Aktualizace fora
Moderátor: Admins
-
- Moderátor
Re: Aktualizace fora
Netuším, kdo se skrývá pod tajemným nickem "admin", ale pokud to není nikdo z fóra, kdo to byl dříve aktivní běžný uživatel, tak by nebylo od věci být trošku aktivní na celém foru a nejprve se s ním trošku sžít a pak budeš hned mít jasně, kde jsou změny možné a kde ne. Trošku mi to přijde, jako když se někde vymění ředitel, který je dosazený z venku. Začne dělat blbosti a rušit věci, které fungovali x let. Forum dělají uživatelé a když se jím to přestane líbit, pujdou o dům dál... na tohle bych asi myslel, být na tvé místě.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
-
Já věřím v Jorda a jeho nápadu. "Admine" měl by jsi s ním probrat možná více věcí
Je tu už nějakou dobu a z jeho prací co jsem měl možnost vidět vyzařuje lehkost, elegantnost a přitom jednoduchost a přehlednost. Přesně tak by to tady mělo být.
Tak se nesnažte dělat změny za každou cenu, ale vypustit to do éteru až to bude opravdu hotovo a odzkoušeno. A né že prográmator přes noc změní pár příkazu a "jeb" to sem

Tak se nesnažte dělat změny za každou cenu, ale vypustit to do éteru až to bude opravdu hotovo a odzkoušeno. A né že prográmator přes noc změní pár příkazu a "jeb" to sem

-
Tak ono JORD je takovej jednoduchej, cistej a elegantni
Ne, sorry za joke, ale je pravda ze jeho prace sou na urovni a vkusne

Ne, sorry za joke, ale je pravda ze jeho prace sou na urovni a vkusne

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
-
- Administrátor
Jord je admin 

-
Jord píše:a až budu admin, tak vás smažu

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Administrátor
Protože se nám forum díky avatarům v diskuzích různě roztahovalo, tak jsme zavedli řešení fixní šířkou sloupce s avatarem. Prosím o vyjádření zda je sloupec moc nebo málo široký?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Moderátor
Myslím že může bejt klidně úžší. Stačilo by "na dotek" s letopočtem registrace.
✠Luftwaffle✠
-
Také bych ho o něco zúžil.
-
Myslel jsem, že se k těm změnám nebudu vyjadřovat, ale nakonec mi to nedá.
Krom toho rozhašenýho bazaru (kde sice neinzeruju, ale snad by nebyl takový problém nějak pořešit tu možnost, že někdo chce něco kupovat,...), mě (čím déle to trvá, tím víc) lehce irituje, jak to funguje s odkazy,...
Někdo dá odkaz, třeba na youtube nebo kamkoli jinam; a když na něj člověk klikne, tak se mu sice otevře na nové záložce (s čímž jsem naprosto spokojený), ale zároveň na tu stránku přejde i ta záložka v které mám otevřený daný topic na TF. Tudíž mám pak dvakrát otevřené totéž a na výchozí záložce se musí přes "zpět" vracet zpátky na TF. Říkal jsem si ,že je to blbost, ale podle mě by bylo fajn, aby to fungovalo jen jedním z těch dvou způsobů.
Buďto, ať mě to po kliknutí na odkaz přesměruje (v záložce na které jsem) na adresu odkazu a pak se přes "zpět" (stále v téže záložce) vrátím zpět na TF a nebo, ať se odkaz po kliknutí otevře v nové záložce a na záložce v které mám otevřené TF mi prostě to TF zůstane. (což mi přijde "nejpohodlnější")
Doufám, že jsem to srozumitelně popsal. Pokud by to byl jenom můj problém a dá se tohle otvírání nějak nastavit, tak se samozřejmě omlouvám a doufám, že se najde někdo natolik ochotný, aby mi poradil jak si to nastavit.
Používám Google Chrome na Win7.
Krom toho rozhašenýho bazaru (kde sice neinzeruju, ale snad by nebyl takový problém nějak pořešit tu možnost, že někdo chce něco kupovat,...), mě (čím déle to trvá, tím víc) lehce irituje, jak to funguje s odkazy,...
Někdo dá odkaz, třeba na youtube nebo kamkoli jinam; a když na něj člověk klikne, tak se mu sice otevře na nové záložce (s čímž jsem naprosto spokojený), ale zároveň na tu stránku přejde i ta záložka v které mám otevřený daný topic na TF. Tudíž mám pak dvakrát otevřené totéž a na výchozí záložce se musí přes "zpět" vracet zpátky na TF. Říkal jsem si ,že je to blbost, ale podle mě by bylo fajn, aby to fungovalo jen jedním z těch dvou způsobů.
Buďto, ať mě to po kliknutí na odkaz přesměruje (v záložce na které jsem) na adresu odkazu a pak se přes "zpět" (stále v téže záložce) vrátím zpět na TF a nebo, ať se odkaz po kliknutí otevře v nové záložce a na záložce v které mám otevřené TF mi prostě to TF zůstane. (což mi přijde "nejpohodlnější")
Doufám, že jsem to srozumitelně popsal. Pokud by to byl jenom můj problém a dá se tohle otvírání nějak nastavit, tak se samozřejmě omlouvám a doufám, že se najde někdo natolik ochotný, aby mi poradil jak si to nastavit.

Používám Google Chrome na Win7.
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
-
- Administrátor
Bazar je v řešení, přibude možnost vybrat poptávku.T.i.m.u.r píše:Myslel jsem, že se k těm změnám nebudu vyjadřovat, ale nakonec mi to nedá.
To zřejmě problém v nějakém nastavení u tebe v prohlížeči. Standardní funkce je taková, že klikneš a otevře se nová záložka. V nové záložce je to nové a ve staré to staré. Zkusím pohledat řešení.T.i.m.u.r píše: Buďto, ať mě to po kliknutí na odkaz přesměruje (v záložce na které jsem) na adresu odkazu a pak se přes "zpět" (stále v téže záložce) vrátím zpět na TF a nebo, ať se odkaz po kliknutí otevře v nové záložce a na záložce v které mám otevřené TF mi prostě to TF zůstane. (což mi přijde "nejpohodlnější")
-
- Administrátor
Moc už sem nechodím ale musím říct že Jordovy ikonky jsou moc pěkné 

-
Chyba určitě není u Timura, protože mně to dělá takyadmin píše:Bazar je v řešení, přibude možnost vybrat poptávku.T.i.m.u.r píše:Myslel jsem, že se k těm změnám nebudu vyjadřovat, ale nakonec mi to nedá.
To zřejmě problém v nějakém nastavení u tebe v prohlížeči. Standardní funkce je taková, že klikneš a otevře se nová záložka. V nové záložce je to nové a ve staré to staré. Zkusím pohledat řešení.T.i.m.u.r píše: Buďto, ať mě to po kliknutí na odkaz přesměruje (v záložce na které jsem) na adresu odkazu a pak se přes "zpět" (stále v téže záložce) vrátím zpět na TF a nebo, ať se odkaz po kliknutí otevře v nové záložce a na záložce v které mám otevřené TF mi prostě to TF zůstane. (což mi přijde "nejpohodlnější")

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
-
- Administrátor
Souhlas.milosh píše:Moc už sem nechodím ale musím říct že Jordovy ikonky jsou moc pěkné