Tendence TF jít (však vy víte)

Od nás pro Vás, informace o tomto fóru od administrátorů, návrhy na vylepšení webu atd..

Moderátor: Admins

Rudi
Moderátor

Re: Tendence TF jít (však vy víte)

Příspěvek od Rudi »

LiberaleMiguel2 píše:Nebudu tvrdit, že jsem bez viny, kolikrát si rýpnu, ale dycky slušně, akorát holt jste na mě někteří alergičtí, ale to už není můj problém ale váš. Jak už tu, tuším m.artty, poznamenal, existuje ignorace a cajk.
Zkuste si tady vyhledat kolik rýpanců je všude na foru do "4x4 500hp" v diskuzích kde já vůbec nic nepsal ;-) Většinou se jenom pousměju a nereaguju ani už...
Podívejte se třeba do projektu Elisa, že se dá vést slušnou kritickou debatu, bez urážení a rýpání.
Jak už tu někdo kousek výš psal, když sem někteří chodí cíleně proto, aby na každý můj příspěvek reagovali rýpnutím nebo urážkou, tak co s tím mám dělat ? Zvlášť když můj příspěvek je věčný a k tématu.
Chyťte se někteří za nos a přestaňte ukazovat prstem na mě. Kdyby byl problém ve mě, tak tady nedokážu diskutovat s nikým, což rozhodně není pravda ;-)
A když už se chovám jako hovado, tak jenom jako reakce na vaše chování ke mě. Taky si nenechám srát na hlavu, ani když už někteří šli tak daleko, že mi dali ban za hádku kterou jsem nevyvolal 8)

edit: zrovna o tom mluvím http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false; (fotka od Crocjirky)
Já myslim, že by občas stačilo, kdyby si víc držel hubu, kor o věcech o kterejch víš úplný hovno nebo si slyšel od strejdy z hospody. Pak vzniká to, že kamkoliv "přispěješ" svojí rádoby teoretickou, ale nulově praktickou "radou", tak to všechny akorát nasere, kor když ještě začneš poučovat o svojí pravdě nějakýho místního člena z oboru, kterej tomu opravdu rozumí a celý to směřuje k jediný hádce 4x4 500 koní, do roka a do dne, kterým tě zahrne zbytek TFka...
A abys v tom nebyl sám, tak podobně tu nebyli "v oblibě" crocjirka, bigpapa, tholis, nyní hodon a jistě další. Nicméně proti tobě to byl pořád slabej odvar, tys je totálně převálcoval, proto teď funguješ jako startér :lol:

Todle fórum bych spíš přirovnal ke garáži na autorevue. A vsadil bych se, že podobnej lams dotaz jako "volá mi neznámý číslo, nevybouchne mi telefon u ucha?" by byl i všude jinde odsouzen, ale to už si musí někteří jedinci přiznat, radši napsat SMAZAT, vyřešeno a né jenom házet špínu na TFko, jak je to tady na hovno, že se sem chodí jenom pobavit, ale za tejden/měsíc přijde znova a najednou mu je fórum dobrý na další dotaz...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Tak sem si rikal, ze tu muze byt docela rozumna diskuse aspon v tomhle tematu, opet neni :) good job 8) chodit sem asi neprestanu, protoze tu jsou porad lidi co me muzou hodne obohatit a o to mi tu jde, ale tohle me fakt nebavi :) stojim si za tim, at se tu zavede co jsem rikal drive...
už nemám hnujdaj...

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Mimochodem prvni kdo by s tim mel zacit neco delat je majitel fora? kdo to tu koupil, kdo to drzi? vi vubec o tom ze to tady takhle nefunguej nebo je mu to sumak? nemohl by mu nekdo rict ze to tu radsi koupim nez aby to tu vlatsnil nekdo kdo neni ani schopnej tu udrzet cisty diskuse?
už nemám hnujdaj...

Ivan
Administrátor

Příspěvek od Ivan »

AlesiBoss píše:Mimochodem prvni kdo by s tim mel zacit neco delat je majitel fora? kdo to tu koupil, kdo to drzi? vi vubec o tom ze to tady takhle nefunguej nebo je mu to sumak? nemohl by mu nekdo rict ze to tu radsi koupim nez aby to tu vlatsnil nekdo kdo neni ani schopnej tu udrzet cisty diskuse?
To je druhořadé, důležitá je návštěvnost a jiné faktory, které ovlivňují cenu reklamy, ale to se dostáváme debatou někam jinam...

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

co milosh prodal forum a odcestoval na Kubu tak to tu vlastní VW club 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Ivan píše:
AlesiBoss píše:Mimochodem prvni kdo by s tim mel zacit neco delat je majitel fora? kdo to tu koupil, kdo to drzi? vi vubec o tom ze to tady takhle nefunguej nebo je mu to sumak? nemohl by mu nekdo rict ze to tu radsi koupim nez aby to tu vlatsnil nekdo kdo neni ani schopnej tu udrzet cisty diskuse?
To je druhořadé, důležitá je návštěvnost a jiné faktory, které ovlivňují cenu reklamy, ale to se dostáváme debatou někam jinam...
me to nerikej ja se v tomhle pohybuju od patnacti let, jen si mylsim, ze to co se tu predvadi bude zisky do budoucna posouvat k nule misto naopak, jestli to soucasnyho majitele nezivi, je to pro nej nejakej druhoradej projekt, tak at me to proda, me stejne zivi veci kterym nemusim venovat tak velkou pozornost, ridit tohle forum by me bavilo, penize na odkup bych nasel, jestli to majitel cte, at me hodi nabidku... mail@alesi.cz dekuji
už nemám hnujdaj...

Rudi
Moderátor

Příspěvek od Rudi »

A pak se udržte a na todle nereagujte :D :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Ivan píše:
A hádky návštěvnost celkem slušně zvyšují, že jo....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Rudi píše:A pak se udržte a na todle nereagujte :D :lol:
mylsim to vazne, podnikam na internetu, provozuu X webu a tuning forum by me do toho zapadalo :) pripada ti to k smichu? tak je mi te lito...
už nemám hnujdaj...

crocjirka

Příspěvek od crocjirka »

bacha, za chvili tu bude prevrat :D :D a vsichni dostanem ban :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

nechapu proč musíš všude vyvolavat flejmy.... zajeď s ceckatým křeslem na náplavku a skoč do vltavy 8) :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

crocjirka píše:bacha, za chvili tu bude prevrat :D :D a vsichni dostanem ban :D
ja valstne docela pochybuju ze mi to soucasnej majitel proda, ale za zkousku nic nedam ;) jinak ban tu nedostane nikdo :) jen bych chtel vynutit vic slusnosti a tolerance nic vic, podle me tu vlastne ani nic vic nechybi :) kazdej je tu desnej mistr sveta amolata, vsechno vsichni znaj... no moc to tomu neprospiva :)
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 17 led 2014 20:26, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

Dacan
Moderátor

Příspěvek od Dacan »

jojo, to pivko k týhle hospodské zábavě a řečím sedí :pifko:

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

AlesiBoss píše: kazdej je tu desnej mistr sveta amolata
to je nějaký italský jídlo? :shock:

crocjirka

Příspěvek od crocjirka »

to bude jak v EU s cikanama... malo se prizpusobuji... musime jim dat vic prostoru, vic penez a obvinit vsechny ostatni, ze jsou osklivi rasisti.. a exemplarne je soudit, protoze oni prece za nic nemuzou...

jinak vsechno zde zna pouze jeden clovek.. 8)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

m.artty
Moderátor

Příspěvek od m.artty »

VÝBORNĚ, místní kurviči témat to zase dokázali.... a jde jim to docela dobře i bez LM. Takže kde je potom problém.... :potlesk:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

m.arrty neber život tak vážně 8) a stejně tak co se teĎ děje tady na TF 8) je to zbytečnej stress :lol:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

crocjirka píše:to bude jak v EU s cikanama... malo se prizpusobuji... musime jim dat vic prostoru, vic penez a obvinit vsechny ostatni, ze jsou osklivi rasisti.. a exemplarne je soudit, protoze oni prece za nic nemuzou...

jinak vsechno zde zna pouze jeden clovek.. 8)
jestli narazis na miguela, coz cekam, rptooze co jinyho od vsech cekat, tak to je prvni clovek na rane, protoze ten prave se neopira o dost zasadni bod a tedy argumentovat vecmi, ktere jsou overitelne :) ac ho jinak nemam za co jineho odsoudit a ani nechci tak uznavam ze je jeden z lidi, kteri by naslendou politikou utrpeli a tak to preci ma byt nebo ne? :) ja totiz souhlasim s tim, ze on pak strhava vsechny s nim, na druhou stranu, ostatni kdyby se nenechali strhnout tak ej tu i tak docela klid, takze jen an jeho triko to fakt neni :)
už nemám hnujdaj...

Mike Mad
Moderátor

Příspěvek od Mike Mad »

toto tema je bezpredmetne, resp neresitelne. za tech 10let co sem chodim to tu bylo xkrat a nepomuze vubec nic. proste to nechte byt. lidi co delaj bordel bud odejdou nebo se vekem zklidni.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Mike Mad píše:toto tema je bezpredmetne, resp neresitelne. za tech 10let co sem chodim to tu bylo xkrat a nepomuze vubec nic. proste to nechte byt. lidi co delaj bordel bud odejdou nebo se vekem zklidni.
absolutne nesouhlasim, tohle maji resit modi podle jasne danych pravidel, neresit to neni reseni :) diskuse ma byt moderaovana, vzdycky kazda diskuse byla moderovana, vcetne treba televiznich debat, trady to proste moderaovane neni a podle toho to vypada...
už nemám hnujdaj...

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

v tom případě tu pomůže jen tahle milfka jako moderátorka

Obrázek

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Alesi: Jenže tady žádná pravidla nejsou zavedená :(

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Gooder píše:Alesi: Jenže tady žádná pravidla nejsou zavedená :(
no ale tak o tom je tohle tema, tedy pokus nejaka zavest :) uz na prvni strance jsem neco navrhoval
už nemám hnujdaj...

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

než se celé forum překopalo do nesmyslně rozházené podoby jak je teď tak tu bylo téma s tímto obsahem... tudíž pravidla jsou dána:

1) Zkuste se vyjadřovat slušně, sprosté příspěvky budeme cenzurovat, nebo mazat.

2) Před založením nové diskuse prosím použijte vyhledávání (tlačítko HLEDAT - vlevo nahoře).

3) Pište nadpisy srozumitelně věci typu "pomoc", se upravují či rovnou mažou.

4) Snažte se prosím psát srozumitelně a bez překlepů.

5) Vaše témata vždy zařaďte do správné kategorie (usnadňuje to následné vyhledání příspěvků), špatně umístěná témata budeme přesouvat bez ponechání stínového tématu.

6) Příspěvky nepište od toho, aby jste jich měli co nejvíce, ale od toho aby byly věcné a někomu pomohly.

7) Jakékoliv urážky, nadávky, vulgarismy na stranu moderátorů , administrátorů nebo uživatelů mohou být potrestané vyloučením z fóra - BAN na dobu neurčitou.

8 ) Jsou zakázané příspěvky obsahující pouze "smajlíky".

9) Moderátoři i Admini jsou na tomto fóru DOBROVOLNÍ pracovníci, pokud máte k nim výhrady, stěžujte si administrátorovi.

10) Vyhrazujeme si právo mazat:

*vulgarismy, nadávky, urážky
*témata, jejich jediným smyslem je tzv. „flamewar“
*témata, která zde již byla debatována.
*odkazy na konkurenční weby s jasným účelem reklamy

11) "Citování zpráv" používejte prosím jen když je to nutné, aby se vědělo komu odpovídáte. V opačném případě prosím použijte jen "odpovědět na zprávu".
Úplně zakázané jsou několikanásobné citace a citování OBRÁZKŮ !!!!.

12) Pokuste se vynechat tzv. příspěvky OFF TOPIC (OT).Sekce Srazy, Tuning, Odkazy, Technická sekce jsou tu od toho aby pomáhaly v problémech ostatním uživatelům - či jim pomohly. Pokud si chcete popovídat, máte tu sekci "Pokec" , v ostatních sekcích budeme větší množství zbytečných OT rovnou mazat.

13) Komunikace na foru může být pouze v českém, slovenském či anglickém jazyce.

14) V případě, že se některý z členů, hrubě a opakovaně, i přes napomenutí, proviní proti pravidům fora, dostane upozornění s výstrahou. Za tři výstrahy dostává danný člen na jeden měsíc BAN.

15) Jakákoliv reklama na TUNING FORU , vyjma placené reklamy, je zakázána. Pro vyjjímku kontaktujte administrátora.

16) Vyhrazujeme si tyto práva kdykoliv změnit.

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

pak nezbyva nez konstatovat ze soucasna situace je problem neexistujicich nebo malo aktivnich modu... pripadne modu, kteri sami pravidla porusuji... protoze ty pravidla davaji smysl... ale opcividne se nedodrzuji ani omylem
už nemám hnujdaj...

Mickael

Příspěvek od Mickael »

https://www.youtube.com/watch?v=cA8BveGNXJQ" onclick="window.open(this.href);return false;
R33 GTST Mspec2 '97

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

m.artty píše:VÝBORNĚ, místní kurviči témat to zase dokázali.... a jde jim to docela dobře i bez LM. Takže kde je potom problém.... :potlesk:
že jde TF do sraček se říkalo už dávno pře LM.Na něj bych problémy neshazoval ať je jak je....
svět dospělých je pro mne záhadou......

Kein

Příspěvek od Kein »

Koukám, že se už i tady snaží někteří zavádět bruselské manýry "zakázat, zrušit, omezit". Chování lidí nijak neomezíte, nedokázal to ani Hitler ani bolševik. Hodně lidí tady má IQ tyqe je tady střet několika profláknutých značek, jsou to doslova ideální podmínky pro bojovou zónu a vždycky budou. Pravidla na fórech stejně polovina lidí nečte a stejně v rámci diskusí a situací nejdou kolikrát zkrátka ani dodržet. Mně to tady přijde naprosto v pohodě. A pokud zde někdo nejde prezentovat svůj "projekt, protože má strach z kritiky, tak ať ho zde neukazuje, co víc k tomu říct, toto je fórum, na fóru se diskutuje. Pokud někdo nemá rád hádky, tak ať je nečte. Vždyť máte snad vlastní hlavu a víte co chcete a nechcete, tak se řiďte jednoduše podle sebe.

Absolutně netuším co by měl řešit ban Migueala nebo zavedení nějakých utopických pravidel. Zmizí Miguel, najde se jiný předmět hádky, ostatně sami jste si to teď dokázali.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Venca Brody

Příspěvek od Venca Brody »

Kde je vůbec konec bleachovi nebo jak se jmenoval?? spek Ten dokázal vždy vše rozlousknout. :lol:
Breakthru: Jo to už se říkalo i před 8 lety kdy jsem se registroval.. Ale byla tu větší pr :zadek: .. :mavani:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

kubi

Příspěvek od kubi »

Nápad hezký ale obávám se, že to, co některým nedali do vínku rodiče (málo je řezali) tak to už ani ty pravidla asi nevyřeší...

Osobně bych byl pro zavést něco jako systém "třikrát a dost". Třikrát porušíš daná pravidla - ban na týden, podruhé na měsíc, potřetí totální. Holt represe funguje někdy lépe než prevence. A tak samo bych úplný ban dával v okamžiku, kdy uživatel už ban dostane a založí si místo toho jinou přezdívku a funguje tu dál...

Je ale fakt, že ti, co už tu nějakou dobu jsou tak ví, jak to tu chodilo kdysi. Mě teda osobně pár "novějších" uživatelů umí zvednout krevní tlak svými příspěvky víc, než přechylování jmen z angličtiny, finále MS v hokeji nebo řeči o tom, že C20XE je nespolehlivý motor :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Zpět na „Administrátorská sekce“