Subwoofer vypína počas brzdenia motorom

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Csalika
Příspěvky: 2
Registrován: 01 pro 2022 14:09

Subwoofer vypína počas brzdenia motorom

Příspěvek od Csalika »

Ahojte, už strácam nervy preto sa obraciam pre odbornú radu na vás. Mám Peugeot 5008 Mk2 a kúpil som si aktívny Subwoofer Pioneer wx1210ah , po namontovani však nehrá po celú dobu jazdy. Najprv som si myslel že sa vypína kvôli nedostatočnej dosadacej ploche tak som obrusil pod ukostrovaciou skrutkou, ale nepomohlo. Teraz som si však všimol že Subwoofer sa vypína iba ak spustim pedál a dobrzdujem motorom. Súvislosť vidím s tým že tieto novšie autá už majú inteligentné alternatory a on sa práve v tých chvíľach vypína a klesne napätie v systéme. Zatiaľ som to nemal možnosť zmerať lebo potrebujem na to spolujazdca, robí to iba keď sa dobrzduje, pri volnobeznych otáčkach sa mi už opäť zapne. Stretol sa už niekto s takým problémom?

Uživatelský avatar
Libor12
Moderátor
Příspěvky: 2298
Registrován: 29 čer 2008 15:14
Bydliště: Dobříš
Kontaktovat uživatele:

Re: Subwoofer vypína počas brzdenia motorom

Příspěvek od Libor12 »

I když se dobíjení vypne, nemůže klesnout napětí pod hodnotu která jde z baterie - obvykle 12,4 - 12,6V . Pokud při odběru ano,je buď po smrti nebo blízko ní nebo je požadovaný odběr vyšší než kolik je schopna dodat a sub se při nedostatku napětí odpojí.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/


Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Csalika
Příspěvky: 2
Registrován: 01 pro 2022 14:09

Re: Subwoofer vypína počas brzdenia motorom

Příspěvek od Csalika »

Prvorade Ďakujem za odpoveď. Už som inštaloval niekoľko audio systémov do všelijakých áut ale s takým problémom som sa nikdy nestretol. Stále mi to vypína počas brzdenia motorom, každý deň jazdím autom do roboty a späť a nezávisí od odberu teda vypína aj pri plnom zaťažení aj keď to je úplne potichu. Natiahnem si voltmeter dopredu k šoférovi aby som vedel namerat napätie pri brzdení počas jazdy a dám vedieť aké budú výsledky.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“