Tadys přesně kápl na to, co mě sere nejvíc. Když se to v pokecu mlelo jak u Chlumce tak my měli v Opel sekci klid.... pak přijde pár lidí, začne se chovat jak v chlívě a konečná......jajiN píše:
Né jak tady, kdy jsem navštívil OPEL sekci, kde se (SKORO) střílelo, tahalo za nohu za autem a podobné.
Tendence TF jít (však vy víte)
Moderátor: Admins
-
Re: Tendence TF jít (však vy víte)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
-
Já se jen tak zlehka zamyslím ano? Dostals už ban, well done! Založil sis nový nick a od října jsi nasbíral přes 600 příspěvků... Upřímně - kolik z nich mělo nějaký přínos a bylo k tématu? To je třeba věc která mě docela štve... Lidi, kteří se musí vyjádřit úplně ke všemu a člověk pak ten topic prochází jednou tak dlouho...LiberaleMiguel2 píše:Nebudu tvrdit, že jsem bez viny, kolikrát si rýpnu, ale dycky slušně, akorát holt jste na mě někteří alergičtí, ale to už není můj problém ale váš. Jak už tu, tuším m.artty, poznamenal, existuje ignorace a cajk.
Zkuste si tady vyhledat kolik rýpanců je všude na foru do "4x4 500hp" v diskuzích kde já vůbec nic nepsal Většinou se jenom pousměju a nereaguju ani už...
Podívejte se třeba do projektu Elisa, že se dá vést slušnou kritickou debatu, bez urážení a rýpání.
Jak už tu někdo kousek výš psal, když sem někteří chodí cíleně proto, aby na každý můj příspěvek reagovali rýpnutím nebo urážkou, tak co s tím mám dělat ? Zvlášť když můj příspěvek je věčný a k tématu.
Chyťte se někteří za nos a přestaňte ukazovat prstem na mě. Kdyby byl problém ve mě, tak tady nedokážu diskutovat s nikým, což rozhodně není pravda
A když už se chovám jako hovado, tak jenom jako reakce na vaše chování ke mě. Taky si nenechám srát na hlavu, ani když už někteří šli tak daleko, že mi dali ban za hádku kterou jsem nevyvolal
edit: zrovna o tom mluvím http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false; (fotka od Crocjirky)
-
kubi: no hlavně že ty tu máš 3 příspěvky za sebou přečti si ostatní komenty co jsem tu měl
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
- Moderátor
Když o tom tak přemýšlím, tak si vlastně ten BAN ani "neodseděl" , takže další nerespektování fóra Co Aleshi? Ty s tvou celoživotní zkušeností z fór, jak to děláš ve svém byznyse? Taky ve svých skvělých tebou vlastněných fórech toleruješ při BANu změnu přezdívky? Vlastně sorry... Liberale je tvůj kamarád,takže pak je to v pořádku
Kubi: V polovině těch 600ti přízpěvků je obsažen tvar: "to můj kamarád"
Kubi: V polovině těch 600ti přízpěvků je obsažen tvar: "to můj kamarád"
" www.autowerks.cz "
-
Tholisi jestli máš jakoukoliv potřebu mě linčovat, tak si to pojď vyřešit k pivu a ne řešit tydle hovna tady, ten tvůj komplex ze mě je už fakt šílený. Aji ostatní mě už tady brání a ty furt budeš mlít ten svůj výkal dokolečka a dokolečka...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
Necetl jsem to cele (pak se to zvrtlo uz jen na Tholis a Miguéle), ale chtelo by to si uvedomit par faktu:
x tohle forum NIKDY nebude jako fora na zaklade jedne znacky a ac mam k zakladateli respekt a rozumim jak to myslel, tak v tomhle se proste plete.
x tohle forum NIKDY nebylo poklidne, radici a naucne forum (pamatujete meho dobreho kamarada Maraudera, vy kozomrdi? Se tu hadate o motorech do ostrikovacu a pritom nevite, co je to Amerika)
x tohle forum NIKDY nebude poklidne, radici a naucne - 100 lidi, 100 znacek aut, 10000000000 nazoru
x tohle forum (nekdo to napsal velmi dobre) je jako hospoda a jako takove ho mam rad. Prijdu utahanej domu, zapnu TV Hovn@, sundam si kvadro, zapnu TFko a v poklidu, neslusne, hovorne a casto lehce vulgarne se tu mohu bavit o kravinach. Mohu nekomu poradit, nekomu otevrit oci, ale zrovna tak si rypnout do Miguela, ktery je takovy mistni tydýt jak ten z reklamy. Co chcete menit? To co je na tomhle foru defakto to dobre? Tu atmosferu? Chcete mazat vse mimo OT, mazat vulgarity, opravovat text, atd? Kolik lidi tu asi pak zustane? Ja vim co vam vadi, ale na druhou stranu - neni to presne to, co tohle forum dela jedinecnym? Ono zalezi taky na cloveku samotnem. Kdyz jsem dal foto sve vymazlene targy, tak jsem presne cekal, ze nekdo si rypne. Stalo se a svete div se, bral jsem to jako srandu a hasteril se taky. Pokud bych chtel obdiv, klidek, atd tak jsem ji dal na delsolforum a Honda-club
nemyslim to zle, snad chapete, kam tim mirim (blbe se to popisuje)
x tohle forum NIKDY nebude jako fora na zaklade jedne znacky a ac mam k zakladateli respekt a rozumim jak to myslel, tak v tomhle se proste plete.
x tohle forum NIKDY nebylo poklidne, radici a naucne forum (pamatujete meho dobreho kamarada Maraudera, vy kozomrdi? Se tu hadate o motorech do ostrikovacu a pritom nevite, co je to Amerika)
x tohle forum NIKDY nebude poklidne, radici a naucne - 100 lidi, 100 znacek aut, 10000000000 nazoru
x tohle forum (nekdo to napsal velmi dobre) je jako hospoda a jako takove ho mam rad. Prijdu utahanej domu, zapnu TV Hovn@, sundam si kvadro, zapnu TFko a v poklidu, neslusne, hovorne a casto lehce vulgarne se tu mohu bavit o kravinach. Mohu nekomu poradit, nekomu otevrit oci, ale zrovna tak si rypnout do Miguela, ktery je takovy mistni tydýt jak ten z reklamy. Co chcete menit? To co je na tomhle foru defakto to dobre? Tu atmosferu? Chcete mazat vse mimo OT, mazat vulgarity, opravovat text, atd? Kolik lidi tu asi pak zustane? Ja vim co vam vadi, ale na druhou stranu - neni to presne to, co tohle forum dela jedinecnym? Ono zalezi taky na cloveku samotnem. Kdyz jsem dal foto sve vymazlene targy, tak jsem presne cekal, ze nekdo si rypne. Stalo se a svete div se, bral jsem to jako srandu a hasteril se taky. Pokud bych chtel obdiv, klidek, atd tak jsem ji dal na delsolforum a Honda-club
nemyslim to zle, snad chapete, kam tim mirim (blbe se to popisuje)
-
- Moderátor
Liberale co bych si s tebou asi u piva řekl? Nemám vážně potřebu řešit TF nějak hluboce. Nepřikládám tomu nějak výraznou vážnost. Jen mě vadí jak s to tvým příchodem změnilo na žumpu a budu tovneustále tvrdit i kdybych to tvrdil úplně sám Není to komplex, je to naprostá antipatie. To že tě někdo brání chápu. Jak jsem řekl hraješ svůj part ublíženého mistrovsky! To zase musím uznat a ocenit
To kozlou TF spočívalo právě v tom špičkování, ale vždy to bylo relativně na úrovni, nebo s to po čase zklidnilo, ale teď je to stoka. Mě ta stoka na druhou stranu nevadí.
To kozlou TF spočívalo právě v tom špičkování, ale vždy to bylo relativně na úrovni, nebo s to po čase zklidnilo, ale teď je to stoka. Mě ta stoka na druhou stranu nevadí.
" www.autowerks.cz "
-
Tholis: me taky ne a popravde me Liberál baví Bez nej by to tu nemelo stavu V zivote jsem nepotkal takoveho cloveka (v dobrem i zlem) a vzdycky jen cucim
-
No tak si mě dej do ignorace, někteří to už udělali a je od ních klid. Problém ?
dokud nás smrt nerzodělí ?gizmi píše:v dobrem i zlem
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 18 led 2014 11:23, celkem upraveno 1 x.
-
a všechny tři jsou určitým způsobem konstruktivní (aspoň se tam projevuje snaha o toto) případně reagují přesně na to, co bylo řečeno a nejsou OT. Ale to ty nejspíš nepochopíš nikdy.LiberaleMiguel2 píše:kubi: no hlavně že ty tu máš 3 příspěvky za sebou přečti si ostatní komenty co jsem tu měl
Tvé komenty číst nebudu, na to je můj čas příliš vzácný.
-
Kubi: no tak vidíš, když příjdeš do diskuze, přečteš si max poslední příspěvek a začneš plivat tak k čemu to asi povede ? Buď čti všechno a pak reaguj nebo ideálně nereaguj vůbec Jak už jsem tady psal, většinou píšu až když mám co říct k tématu(jsou aji vyjímka, viz. mafie v Opel sekci ) ale těch se snažím vyvarovat To, že jsi ty tři příspěvky moh sloučit do jednoho snad ani nebudu moc zdůrazňovat....
-
To obvykle dělám, ale právě tady jde o tři různé reakce na tři různé podněty a nerad bych, aby zapadly.
Kritizuje tě tu spousta lidí a přitom se pořád snažíš obhajovat. Jestli to s tebou nebude jako s těma cigánama. Ti taky nemají pocit, že chyba je v nich ale v okolí. Does it ring any bells?
Kritizuje tě tu spousta lidí a přitom se pořád snažíš obhajovat. Jestli to s tebou nebude jako s těma cigánama. Ti taky nemají pocit, že chyba je v nich ale v okolí. Does it ring any bells?
-
Já ještě ne..LiberaleMiguel2 píše:No tak si mě dej do ignorace, někteří to už udělali a je od ních klid. Problém ?
Každopádně čumim, jak to tu řeší majitelé..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
-
kubi:neřechyluje se jen z angličtiny, ale ze všech jazyků a občas dostává náš jazyk na řiť, když zůstavaj cizí jména ve svý původní podobě.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
-
a vsimli jste si, ze se zase tocime jen kolem problemu jednoho cloveka?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
-
Nechci nic rikat, ale dokazete mi vysvetlit, proc vsechno shazujete na jendoho cloveka? Ano, je dost videt a spousty dojebanych diskusi ma na svedomi castecne i on, ale ja teda problem ani omylem nevidim jen v tom ze tu mate LM... To fakt ne... Jenze ono je snazsi hodit to na nekoho jinyho nez si zamest pred vlastnim prahem ze?
už nemám hnujdaj...
-
jsou tu vzdycky dve moznosti, nechat vsechno byt a at se komunita stara o to aby se nechovali jak prasata, coz na foru nefunguje, protoze tady se lide navzajem nemohou odnekud vykopnout, nekoho umlcet, proste to tu neni jako v realnym zivote... Kazdej si tu muze placat a behat jak chce, coz proste nemuze fungovat... Staci par lidi co to budou delat a je jakekoliv rozumne diskusi konec.Kein píše:Koukám, že se už i tady snaží někteří zavádět bruselské manýry "zakázat, zrušit, omezit". Chování lidí nijak neomezíte, nedokázal to ani Hitler ani bolševik. Hodně lidí tady má IQ tyqe je tady střet několika profláknutých značek, jsou to doslova ideální podmínky pro bojovou zónu a vždycky budou. Pravidla na fórech stejně polovina lidí nečte a stejně v rámci diskusí a situací nejdou kolikrát zkrátka ani dodržet. Mně to tady přijde naprosto v pohodě. A pokud zde někdo nejde prezentovat svůj "projekt, protože má strach z kritiky, tak ať ho zde neukazuje, co víc k tomu říct, toto je fórum, na fóru se diskutuje. Pokud někdo nemá rád hádky, tak ať je nečte. Vždyť máte snad vlastní hlavu a víte co chcete a nechcete, tak se řiďte jednoduše podle sebe.
Absolutně netuším co by měl řešit ban Migueala nebo zavedení nějakých utopických pravidel. Zmizí Miguel, najde se jiný předmět hádky, ostatně sami jste si to teď dokázali.
Pak je tu moznost zavest podle tebe utopicka pravidla a snazit se vynucovat jejich drzovani... Nikdo nerika ze se tu ukonci vsechny hadky apod. on to vlastne ani neni cil, protoze dokud to probiha formou diskuse a ne jen beduchyho urazeni, tak jsou takovy diskuse vetsinou v pohode... Omezit se maji hlavne bezduchy urazky, prispevky jednoznacne slouzici jen k rozmychani hadky ala "ten liberal je ale debil" jak tu nedavno predvedl tholis, kdy proste uplne mimo tema napsal jen tohle atd. takovy sracky sem proste nepatri
navic kdyz se bude vynucovat aby se lidi konecne zacali vyjadrovat vecne a prispevky rozvadet (jinak receno zacali se mazat prispevky "tohle stoji za picu, jak to delas ty vole?") tak se tu konecne mozna i novejsi nebo nezkuseni clenove neco nauci takhle to zatim vypada ze jakejkoliv novej clen zas brzo zmizi, protoze ho tu pozurazite a konec k cemu to pak je?
už nemám hnujdaj...
-
Když se někdo jmenuje Angelina Jolie, tak se jmenuje Angelina Jolie a ne Jolieová... Pak to někde přečtou na ceremoniálu a ten člověk ani neví, že o něj jde. Přechylování cizích jmen je hloupost, přežitek, ale to sem nepatří, jen mě to sereBreakthru píše:kubi:neřechyluje se jen z angličtiny, ale ze všech jazyků a občas dostává náš jazyk na řiť, když zůstavaj cizí jména ve svý původní podobě.....
Ačkoliv, tak mě napadá, jestli tady neplkáme jen tak pro nic za nic, jestli to admin vůbec čte...
-
v čem je to přežitek?Čeština tak funguje.Pokud hodláš ctít pravidla cizího jazyka, tak by se měla ctít i pravidla našeho jazyka.Pochybuju, že na akci, kde se Jolie vyskytuje jí budou oslovovat s českým -ová....
Nicméně, u nás se ženský třeba jmenujou Nováková a v zahraničí jsou automaticky Novak.Manželé Novakovi jsou Novak atd....Mně v práci třeba říkaj Jimi, protože neumijou ř a Jiří je pro ně skoro nevyslovitelný.Ale neřeším...
Že tě to ale sere je jen tvůj problém, stejně jako ostatních militatních angličtinářů, němčinářů a dalších, kteří z Češtiny dělaj něco míň.Nadto přechylování a podobný věci u jmen se používají i v jinejch jazycích....Ikdyby si to jméno nepřechýlil, tak co dál s ním, když máme sedm pádů?A nejde jen o ženský jména.To bys třeba tvořil hovadiny jako s Brad Pitt,bez Brad Pitt o Brad Pitt, komu čemu Brad Pitt...píčovina....
Nicméně, u nás se ženský třeba jmenujou Nováková a v zahraničí jsou automaticky Novak.Manželé Novakovi jsou Novak atd....Mně v práci třeba říkaj Jimi, protože neumijou ř a Jiří je pro ně skoro nevyslovitelný.Ale neřeším...
Že tě to ale sere je jen tvůj problém, stejně jako ostatních militatních angličtinářů, němčinářů a dalších, kteří z Češtiny dělaj něco míň.Nadto přechylování a podobný věci u jmen se používají i v jinejch jazycích....Ikdyby si to jméno nepřechýlil, tak co dál s ním, když máme sedm pádů?A nejde jen o ženský jména.To bys třeba tvořil hovadiny jako s Brad Pitt,bez Brad Pitt o Brad Pitt, komu čemu Brad Pitt...píčovina....
-
Právě, že s tím problém bývá. Nedávno byla nějaká soutěž (lyžařská?) v ČR, vyvolávali tam jméno nějaké zahraniční účastnice, samozřejmě přechýleně - špatně. Ženská vůbec nevěděla, že jde o ní a že si má přijít pro medaili.
A s tím ctěním pravidel jazyka. Neměla by se u anglického jména právě ctít pravidla jazyka, který má daná osoba jako rodný?
Nevím, kdes přišel na to, že v zahraničí je Nováková Novak. To si daná osoba možná zvolí sama ale jinak se max vynechají krátká/dlouhá písmena a háčky neb je třeba ti mluvčí neznají nebo to neumí přečíst. Pracuju ve firmě, kde denně přijdu do styku s lidmi z celého světa, firemní jazyk je angličtina, písemně i mluveným slovem. Buď si jistý, že mi ani kolegyním jméno nikdo nekomolí. Nedělají to indové, britové, američani, pákistánci ani číňani... Normalne napíší "Dear Pavla Horakova...." Nezažil jsem nikdy že by napsali Horak.
A stojím si prostě za tím, že změnit někomu jen tak jméno je drzost, pravidla nepravidla.
A to s Bradem Pittem, to je úplná blbost. To je úplně něco jiného. Angelina Jolie, s Angelinou Jolie, bez Angleliny Jolie, vidím koho/co Angelinu Jolie... a potřebuješ tam ten blbý sufix ová?
Kdyžtak písni SZ ať tu nespamujem.
A s tím ctěním pravidel jazyka. Neměla by se u anglického jména právě ctít pravidla jazyka, který má daná osoba jako rodný?
Nevím, kdes přišel na to, že v zahraničí je Nováková Novak. To si daná osoba možná zvolí sama ale jinak se max vynechají krátká/dlouhá písmena a háčky neb je třeba ti mluvčí neznají nebo to neumí přečíst. Pracuju ve firmě, kde denně přijdu do styku s lidmi z celého světa, firemní jazyk je angličtina, písemně i mluveným slovem. Buď si jistý, že mi ani kolegyním jméno nikdo nekomolí. Nedělají to indové, britové, američani, pákistánci ani číňani... Normalne napíší "Dear Pavla Horakova...." Nezažil jsem nikdy že by napsali Horak.
A stojím si prostě za tím, že změnit někomu jen tak jméno je drzost, pravidla nepravidla.
A to s Bradem Pittem, to je úplná blbost. To je úplně něco jiného. Angelina Jolie, s Angelinou Jolie, bez Angleliny Jolie, vidím koho/co Angelinu Jolie... a potřebuješ tam ten blbý sufix ová?
Kdyžtak písni SZ ať tu nespamujem.
-
Kuwa to jsou slohovky jak cyp , nechce se mi to číst co zase řešíte, ale TF už je dlouho ve sračkách a jeho původní IDEA už je OUT, dneska už to je jen dobré odreagovadlo ve volné chvíli
-
wesly.TDI:ani to nečti.V kostce.Za všecko může Miguel, tak se udělá TF s lidskou tváři....a pak obětujeme pár albínů a bude zas dobře....
-
ja bych to tu předělal na freevideo2.org a nikdo to moc nepozná, stejně tu chce každý jen zrzavé kchundy a cecki
-
2 crocjirka : A proč se to zase vše točí okolo jednoho člověka v tomto příspěvku? Hlavně proto, že se tholis zase neudržel a vybouchl hned na první stránce. Jak už psalo pár kluků nademnou, bordel a urážky se tady umí udělat i bez něj
A teď napíšu něco já. Když si Michal koupil kupéčko a přišel na hyundaiclub atd, tak jsem si říkal, že je to čurák na entou Za a)je to svéráz, za b)na netu je pořád i v práci, takže holt komentuje všechno, je na x fórech, čte si články, je furt na FB atd, není to jen tak, že by seděl na TF a dělal ze sebe chytráka. Za c)někdy bych ho taky zabil, protože často podává věci tak, že co má on je nejlepší nebo to jediné správné a za d)často si myslí, že má pravdu častěji, než ji má.
ALE, po jeho poznání osobně a zažití x různých věcí, atd. dnes můžu říct, že je to můj dobrý kamarád, je to rovný člověk, žádný podrazák, na čem se s ním domluvíš, to VŽDY platí a když může, tak vždycky podá pomocnou ruku a to si o ni člověk v 99-ti procentech nemusí ani říct a nabídne ji sám, ať už se to týká čehokoliv. Takže chápu, že když ho někdo nezná, tak na něj plive, na druhou stranu si myslím, že i tohle by mohlo mít nějakou mez. Když Michal přišel na ten Hyundaiclub, tak jsem mu tam vždy slušně opáčil a udržel se, i když vše psal svým svérázným stylem. Někteří holt mají jinou povahu a nevydrželi to tady, ale myslím, že je trochu na čase na to zapomenout a začít se k sobě zase chovat jako lidi. Už jenom proto, že Michal se po BANu dost uklidnil a snaží se chovat slušně. Myslím, že už by to někteří (croc, tholis) mohli zkusit také a i když mají pocit, že je to idiot a nemají si s ním co říct, tak se k sobě alespoň chovat slušně a komunikovat mezi sebou ve vláknech alespoň na nějaké elementární úrovni.
Keep calm and pimp your rides
A teď napíšu něco já. Když si Michal koupil kupéčko a přišel na hyundaiclub atd, tak jsem si říkal, že je to čurák na entou Za a)je to svéráz, za b)na netu je pořád i v práci, takže holt komentuje všechno, je na x fórech, čte si články, je furt na FB atd, není to jen tak, že by seděl na TF a dělal ze sebe chytráka. Za c)někdy bych ho taky zabil, protože často podává věci tak, že co má on je nejlepší nebo to jediné správné a za d)často si myslí, že má pravdu častěji, než ji má.
ALE, po jeho poznání osobně a zažití x různých věcí, atd. dnes můžu říct, že je to můj dobrý kamarád, je to rovný člověk, žádný podrazák, na čem se s ním domluvíš, to VŽDY platí a když může, tak vždycky podá pomocnou ruku a to si o ni člověk v 99-ti procentech nemusí ani říct a nabídne ji sám, ať už se to týká čehokoliv. Takže chápu, že když ho někdo nezná, tak na něj plive, na druhou stranu si myslím, že i tohle by mohlo mít nějakou mez. Když Michal přišel na ten Hyundaiclub, tak jsem mu tam vždy slušně opáčil a udržel se, i když vše psal svým svérázným stylem. Někteří holt mají jinou povahu a nevydrželi to tady, ale myslím, že je trochu na čase na to zapomenout a začít se k sobě zase chovat jako lidi. Už jenom proto, že Michal se po BANu dost uklidnil a snaží se chovat slušně. Myslím, že už by to někteří (croc, tholis) mohli zkusit také a i když mají pocit, že je to idiot a nemají si s ním co říct, tak se k sobě alespoň chovat slušně a komunikovat mezi sebou ve vláknech alespoň na nějaké elementární úrovni.
Keep calm and pimp your rides
Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)
-
- Moderátor
-
ja s nim nemam problem jako s clovekem(nesoudim nikoho jako cloveka dokud se s nim osobne nesetkam).. ja sem tu driv taky mel problem s dost lidma..(treba s markusem jsme do sebe sili furt ) a taky jsme se poznali a dobry... ale jde o ten styl... ja sem byl jeho slabsi odvar ze zacatku... ale naucil jsem se to, ze pokud neco napr v technice 100% nevim, tak to nepisu... coz se u nej rict neda... a to je jedna z veci, co tu vetsinu lidi vytaci...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
-
Ja bych hlavne zacal tim, ze bych tu vymenil par modu...
Opravdu prinosne, kdyz tu polovina z nich nebyla pul roku a nekteri i vic nez rok.
Opravdu prinosne, kdyz tu polovina z nich nebyla pul roku a nekteri i vic nez rok.
-
U nás na foru
http://mitsubishi.megaherz.cz/viewforum.php?f=50" onclick="window.open(this.href);return false;
to sice také někdy pořádně jiskří ale způsobuje to jeden člověk,který všechno zná,všude byl a kde nebyl od toho má klíče.
Nejzajímavější na tom všem je,že auto 3000GT VŮBEC NEVLASTNÍ!
Jinak my ostatní-cca 10 majitelů GT spolu v pohodě vyjdeme,pomáháme si radou i jinak všichni navzájem.
Prostě-idealní komunita.
http://mitsubishi.megaherz.cz/viewforum.php?f=50" onclick="window.open(this.href);return false;
to sice také někdy pořádně jiskří ale způsobuje to jeden člověk,který všechno zná,všude byl a kde nebyl od toho má klíče.
Nejzajímavější na tom všem je,že auto 3000GT VŮBEC NEVLASTNÍ!
Jinak my ostatní-cca 10 majitelů GT spolu v pohodě vyjdeme,pomáháme si radou i jinak všichni navzájem.
Prostě-idealní komunita.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
-
Ano, srovnávat forum o 30 lidech a forum o stovkách lidech je taky hodně relevantní...
KEHO rennsport
-
ani jeden to nedaMarkusHuhtimo píše: Myslím, že už by to někteří (croc, tholis) mohli zkusit také
a to ma croc pomerne stesti, ze se zapomnela jeho era s Tigrou, proti nemu byl Miguel dost slabej odvar...