Mám takový dotaz... vím, že už se to tu někdy řešilo, ale tak trochu jsem nepostřehl kam to došlo... takženemohl by tu být chat? Jen třeba jedna místnost, kde si lidi budou kecat o čem chtěm... Zabrání se tím zbytečnýmu OTčkování v některech sekcích... prostě když se někdo někoho bude chtít zeptat, zeptá se..
Vím můžete namítnout, že od toho je ICQ... jenže některý lidi ICQ nemaj (ehm nedobrovolně se hlásím - mám ho v práci zablokovaný).. Dále jsou tu SZ - jenže to je zbytečně zdlouhavý... a navíc když mi někdo pošle SZ, přijde mi upozornění na mail... když mi přijde mail, přijde mi upozornění na mobil... a stále mazat smsky a maily... no nevim.. prostě mi příjde chat takový nejlepší řešení...
Díky Lama
Tuning - chat
Moderátor: Admins
-
Tuning - chat
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
-
Já za sebe řikám rozhoně ne, chat by byl zabiják fora a zničil by jeho smysl, něco se dozvědět, takhle budou lítat informace jen tak do eteru a nikdo kdo tam zrovna nebude se nic nedozví, kdežto na foru si to můžu přečíst zrovnatak teď, jako třeba za tejden.... Tuning forum stejně neni čistokrevný forum, ale chatforum, tak bych to nechal jak to je, už je to starej osvědčenej systém....znám několikero for, kde zavedli chat a forum začalo upadat, až se v něm používala jenom inzerce....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
chápu jak to myslíš... ale poslední dobou si myslím, že se to tu začíná plnit OTčkama, lidi začínaj si psát jestli jedomu došel mailík a tak dál...a z tohoto důvodu si myslím že by to bylo lepší...
jinak si nemyslím, že by forum upadlo, protože se tu stejně všichni nesejdem ve stejnej čas, takže forum je prostě nezbytnost...
jinak si nemyslím, že by forum upadlo, protože se tu stejně všichni nesejdem ve stejnej čas, takže forum je prostě nezbytnost...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
-
- Administrátor
-
tuning chat je na xchat.cz a tam se stejne mluvi jen o picovinach
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
-
já docela souhlasim s Vembloudem, někde mi připadá že si lidi forum s chatem pletou, docela by to pomohlo k odlehčení pokecu a bylo by to takový osobnější.. samozřejmě kdyby tam někdo hledal rady tak by se hned poslal na forum, aby z toho měli prospěch taky jiní
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
Přesně tak, asi 2x jsem tam z nudy zašel a slovo auto nebo tuning tam nezaznělo skoro ani jednou, prostě typickej puberťáckej chat a toho bych se nerad dočkal tady....chat je prostě nehorázná sra*ka a dělat ho jenom proto že se tady sem tam vyskytně OT je blbost, většina lidí má ICQ a když ne, tak může použít soukromý zprávy, nechtěl bych se dočkat tomu že kvůli pár OT mamlasům pujde forum vinou chatu k šípkuprovocation píše:tuning chat je na xchat.cz a tam se stejne mluvi jen o picovinach
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Administrátor