Nissan Sunny 1,6SLXi,r.v.87,54Kw,4wd

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nissan Sunny 1,6SLXi,r.v.87,54Kw,4wd

Příspěvek od Mirek999 »

Dneska jsem jel z chalupy,jedu po dalnici a pohoda 130Km/h,sjel jsem z dalnice a projizdel jsem vesnicema a najednou to zaclo mit takovej divnej klepavej zvuk.Bylo to spis,jak kdyby mi praskla vejfuk,ale tak jsem si rikal,zue se na to podivam az prijedu,ale zesilovalo to a byly to spise takove docela rany.Tak jsem se nejak tak doplazil domu a zjistil jsem.Tedka budu rikat co by to podle me mohlo byt-pridreny na klice.Mazani nesvitilo,ani teplota nebyla vysoka,kdyz jsem to nechal stat tak na strane rozvodu byl na zemi olej,ale ne nijak moc,v motoru byl taky nejaky olej.Auto jsme koupili pred rokem a predtim stalo dost ve stodole a nejezdilo se snim.Podle me by mohla byt pricina odfouknutyho gufera na klice u rozvodoveho kola,tim motor ztratil tlak nemazalo to saly,tim se to pridrelo a nejaky olej vylital ven pres to gufero.Je to jenom moje vizuelni diagnostika a nevim,jestli to co rikam je pravda a jestli je to mozny.Nicmene motor klepe brutalne.Diky za odpovedi.

myslím že u tohohle auta vyjde generálka 10x dráž než koupe motoru 1,6 nebo 1,8 n avrakáči ( vím o 2,0 GTi za 8 tis )
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Je to mozny, pridrelo se to na prvnim valci :twisted:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Beaver píše:Je to mozny, pridrelo se to na prvnim valci :twisted:
To je jedine na GO??To je spis sehnat motor a prehodit to,jelikoz kastle neni tknuta rezem a je to skoda vyhodit,vse slape jak ma,jenom ten motor je na houby.

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

To GTi do toho nechci,jelikoz ja potrebuju jezdit a ne se srat s eletrikou a tak,je to rodinny auto.Nevite jeste nekdo nejake rady nebo tak,kde bych na to mohl sehnat motor?Diky.

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Tak jsem se rozhodl,ze motor udelam sam,jelikoz by to vyslo na velky balik to od nekoho nechat delat.A kdyz kouim motor z vrakace tak to muze za mesic udelat taky.Chci jenom nechat prebrousit kliku a dat nove saly.Myslite,ze budou pridreny i valce??A zvladnu to sam??Bude to styl podobnej jako delal Danecek tak uvidime.Ceho bych se mel vyvarovat na co si mam dat pozor.Diky.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“