Rozdíl v SW tuba / malý pod sedačku SENCOR :-)

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Yurii

Rozdíl v SW tuba / malý pod sedačku SENCOR :-)

Příspěvek od Yurii »

Zdarec, někdo se bude asi koukat že sem pako ale chtěl bych do svých aut přidat subwoofery aby to alespoň trošku basovalo. Mám teď možnost za cca 1/2 prodejní ceny pořídit repro od Sencoru a řeším který ze dvou SW si pořídit.
http://www.sencor.cz/compare?from=130&c=597,596
Mám pochyby jestli se mi ten menší pod sedačku vůbec vejde, pokud ne, musel bych ho dát do kufru což trochu ztrácí smysl a v tom případě bych si pořídil radši tubu která má papírově větší výkon a hlavně alespoň nějákou ozvučnici i když ne zrovna ideální.
Mimochodem na tu tubu mám poměrně slušné ohlasy :) Chtěl bych názor nějákého praktika. Ještě je možnost abych koupil oba a podle preferencí je střídal.
Oba repráky stojí víceméně stejně a mám kdyžtak možnost přímé reklamace.

Prosím názory typu: Sencor nikdy a že to budou vyhozený prachy mi moc nepomůžou... jkejkoli SW momentálnímu stavu jedině pomůže, chtít dobrý basy od 16,5 koaxů je pitomost :)
Naposledy upravil(a) Yurii dne 04 lis 2011 08:54, celkem upraveno 1 x.
Pětka f kombajnu

djchrpa

Re: Rozdíl v SW tuba / malý pod sedačku SENCOR :-)

Příspěvek od djchrpa »

když už to teda musí být Sencor (což je proboha špatně :kladivo: ), tak určitě alespoň tu 10" tubu. Tu placatou mrdku jsem slyšel "hrát" na vlastní uši v Saxu a když jsme tu kundu odpojili, hrálo to skoro stejně, jako když byla zapnutá. Prostě sračka. Ta tuba už má aspoň trošku předpoklady, že půjde poznat, že jsi něco zapojil. 8)
Nafta & benzín

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

K tomu není myslím moc co dodat. Snad jen to, že pokud máš prachy na dva levné krámy máš i prachy na jeden slušnější. Do jakého auta to bude?

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

No hele Yurii,nechci Ti kazit radost nebo tak,ale kamarád má tu tubu(sice ji má v kombikovým Galantu) a nic moc :( Ty basy jsou takové... TVrdé,nebo já nevím jak to mám říct,prostě to neduní,není to ono,hraje to prostě jak basák napojený natvrdo na radio a nemá to ten efekt..Možná se to ztrácí v tom prostoru,nebo fakt nevim

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Kubajz: Radost mi ani moc nekazíš, nedělám si iluze že to bude hrát jako Bose nebo Harman Kardon za tu cenu by to byl absolutní nesmysl. Navíc víceméně počítám s tím, že tu tubu dřív nebo později kuchnu a trochu jí poladím. Taky trochu spoléhám na to že se mi povede ten zvuk SW trochu vyladit díky velice slušnejm rádiúm na kterejch to bude běhat oba sou sice starší Pioneery ale v novotě patřily ke špici co se dalo sehnat a nebyly levný :)

All a Djchrpa: No půjde to do auta z podpisu takže Hyundai Scoupe. No za tu cenu co stojí jeden (cca do 800,-) kolikrát nejde sehnat ani samotnej SW bez bedny a zesíku... to je jedinej důvod proč zrovna Sencor a taky proč o tom vůbec přemýšlím :(

Každopádně mám alespoň jasno v tom, že tuba bude lepší nebo podle vás spíš menší zlo :-D
Pětka f kombajnu

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tubu zapojit jen na radio je nesmysl (o tom jsem se kdysi davno presvedcil) a pod sedacku k vydechum topeni bych to asi taky nedaval...

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Ta tuba je právě aktivní ;)
Pětka f kombajnu

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Jestli je to WA1001, tak tu jsem mel. No, v pick-upu hned za sedackou o prosotu nula nula nic slyset byla, v aute jsme ji zkusili v kufru a to uz spis zabirala misto nez ze by hrala, tak jsem ji za 6 kil prodal na Aukru nekdy zacatkem roku.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“