Já myslim, že by občas stačilo, kdyby si víc držel hubu, kor o věcech o kterejch víš úplný hovno nebo si slyšel od strejdy z hospody. Pak vzniká to, že kamkoliv "přispěješ" svojí rádoby teoretickou, ale nulově praktickou "radou", tak to všechny akorát nasere, kor když ještě začneš poučovat o svojí pravdě nějakýho místního člena z oboru, kterej tomu opravdu rozumí a celý to směřuje k jediný hádce 4x4 500 koní, do roka a do dne, kterým tě zahrne zbytek TFka...LiberaleMiguel2 píše:Nebudu tvrdit, že jsem bez viny, kolikrát si rýpnu, ale dycky slušně, akorát holt jste na mě někteří alergičtí, ale to už není můj problém ale váš. Jak už tu, tuším m.artty, poznamenal, existuje ignorace a cajk.
Zkuste si tady vyhledat kolik rýpanců je všude na foru do "4x4 500hp" v diskuzích kde já vůbec nic nepsal Většinou se jenom pousměju a nereaguju ani už...
Podívejte se třeba do projektu Elisa, že se dá vést slušnou kritickou debatu, bez urážení a rýpání.
Jak už tu někdo kousek výš psal, když sem někteří chodí cíleně proto, aby na každý můj příspěvek reagovali rýpnutím nebo urážkou, tak co s tím mám dělat ? Zvlášť když můj příspěvek je věčný a k tématu.
Chyťte se někteří za nos a přestaňte ukazovat prstem na mě. Kdyby byl problém ve mě, tak tady nedokážu diskutovat s nikým, což rozhodně není pravda
A když už se chovám jako hovado, tak jenom jako reakce na vaše chování ke mě. Taky si nenechám srát na hlavu, ani když už někteří šli tak daleko, že mi dali ban za hádku kterou jsem nevyvolal
edit: zrovna o tom mluvím http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false; (fotka od Crocjirky)
A abys v tom nebyl sám, tak podobně tu nebyli "v oblibě" crocjirka, bigpapa, tholis, nyní hodon a jistě další. Nicméně proti tobě to byl pořád slabej odvar, tys je totálně převálcoval, proto teď funguješ jako startér
Todle fórum bych spíš přirovnal ke garáži na autorevue. A vsadil bych se, že podobnej lams dotaz jako "volá mi neznámý číslo, nevybouchne mi telefon u ucha?" by byl i všude jinde odsouzen, ale to už si musí někteří jedinci přiznat, radši napsat SMAZAT, vyřešeno a né jenom házet špínu na TFko, jak je to tady na hovno, že se sem chodí jenom pobavit, ale za tejden/měsíc přijde znova a najednou mu je fórum dobrý na další dotaz...