Témata+příspěvky: uzamykání, mazání usw.

Od nás pro Vás, informace o tomto fóru od administrátorů, návrhy na vylepšení webu atd..

Moderátor: Admins

T.o.m.

Témata+příspěvky: uzamykání, mazání usw.

Příspěvek od T.o.m. »

Tahle cenzůra mě tady kouše od začátku, proto můj dotaz.

Proč jsou uzamykány příspěvky, kde probíhá normální debata. Tímto se samo ptám na mé příspěvky, které byly mazány a diskuze uzamykány. Je tady spousta diskuzí, které odbočují od tématu. Řeknu, za čím si stojím, slušným stylem a ejhle, příspěvky se mažou, diskuze se uzamykají, počty příspěvku se mažou.

Ptám se proč?
BMW E36 Touring ///M-paket

Laconi

Příspěvek od Laconi »

Smazal sem to já protože se ta diskuze o bouračce změnila jen v hádku mezi váma a to jako promin ale to mi nepřipadá zrovna moc dobrý. Pokud chceš argumentovat tim že ostatní diskuze se nezamykaj tak tě můžu ujistit že já osobně takhle mažu každou diskuzi kde se to začne hádat a nadávat si na to si dávám moc velký pozor :wink:

T.o.m.

Příspěvek od T.o.m. »

nezlob se, ale takhle to já necítím. samo, že se totálně odbočilo od tématu, beru, ale pořád to bylo v rámcí vašich rulezz tady. žádná vulgární slovo, vše v rukavičkách. jde mi o to, že už při vstupu mě na tohle fórum, není to tak dávno, mi byly počty příspěvků a dokonce i příspěvky mazány. tohle mě štve. neznám to tady, máte tady něco jako je odpadkový koš? uzamknout diskuzi uložit tam a ponechat k přečtení. nevidím jediný důvod, proč mazat příspěvky a odečítat jejich počty.

Bordel
Moderátor

Příspěvek od Bordel »

odpadak je vec uzitecna, ale pochybuju, ze by ji Milosh zridil, presouvali by se tam vsechny zamknuty nebo stary neaktualni temata, ktery by se po case mazali

pokud neco zamykam, zamknu a necham to zamknuty a az to bude starsi neaktualni, tak to smazu
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

tom2racekiller

Příspěvek od tom2racekiller »

tojebordel píše:odpadak je vec uzitecna, ale pochybuju, ze by ji Milosh zridil, presouvali by se tam vsechny zamknuty nebo stary neaktualni temata, ktery by se po case mazali

pokud neco zamykam, zamknu a necham to zamknuty a az to bude starsi neaktualni, tak to smazu
Tam bylo něco na téma "tom2racekiller".

Chtěl jsem si to přečíst, a najednou je to v tahu! :cry: :cry: :cry:

T.o.m.

Příspěvek od T.o.m. »

nechci vám do toho kecat, ale není přehlednější mít uzamčené příspěvky v koši než rozhozeny po různých tématech a diskuzích?

uzamčení=odečtení počtu příspěvku?

morda

Příspěvek od morda »

Tak už to chápu a jsem docela zklamaný měl jsem další informace o bouračce a článek z novin a teď je mi to k ničemu.Scháněl jsem to jak kokot a pak někdo přijde a pohádá se tam a pak přijde další šup zamknuto.

Já si myslím,že to bylo docela zajímavý téma nešlo by to znova odemknout s tím jak by se tam někdo začal hádat tak bych si to pohlídal a upozornil bych ho ať se uklidní,že nechci aby bylo kvůli němu zamčeno???

tom2racekiller

Já bch potřeboval aspoň vidět strany 6 a 7, klidně i zamčený.

:cry:

mr.modena

Příspěvek od mr.modena »

morda píše:Tak už to chápu a jsem docela zklamaný měl jsem další informace o bouračce a článek z novin a teď je mi to k ničemu.Scháněl jsem to jak kokot a pak někdo přijde a pohádá se tam a pak přijde další šup zamknuto.

Já si myslím,že to bylo docela zajímavý téma nešlo by to znova odemknout s tím jak by se tam někdo začal hádat tak bych si to pohlídal a upozornil bych ho ať se uklidní,že nechci aby bylo kvůli němu zamčeno???
odemknout to jde :wink:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

morda

Příspěvek od morda »

ale to asi nikdo neudělá...

T.o.m.

Příspěvek od T.o.m. »

morda píše:Tak už to chápu a jsem docela zklamaný měl jsem další informace o bouračce a článek z novin a teď je mi to k ničemu.Scháněl jsem to jak kokot a pak někdo přijde a pohádá se tam a pak přijde další šup zamknuto.

to já samo taky nechtěl, ať se něco zamyká. nechápu jak se to tady bere, já to bral, že spolu normálně debatujeme.
počty příspěvku mi byly odečteny, tak ať si to admin promaže v diskuzi a téma nechá být................jinak to je tady těžká cenzůra :mad:

morda

Příspěvek od morda »

T.o.m. píše:

to já samo taky nechtěl, ať se něco zamyká. nechápu jak se to tady bere, já to bral, že spolu normálně debatujeme.
počty příspěvku mi byly odečteny, tak ať si to admin promaže v diskuzi a téma nechá být................jinak to je tady těžká cenzůra :mad:
Já tohle vidím v "Pokecu" taky poprvé už jsem tam viděl jinčí hádky teď si nevzpomenu v čem,ale tohle mě překvapilo.

Docela mě to štve protože k tomuhle svýmu tematu mám ještě co říct a dodat.

Tak kdyby moderátor odemkl a dal ještě jednu šanci.

Dík.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tom2racekiller píše:Já bch potřeboval aspoň vidět strany 6 a 7, klidně i zamčený.

jediny co tam bylo o tobe tak jsme si mysleli ze tenhle T.O.M je nejakej tvuj pribuznej pac prudil jako ty a navic ma auto s pohonem na prdel :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Laconi

Příspěvek od Laconi »

Už to máte odemčený to téma, já sem to zamknul protože sem počítal s tim že hádka bude pokračovat tak už se tam prosim vás nehádejte o blbinách :wink:

Tome a tobě možná mizej příspěvky protože třeba pokec se pravidelně promazává od zadu takže prostě starý témata do kterých si přispíval sou pryč tak ti logicky zmizel i počet příspěvků to je normální, já sem takhle za dobu existence fora přišel o pár tisíc postů :D

tom2racekiller

jarda píše:
tom2racekiller píše:Já bch potřeboval aspoň vidět strany 6 a 7, klidně i zamčený.

jediny co tam bylo o tobe tak jsme si mysleli ze tenhle T.O.M je nejakej tvuj pribuznej pac prudil jako ty a navic ma auto s pohonem na prdel :lol: :lol:
Takže to příbuznej ani známej není.

Stejně mi zajímají strany 6 a 7.

morda

Příspěvek od morda »

Mě zajímá cely téma a odemčený!

morda

Příspěvek od morda »

Tak je to odemknutý,hlavně se tam nechoďte zase hádat o pikovinách.

Díky za odemčení.

Kadel

Příspěvek od Kadel »

Hádka X debata. Pokud tam nepadaj sprostý slova a neni to hádka typu, sta *áci a *koti a bez logickejch argumentů, tak to by se smazat asi mělo, ale vyjádřit svuj názor proti bezohlednejm řidičůum je podle mě normální...
(já nechci upozornění... :shock: :wc: )

YANEK
Moderátor

Příspěvek od YANEK »

:D počty příspěvků ti mizej mazáním starejch věcí to vůbec neřeš kdyby sme mi co tu sme od začátku měli počítat kolik nám zmizlo tak bys asi koukal třeba chudák bauráák :smich:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Ivan
Administrátor

Příspěvek od Ivan »

Blbý je, že pokud pár blbečků odběhne od tématu, tak to většinou odnese ten, kdo příspěvek zakládal. Ale život je boj ;-)

Laconi

Příspěvek od Laconi »

Ivan píše:Blbý je, že pokud pár blbečků odběhne od tématu, tak to většinou odnese ten, kdo příspěvek zakládal. Ale život je boj ;-)
Obrázek

T.o.m.

Příspěvek od T.o.m. »

spíš je blbej tenhle systém mazání a odečítání......udělejte koš

Ivan
Administrátor

Příspěvek od Ivan »

Koš je zbytečnost. Denně je tady taková spousta nových příspěvků, že dějiny naprosto nebude zajímat, jestli je o pár příspěvků méně či více. Pokud se domníváš, že jsi byl smazáním poškozen, je mi to líto.

morda

Příspěvek od morda »

Laconi píše:
Ivan píše:Blbý je, že pokud pár blbečků odběhne od tématu, tak to většinou odnese ten, kdo příspěvek zakládal. Ale život je boj ;-)
Obrázek
jsem si to odemknutí taky pěkně :cry: :cry: :cry:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

ktore prispevky sa mazu?
alebo na zaklade coho? zamknute? rok neaktivne? alebo podla coho sa to maze?
pretoze je tu dost info ktore by som si rad este niekedy precital.
ne ze mi to zmazete :))

YANEK
Moderátor

Příspěvek od YANEK »

:lol: maže se podle nálady moderátorů a přízpěvky bez odpovědí :twisted:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Zpět na „Administrátorská sekce“