POŘÁDEK NA FORU

Od nás pro Vás, informace o tomto fóru od administrátorů, návrhy na vylepšení webu atd..

Moderátor: Admins

amogh

Příspěvek od amogh »

YANEK píše::x tak mě smázni rovnou a máš to nebudem to řešit seš tu šéf tak se ukaž co umíš at vostatní vědi :alien: jo pet uprav si to nebo bude bububu :lol:
a co treba budliky budliky :lol:
Touran BMM

YANEK
Moderátor

Příspěvek od YANEK »

:lol: nebo to řekne ivanovi :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Ivan
Administrátor

Příspěvek od Ivan »

Teď mi tu brečí na rameni... :lol:

YANEK
Moderátor

Příspěvek od YANEK »

:D já to věděl :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Chip

Příspěvek od Chip »

Nechci se s vámi hádat, ale není jedno, jestli má někdo v podpisu smajlíka nebo nemá? Dyť se normálně přidávají do přízpěvků, tak proč nemůžou být v podpisech? Já mám připojení přez GPRS a žádný problémy mě to nedělá.. :(

Chip

Příspěvek od Chip »

Jinak co se týče těch pravidel, není to špatný nápad, mazat OT ale ne celý témata. Nemám do toho co kecat, ale myslím, že nikoho nenaštve, když se budou mazat pouze OT a to s citem a s úvahou, protože témata se rozvíjí po čase do jiných normálních diskuzí a pokud téma delší dobu nedostane přízpěvek, nebo není aktuální tak se může zamčít a po pár dnech smazat.
Co vy na to, hm? :twisted:

in0

mazani OT

Příspěvek od in0 »

pro mazani OT moc nejsem, pac jsem porad s necim OT :)

tohle se mi ze zacatku tady naramne libilo (ba doslova nadchlo), ze vsichni tu byli hodny na tlamu bez auta a bez dokonce i bez poneti o autech, za ctvrt roku tady s pomoci mistnich je ze me pokrocilejsi tuner amater :)

stejne jsem i zacinal na foru o pretaktovani pc... admin mi zamknul hned kazdou otazku ve foru protoze jemu osobne neprisla prinosna, nadrazene se mi vysmal a sproste nadaval. za pul dne se tak stalo, ze kvuli jednomu idiotskymu spravci mistnosti se ze me nikdy nestane overclocker :))

JINAK BYCH ZACAL U IKONEK U JMEN - vsem hromadne smazat a nastavit omezeni na 5kb at si to kazdej nahraje znovu - NEKTERY PRASATA TU MAJ I PULMEGOVY IKONKY.

Chip

Příspěvek od Chip »

Tak pokud jde o mazání OT u tunera in0 tak by jste se mohli nad sebou taky zamyslet, adminové, hm? :(

Jergi

Příspěvek od Jergi »

Proboha nechte už OT na pokoji, už se to vyřešilo....OT se bude mazat na přání zakladatele příspěvku, nebo když už bude téma hodně zastaralý (dolmlouvání se na nějakou akci, který už proběhla), nebo když bude příspěvek zdvojenej, přehnaně vulgární nebo bez odpovědí....toť vše :alien:
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Laconi

Re: mazani OT

Příspěvek od Laconi »

in0 píše:NEKTERY PRASATA TU MAJ I PULMEGOVY IKONKY.
To přeháníš ne? :roll:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Laconi píše:To přeháníš ne? :roll:
neprehanim, po tretim zkouknuti animacky jednoho okruhu na ikonce sem se zamyslel kolik to tak muze mit :x no a kdyz sem se se koukl na ostatni tak dost lidi tu ma taky ikonky pres 50kb coz je taky imho prasarna, tak by bylo podle me nej to smaznout vsem a nastavit natvrdo limit par kilo... chudaci modemari :roll:

Laconi

Příspěvek od Laconi »

Anonymous píše:
Laconi píše:To přeháníš ne? :roll:
neprehanim, po tretim zkouknuti animacky jednoho okruhu na ikonce sem se zamyslel kolik to tak muze mit :x no a kdyz sem se se koukl na ostatni tak dost lidi tu ma taky ikonky pres 50kb coz je taky imho prasarna, tak by bylo podle me nej to smaznout vsem a nastavit natvrdo limit par kilo... chudaci modemari :roll:
Já mám 5,2Kb to je snad ještě v normě ne :cry: :smich:

Ale je fakt že ty ikonky maj u některých lidí dost to je fakt :roll:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

nechci bejt praskac :oops: , ale treba "Lamer" prasatko - modemare na nej kladivo ... a to tu na foru jsem zridka takze hodne ikonek sem jeste nevidel.

proto si myslim ze idealni reseni a pomoc tuningforu je smazani vsech ikonek u kazdyho profilu a at si kazdej nahraje svoji ikonku znova v limitu do 4-6kB

Laconi

Příspěvek od Laconi »

Anonymous píše:nechci bejt praskac :oops: , ale treba "Lamer" prasatko - modemare na nej kladivo ... a to tu na foru jsem zridka takze hodne ikonek sem jeste nevidel.

proto si myslim ze idealni reseni a pomoc tuningforu je smazani vsech ikonek u kazdyho profilu a at si kazdej nahraje svoji ikonku znova v limitu do 4-6kB
Tak to ne, ať si jí každej smaže sám, tohle hromadný promazávní "o nás bez nás" tady už jednou bylo a nesetkalo se to s kladnou odezvou viď Mildo :lol:

instalater

Příspěvek od instalater »

já už taky musel změnit iconku :cry:
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Laconi, no mazat se musi s rozvahou :lol:

Jinak nekteri tu maji ikonky skoro pul mega, coz se mi taky nelibi,i kdyz se to nacita odjinud :twisted:

Komár 1981

Příspěvek od Komár 1981 »

tak to je drsny, pulmegovy obrazek.. hehe jeste, ze je komar tak subtilni. :) jinak bych nechal na jednotlivych clenech, at si zmeni do nejakeho data svou ikonu, pak bych teprve jednal a menil je z pozice admina. a to proto, aby to nezkoncilo jako u erikova kralika, kterymus to smaznul a on nemel link, aby si obrazek ulozil. :wink:

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

Pet

Příspěvek od Pet »

milosh píše:Pet: ty by sis taky mela udelat uklid v NASTAVENI, nebo na tebe prijde LordMord :smich:
Pokud sis nevšiml,tak je to smazaný.a mimo to jsem si toho smajla do podpisu ani nedala já :) Mimochodem,proč mě strašíš Lordem Mordem? že si s tou tvojí schizofrenií nedáš pokoj :lol:

RabuKate

Příspěvek od RabuKate »

obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)

ale nepochoipim je v PODPISU!!!!!!!!!!!!

I.C.

Příspěvek od I.C. »

RabuKate píše:obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)

To ja taky ne :nono: :wink:

Bordel
Moderátor

Příspěvek od Bordel »

RabuKate píše:obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)

no nejsi sam, podle me v popisu staci neco malyho
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

RabuKate

Příspěvek od RabuKate »

jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...

ale co treba povolit podpis pouze uzivateli fora ktery ma treba registraci alespon dva mesice a alespon 300 prizpevku???

to same bych udelal u avataru...

Bordel
Moderátor

Příspěvek od Bordel »

RabuKate píše:jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...

ale co treba povolit podpis pouze uzivateli fora ktery ma treba registraci alespon dva mesice a alespon 300 prizpevku???

takze vlaste ty nemuses mit nic :lol: to je zase blby protoze kdyz ma obrazek a mapise 1 prispevek za den tak to nikomu nevadi nee? a takovejch je tu moc, prave ty co futr pisou viz. ty na kazdy strance v kazdym tematu aspon 2x......
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

RabuKate

Příspěvek od RabuKate »

tojebordel píše:
RabuKate píše:jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...

takze vlaste ty nemuses mit nic :lol: to je zase blby protoze kdyz ma obrazek a mapise 1 prispevek za den tak to nikomu nevadi nee? a takovejch je tu moc, prave ty co futr pisou viz. ty na kazdy strance v kazdym tematu aspon 2x......
no jo, ale to je jen dneska protoze jsem od rana do tedka v praci a jediny co delam tak cumim na provoz site, jinak nic... jo delal jsem si veceri...jinak nuda nuda nuda

tak pochop, tady je aspon nekdy sranda, kdyz se zrovna nejedna o to jestli ma nekdo nebo nema obrazek v podpisu....

hodne se toho dozvim a kdyz jsme u toho tak delam moderatora na jinym foru...

1. sleduju jak by to mohlo dopadnout
2. predavam vlastni skusenosti

Diky za pochopeni...

Jo jinak to chapu, ale pokud nekdo nema zadnou skusenost s forem, tak si tam da prvni hovadinu co ho napadne...

Eva

Příspěvek od Eva »

tojebordel píše:

Souhlasím s tebou... možná by v podpisu nemuselo být vůbec nic... vždyť nám stačí obrázek a popis vedle...

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Eva píše:
tojebordel píše:

Souhlasím s tebou... možná by v podpisu nemuselo být vůbec nic... vždyť nám stačí obrázek a popis vedle...
Ale vysvetli to nasim juniorum a nekterym clenum, kteri tam za kazdou cenu musi mit proste aspon blikaci ikonku. To proste asi nikdy nepochopim :(

Jergi

Příspěvek od Jergi »

TROY píše:Sice nikde nevidim to co chci,ale optám se tady.
JAK ČASTO SE MAŽOU STARÝ PŘÍSPĚVKY?Včera sem měl 1010 příspěvků ráno už mám 1004 :twisted:
Mažou se když je to potřeba, běžně tak jednou do měsíce, někdy i mnohem dýl.....včera jsem tady udělal menší čistku v pokecu, bylo tam už 22 stránek, tak jsem smazal pouze nedůležitý příspěvky, který už nemělo význam schovávat a zredukoval jsem to na 16 stránek....nikdo nemusí mít obavy, důležitý nebo zajímavý témata jsem ponechal....
Že každýmu ubyde pár příspěvků to je jasný, předpokládám, že si tady nikdo na lovce počtu příspěvků nehraje, aby ho to muselo nějak pohoršit....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Zpět na „Administrátorská sekce“