a co treba budliky budlikyYANEK píše:tak mě smázni rovnou a máš to nebudem to řešit seš tu šéf tak se ukaž co umíš at vostatní vědi
jo pet uprav si to nebo bude bububu

Moderátor: Admins
neprehanim, po tretim zkouknuti animacky jednoho okruhu na ikonce sem se zamyslel kolik to tak muze mitLaconi píše:To přeháníš ne?
Já mám 5,2Kb to je snad ještě v normě neAnonymous píše:neprehanim, po tretim zkouknuti animacky jednoho okruhu na ikonce sem se zamyslel kolik to tak muze mitLaconi píše:To přeháníš ne?no a kdyz sem se se koukl na ostatni tak dost lidi tu ma taky ikonky pres 50kb coz je taky imho prasarna, tak by bylo podle me nej to smaznout vsem a nastavit natvrdo limit par kilo... chudaci modemari
Tak to ne, ať si jí každej smaže sám, tohle hromadný promazávní "o nás bez nás" tady už jednou bylo a nesetkalo se to s kladnou odezvou viď MildoAnonymous píše:nechci bejt praskac, ale treba "Lamer" prasatko - modemare na nej kladivo ... a to tu na foru jsem zridka takze hodne ikonek sem jeste nevidel.
proto si myslim ze idealni reseni a pomoc tuningforu je smazani vsech ikonek u kazdyho profilu a at si kazdej nahraje svoji ikonku znova v limitu do 4-6kB
no nejsi sam, podle me v popisu staci neco malyhoRabuKate píše:obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)
ale nepochoipim je v PODPISU!!!!!!!!!!!!
takze vlaste ty nemuses mit nicRabuKate píše:jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...
ale co treba povolit podpis pouze uzivateli fora ktery ma treba registraci alespon dva mesice a alespon 300 prizpevku???
to same bych udelal u avataru...
no jo, ale to je jen dneska protoze jsem od rana do tedka v praci a jediny co delam tak cumim na provoz site, jinak nic... jo delal jsem si veceri...jinak nuda nuda nudatojebordel píše:takze vlaste ty nemuses mit nicRabuKate píše:jo vzdyt ty tuning club brno jsou v pohode, maji jen 5kB coz i modemari se natahne za sekundu... A pokud se na jedne strane objevui 3 prizpevky od tez osoby je to navic cachovane...
ale co treba povolit podpis pouze uzivateli fora ktery ma treba registraci alespon dva mesice a alespon 300 prizpevku???
to same bych udelal u avataru...to je zase blby protoze kdyz ma obrazek a mapise 1 prispevek za den tak to nikomu nevadi nee? a takovejch je tu moc, prave ty co futr pisou viz. ty na kazdy strance v kazdym tematu aspon 2x......
Ale vysvetli to nasim juniorum a nekterym clenum, kteri tam za kazdou cenu musi mit proste aspon blikaci ikonku. To proste asi nikdy nepochopimEva píše:tojebordel píše:no nejsi sam, podle me v popisu staci neco malyhoRabuKate píše:obrazky nad 10kB pochopim v sekci VT, bazar, pokec... (klidne i 200kB)
ale nepochoipim je v PODPISU!!!!!!!!!!!!
Souhlasím s tebou... možná by v podpisu nemuselo být vůbec nic... vždyť nám stačí obrázek a popis vedle...
Mažou se když je to potřeba, běžně tak jednou do měsíce, někdy i mnohem dýl.....včera jsem tady udělal menší čistku v pokecu, bylo tam už 22 stránek, tak jsem smazal pouze nedůležitý příspěvky, který už nemělo význam schovávat a zredukoval jsem to na 16 stránek....nikdo nemusí mít obavy, důležitý nebo zajímavý témata jsem ponechal....TROY píše:Sice nikde nevidim to co chci,ale optám se tady.
JAK ČASTO SE MAŽOU STARÝ PŘÍSPĚVKY?Včera sem měl 1010 příspěvků ráno už mám 1004