a co treba budliky budlikyYANEK píše: tak mě smázni rovnou a máš to nebudem to řešit seš tu šéf tak se ukaž co umíš at vostatní vědi jo pet uprav si to nebo bude bububu
POŘÁDEK NA FORU
Moderátor: Admins
-
-
- Moderátor
nebo to řekne ivanovi
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Administrátor
-
- Moderátor
já to věděl
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
-
Jinak co se týče těch pravidel, není to špatný nápad, mazat OT ale ne celý témata. Nemám do toho co kecat, ale myslím, že nikoho nenaštve, když se budou mazat pouze OT a to s citem a s úvahou, protože témata se rozvíjí po čase do jiných normálních diskuzí a pokud téma delší dobu nedostane přízpěvek, nebo není aktuální tak se může zamčít a po pár dnech smazat.
Co vy na to, hm?
Co vy na to, hm?
-
mazani OT
pro mazani OT moc nejsem, pac jsem porad s necim OT
tohle se mi ze zacatku tady naramne libilo (ba doslova nadchlo), ze vsichni tu byli hodny na tlamu bez auta a bez dokonce i bez poneti o autech, za ctvrt roku tady s pomoci mistnich je ze me pokrocilejsi tuner amater
stejne jsem i zacinal na foru o pretaktovani pc... admin mi zamknul hned kazdou otazku ve foru protoze jemu osobne neprisla prinosna, nadrazene se mi vysmal a sproste nadaval. za pul dne se tak stalo, ze kvuli jednomu idiotskymu spravci mistnosti se ze me nikdy nestane overclocker )
JINAK BYCH ZACAL U IKONEK U JMEN - vsem hromadne smazat a nastavit omezeni na 5kb at si to kazdej nahraje znovu - NEKTERY PRASATA TU MAJ I PULMEGOVY IKONKY.
tohle se mi ze zacatku tady naramne libilo (ba doslova nadchlo), ze vsichni tu byli hodny na tlamu bez auta a bez dokonce i bez poneti o autech, za ctvrt roku tady s pomoci mistnich je ze me pokrocilejsi tuner amater
stejne jsem i zacinal na foru o pretaktovani pc... admin mi zamknul hned kazdou otazku ve foru protoze jemu osobne neprisla prinosna, nadrazene se mi vysmal a sproste nadaval. za pul dne se tak stalo, ze kvuli jednomu idiotskymu spravci mistnosti se ze me nikdy nestane overclocker )
JINAK BYCH ZACAL U IKONEK U JMEN - vsem hromadne smazat a nastavit omezeni na 5kb at si to kazdej nahraje znovu - NEKTERY PRASATA TU MAJ I PULMEGOVY IKONKY.
-
-
Proboha nechte už OT na pokoji, už se to vyřešilo....OT se bude mazat na přání zakladatele příspěvku, nebo když už bude téma hodně zastaralý (dolmlouvání se na nějakou akci, který už proběhla), nebo když bude příspěvek zdvojenej, přehnaně vulgární nebo bez odpovědí....toť vše
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
Re: mazani OT
neprehanim, po tretim zkouknuti animacky jednoho okruhu na ikonce sem se zamyslel kolik to tak muze mit no a kdyz sem se se koukl na ostatni tak dost lidi tu ma taky ikonky pres 50kb coz je taky imho prasarna, tak by bylo podle me nej to smaznout vsem a nastavit natvrdo limit par kilo... chudaci modemariLaconi píše:To přeháníš ne?
-
Re: mazani OT
Já mám 5,2Kb to je snad ještě v normě neAnonymous píše:neprehanim, po tretim zkouknuti animacky jednoho okruhu na ikonce sem se zamyslel kolik to tak muze mit no a kdyz sem se se koukl na ostatni tak dost lidi tu ma taky ikonky pres 50kb coz je taky imho prasarna, tak by bylo podle me nej to smaznout vsem a nastavit natvrdo limit par kilo... chudaci modemariLaconi píše:To přeháníš ne?
Ale je fakt že ty ikonky maj u některých lidí dost to je fakt
-
Tak to ne, ať si jí každej smaže sám, tohle hromadný promazávní "o nás bez nás" tady už jednou bylo a nesetkalo se to s kladnou odezvou viď MildoAnonymous píše:nechci bejt praskac , ale treba "Lamer" prasatko - modemare na nej kladivo ... a to tu na foru jsem zridka takze hodne ikonek sem jeste nevidel.
proto si myslim ze idealni reseni a pomoc tuningforu je smazani vsech ikonek u kazdyho profilu a at si kazdej nahraje svoji ikonku znova v limitu do 4-6kB
-
-
- Administrátor
-
tak to je drsny, pulmegovy obrazek.. hehe jeste, ze je komar tak subtilni. jinak bych nechal na jednotlivych clenech, at si zmeni do nejakeho data svou ikonu, pak bych teprve jednal a menil je z pozice admina. a to proto, aby to nezkoncilo jako u erikova kralika, kterymus to smaznul a on nemel link, aby si obrazek ulozil.
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
-
-
- Moderátor
no nejsi sam, podle me v popisu staci neco malyhoRabuKate píše:obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)
ale nepochoipim je v PODPISU!!!!!!!!!!!!
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...
ale co treba povolit podpis pouze uzivateli fora ktery ma treba registraci alespon dva mesice a alespon 300 prizpevku???
to same bych udelal u avataru...
ale co treba povolit podpis pouze uzivateli fora ktery ma treba registraci alespon dva mesice a alespon 300 prizpevku???
-
- Moderátor
takze vlaste ty nemuses mit nic to je zase blby protoze kdyz ma obrazek a mapise 1 prispevek za den tak to nikomu nevadi nee? a takovejch je tu moc, prave ty co futr pisou viz. ty na kazdy strance v kazdym tematu aspon 2x......RabuKate píše:jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
no jo, ale to je jen dneska protoze jsem od rana do tedka v praci a jediny co delam tak cumim na provoz site, jinak nic... jo delal jsem si veceri...jinak nuda nuda nudatojebordel píše:takze vlaste ty nemuses mit nic to je zase blby protoze kdyz ma obrazek a mapise 1 prispevek za den tak to nikomu nevadi nee? a takovejch je tu moc, prave ty co futr pisou viz. ty na kazdy strance v kazdym tematu aspon 2x......RabuKate píše:jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...
tak pochop, tady je aspon nekdy sranda, kdyz se zrovna nejedna o to jestli ma nekdo nebo nema obrazek v podpisu....
hodne se toho dozvim a kdyz jsme u toho tak delam moderatora na jinym foru...
1. sleduju jak by to mohlo dopadnout
2. predavam vlastni skusenosti
Diky za pochopeni...
Jo jinak to chapu, ale pokud nekdo nema zadnou skusenost s forem, tak si tam da prvni hovadinu co ho napadne...
-
-
- Administrátor
Ale vysvetli to nasim juniorum a nekterym clenum, kteri tam za kazdou cenu musi mit proste aspon blikaci ikonku. To proste asi nikdy nepochopimEva píše:tojebordel píše:no nejsi sam, podle me v popisu staci neco malyhoRabuKate píše:obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)
ale nepochoipim je v PODPISU!!!!!!!!!!!!
Souhlasím s tebou... možná by v podpisu nemuselo být vůbec nic... vždyť nám stačí obrázek a popis vedle...
-
Mažou se když je to potřeba, běžně tak jednou do měsíce, někdy i mnohem dýl.....včera jsem tady udělal menší čistku v pokecu, bylo tam už 22 stránek, tak jsem smazal pouze nedůležitý příspěvky, který už nemělo význam schovávat a zredukoval jsem to na 16 stránek....nikdo nemusí mít obavy, důležitý nebo zajímavý témata jsem ponechal....TROY píše:Sice nikde nevidim to co chci,ale optám se tady.
JAK ČASTO SE MAŽOU STARÝ PŘÍSPĚVKY?Včera sem měl 1010 příspěvků ráno už mám 1004
Že každýmu ubyde pár příspěvků to je jasný, předpokládám, že si tady nikdo na lovce počtu příspěvků nehraje, aby ho to muselo nějak pohoršit....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi