvele,netrha. Pri volnobeznych otackach taha menej (ale na 4. po rovine ide v poho...), ale staci trosku pridat plyn a ked sa uz chyti , tak....
Ten pomalsi nabeh otacok sme vyriesili tym, ze sme na karbe dali mensiu sytost a jemne vyssie otacky (predtym sa po plnom zosliapnuti zdal chvilu vzdy ako prechlastany...) Co sme si vsak vsimli- z vyfuku nam vysli nejake kvapky cistej vody. Bojim sa ze by to mohlo byt tesnenie pod hlavou (ani nie pred tyzdnom nam odislo na Avii...3 dni roboty

PS.: Mam nejake knizky o Lade, takze ten rozdelovac som netocil nahodne (aj ked tam pisali o inom sposobe zistenia predsihu...) a poctivo ich studujem

- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
To může být jen kondenzát, dokud se výfuk pořádně neprohřeje, tak tam voda kondenzuje. Podstatný je, jestli jde z výfuku bílej kouř když je auto a výfuk zahřátý a případně jestli ubývá voda v chladícím okruhu - to by pak znamenalo, že to spaluje chladící směs. Výfukový plyny by pak měly být cítit lehce sladce po fridexu.OndrejGTi píše:Co sme si vsak vsimli- z vyfuku nam vysli nejake kvapky cistej vody. Bojim sa ze by to mohlo byt tesnenie pod hlavou (ani nie pred tyzdnom nam odislo na Avii...3 dni roboty) Na plyn to nejde a uz bol motor asi na 85C, takze pravdepodobne to bola voda z chladenie
Zajtra sa na to pozriem s ujom (automechanik) a ten poradi. Ak tesnenie, tak sa aspon nastavia ventily, skontroluje sa zvnutra, prip. sa vymenia kruzky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
jj to uz nieje o tom ci ma posilovac, ci je vykon 100 alebo 150KW, ani o tom ci si cipnut RJ, alebo nie, je to len o vlastenectve k znacke, prip. konkretnemu typu. Niekto ma mozno ciel vyhravat na 400m, niekto 0-100, ale ja chcem len presvedcit, ze Lada nieje srot, ale nieco viacKomár 1981 píše:Chlape, drzim palec! At to pekne jezdi. O technickych obtizich v provozu bychom si asi sahodlouze pokecali, viz muj Skoda GarPid.... O:-)

OndrejGTI: sorry, ale Lada je šrot. A dokonce se mi ani nelíbí jediná co se mi trošku líbi je 2106 nebo jak, prostě ten první typ, s kruhovejma světlama.
Ale zároveň si myslím, že bys sis zasloužil velikou medajly, že se nenecháš odradit a už v 17ti. si na svém autě udělal víc práce než jiní za celej život. No a myslím si, jestli ti všechno co máš rozděláné výjde, takže Lada bude v lepším stavu než opustila fabriku, takže ti bude ještě dlouho dobře sloužit.
Ale zároveň si myslím, že bys sis zasloužil velikou medajly, že se nenecháš odradit a už v 17ti. si na svém autě udělal víc práce než jiní za celej život. No a myslím si, jestli ti všechno co máš rozděláné výjde, takže Lada bude v lepším stavu než opustila fabriku, takže ti bude ještě dlouho dobře sloužit.

Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
OndrejGTi píše:jj to uz nieje o tom ci ma posilovac, ci je vykon 100 alebo 150KW, ani o tom ci si cipnut RJ, alebo nie, je to len o vlastenectve k znacke, prip. konkretnemu typu. Niekto ma mozno ciel vyhravat na 400m, niekto 0-100, ale ja chcem len presvedcit, ze Lada nieje srot, ale nieco viacKomár 1981 píše:Chlape, drzim palec! At to pekne jezdi. O technickych obtizich v provozu bychom si asi sahodlouze pokecali, viz muj Skoda GarPid.... O:-)

to ja by som asi sutazil, ci mi na 400m nedojde benzinKomár 1981 píše:OndrejGTi píše:jj to uz nieje o tom ci ma posilovac, ci je vykon 100 alebo 150KW, ani o tom ci si cipnut RJ, alebo nie, je to len o vlastenectve k znacke, prip. konkretnemu typu. Niekto ma mozno ciel vyhravat na 400m, niekto 0-100, ale ja chcem len presvedcit, ze Lada nieje srot, ale nieco viacKomár 1981 píše:Chlape, drzim palec! At to pekne jezdi. O technickych obtizich v provozu bychom si asi sahodlouze pokecali, viz muj Skoda GarPid.... O:-)presneeeee!! moje rec. ja napr. soutezim ve sprintu ne na cas, ale pouze jestli dojedu nebo ne... precijen... 400m - to je dalka

Hej, chcel by som nieco ako je na obrazku (tieto sa mi strasne pacia, ale nepohrdol by som ziadnymi) ale ako obycajny student na ne nemamV-Y-V-I píše:Plánuješ i nějaké kolesa?

Este prilozim foto podla mna asi najkrajsieho typu- Lady 2131. Je to 5 dverova Niva, 1.8, ale u nas som ju este nevidel.
- Přílohy
-
- Lady....JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1290 x
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
to ondrej GTI tvrde do lady.. poradne dat do pucu mrkni na fotky z hradce byl tam modrej zigo atd troska inspirace:O kua ma clovek stavet ladu nebo skodylaka.- dyk je to skoro to sami u 50% lidi co delaj do tuningu se vzmuzou jen na slova jezis zigul nebo jezis skodovka:( (vecinou tendle typ lidi dostane zahranicni vuz od rodicu)a ten zbytek bud ma sade nebo zigy nebo to na co si vydelali sami,sami si postavili,sami vymejsleli co stim... ty to ocenej kouskem vlidnyho pohledu,.. nikdy se nezavdecis vsem:( /ps nikoho sem se nechtel dotknout/
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
4*98, ale bezne sa davaju kolesa aj 4*100. Vraj to nevadi. Kamarat zamienal kolesa s Hondou Civic (4*100) a zevraj pohoda.... 1mm na skrutku nieje az tak velaKomár 1981 píše:Jakou ma Lada roztec? 4*100 nebo 4*98?

ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
Tak jo husty kara kamos ma 2106 + 5q a jede fakt pekne az sem se divil jak to zdima na 3q pres 120 Km/h.Jinak jeste se mu nestalo ze by ho zigac nekde nechal to si u lady hlavne cenim tu spolehlivost
No a jeste jeden kamos ma 2108 samaru ale to uz je uplne o necem jinym skoda ze to nema nahon na zadek stou 2106 se da fakt delat burn-out 

120 na 3
nieje to nejak moc? ja dam na 3. 100 a to uz dost reve.... zeby to mal nejak upravene?
Minule som videl inzeraty na Samary 1999 za cca 50.000Sk!!! To je podla mna ako zadarmo. Napis o tvojich skusenostiach, ked vravis za si v tom isiel. Celkom ma to zaujima, lebo ak by som mal mat Ladu, tak 21073, alebo mozno tu samaru, ale ta neviem o com je (dnes som 1 videl a ta palubovka ....
nieco ako felicia
)
Ten zraz
http://ladasraz-trnava.wz.cz/
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=606
aj by som siel, ale iba keby som mal vlastnu ladu.... takto ani vodicak, ani auto
Ten kamaratt ma ICQ? urcite by sme mali o com pokecat....
Este pripajam celkom zaujimavu tabulku...

Minule som videl inzeraty na Samary 1999 za cca 50.000Sk!!! To je podla mna ako zadarmo. Napis o tvojich skusenostiach, ked vravis za si v tom isiel. Celkom ma to zaujima, lebo ak by som mal mat Ladu, tak 21073, alebo mozno tu samaru, ale ta neviem o com je (dnes som 1 videl a ta palubovka ....

Ten zraz
http://ladasraz-trnava.wz.cz/
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=606
aj by som siel, ale iba keby som mal vlastnu ladu.... takto ani vodicak, ani auto

Ten kamaratt ma ICQ? urcite by sme mali o com pokecat....
Este pripajam celkom zaujimavu tabulku...
- Přílohy
-
- lady.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1244 x
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
Ten kamos prave nema internet jinak podle me ti to musi tech 120 udelat mas to urcite spatne postelovany u nas V olomouci znam chlapka kterej ziguli steluje snad od narozeni a je to fakt borec stahne ti spotrebu a zvysi vykon super
Jediny co ma za upravu tak je otevreny sani jinak nic a neboj se aj mu to uz pri tech 100 hodne rve ale nesmis se bat a pokracovat v revu uvidis
Tak tu samaru 1999 bych hned bral jenomze ja mam problerm sehnat i starsi takze o tehle u nas pochybuju 

Tak dnes dostala Lada najest to, co este nikdy- 12 litrov nafty
, takze zajtra bude robota. Ako ju mozem precistit? Pocul som ze SHELL V-POWER cisti motor. Je to pravda? Trochu by som ho tam dal, nech sa vycisti od toho svinstva...

lenze ono mu to po 1 km zastalo a bez sance natocit
vecer sme to dotiahli domov, dnes to dostanem do firmy, vypustim nadrz a dam 95 (alebo skusim shell v-power, ak ho este maju...) naftu dam do avie..... pocul som ze auta zeru aj naftu len trochu horsie, ale toto nechce vobec ani raz odpalit, akoby si mu dal vodu....