Dneska jsem jel z chalupy,jedu po dalnici a pohoda 130Km/h,sjel jsem z dalnice a projizdel jsem vesnicema a najednou to zaclo mit takovej divnej klepavej zvuk.Bylo to spis,jak kdyby mi praskla vejfuk,ale tak jsem si rikal,zue se na to podivam az prijedu,ale zesilovalo to a byly to spise takove docela rany.Tak jsem se nejak tak doplazil domu a zjistil jsem.Tedka budu rikat co by to podle me mohlo byt-pridreny na klice.Mazani nesvitilo,ani teplota nebyla vysoka,kdyz jsem to nechal stat tak na strane rozvodu byl na zemi olej,ale ne nijak moc,v motoru byl taky nejaky olej.Auto jsme koupili pred rokem a predtim stalo dost ve stodole a nejezdilo se snim.Podle me by mohla byt pricina odfouknutyho gufera na klice u rozvodoveho kola,tim motor ztratil tlak nemazalo to saly,tim se to pridrelo a nejaky olej vylital ven pres to gufero.Je to jenom moje vizuelni diagnostika a nevim,jestli to co rikam je pravda a jestli je to mozny.Nicmene motor klepe brutalne.Diky za odpovedi.
myslím že u tohohle auta vyjde generálka 10x dráž než koupe motoru 1,6 nebo 1,8 n avrakáči ( vím o 2,0 GTi za 8 tis )
Nissan Sunny 1,6SLXi,r.v.87,54Kw,4wd
Moderátor: Idaho
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nissan Sunny 1,6SLXi,r.v.87,54Kw,4wd
Optimismus pramení z nedostatku informací 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se rozhodl,ze motor udelam sam,jelikoz by to vyslo na velky balik to od nekoho nechat delat.A kdyz kouim motor z vrakace tak to muze za mesic udelat taky.Chci jenom nechat prebrousit kliku a dat nove saly.Myslite,ze budou pridreny i valce??A zvladnu to sam??Bude to styl podobnej jako delal Danecek tak uvidime.Ceho bych se mel vyvarovat na co si mam dat pozor.Diky.
Optimismus pramení z nedostatku informací