e36

Moderátor: T-O-M

coupe328
Kontaktovat uživatele:

Re: e36

Příspěvek od coupe328 »

nemas vice fotek?ve dne primo z cela?vypada to krasne :-)
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps

Wilda

Příspěvek od Wilda »

coupe328 píše:nemas vice fotek?ve dne primo z cela?vypada to krasne :-)
Dekuju :koupelna: za tu pochvalu klidne udelam,ale asi to nebude takovy jako v tom priseri :D

Wilda

Příspěvek od Wilda »

:D v noci je to hezci :D

//album_pic.php?pic_id=7282

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

to Wilda
víš že se dělaj i čirý mlhovky? :wink:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

T-O-M píše:to Wilda
víš že se dělaj i čirý mlhovky? :wink:
ono to mlhovky melo alenekdo je vyndal nebo ja nevim mam tam normos cudl :lol: na zapinani. Asi by to vypadalo pekne :D

Wilda

Příspěvek od Wilda »

tim sjsem chtel rict ze pripraveny by to bylo na ty mlhovky :lol:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

jj, já to pochopil

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Jaka je to motorizace, jsem tu nejak nenasel :oops: vic nez moje 1.6? :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Danecek píše:Jaka je to motorizace, jsem tu nejak nenasel :oops: vic nez moje 1.6? :lol:
nene taky 1.6 ale bez VTEC :D

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Wilda píše:
Danecek píše:Jaka je to motorizace, jsem tu nejak nenasel :oops: vic nez moje 1.6? :lol:
aspon mam neco navic :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Danecek píše:
Wilda píše:
aspon mam neco navic :lol:
jelikoz to podedi s nejvetsi pravdepodobnosti Romana tak nechci aby se v tom zabila :wink:

coupe328
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coupe328 »

skoda,ze je to slite v jeden celek,kdyby byly delene,je to top

Wilda

Příspěvek od Wilda »

coupe328 píše:skoda,ze je to slite v jeden celek,kdyby byly delene,je to top
:drivers: asi by to vypadalo lip ale tak treba casem prijdou nejaky kvalitnejsi a deleny :D

Hensel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hensel »

hele wildíku co mi to dnes ráno říkala máti, kdyžz mě střídala po noční? něco s tlumičema

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Hensel píše:hele wildíku co mi to dnes ráno říkala máti, kdyžz mě střídala po noční? něco s tlumičema
jj pujdou novy :D

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

VSADIM SE ZE PRI RANIM STARTU TI CHRASTI HYDROSTELY SVETLAMA TU MRD.. NEZAMASKUJES

coupe328
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coupe328 »

ale no tak kuciii,nechcete si vyrizovat sve osobni spory jinde?

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

wrenklin píše:VSADIM SE ZE PRI RANIM STARTU TI CHRASTI HYDROSTELY SVETLAMA TU MRD.. NEZAMASKUJES
nerekl bych ze u tebe to bude jine :lol: a tuning taky vsechno nezamaskuje to mas pravdu :?:
Diesel power :)

Wilda

Příspěvek od Wilda »

wrenklin píše:VSADIM SE ZE PRI RANIM STARTU TI CHRASTI HYDROSTELY SVETLAMA TU MRD.. NEZAMASKUJES
nechci bejt sprostej ale jedina mrdka na koberci jsi tady ty :D

Wilda

Příspěvek od Wilda »

coupe328 píše:ale no tak kuciii,nechcete si vyrizovat sve osobni spory jinde?
jednou jsem tam jel se podivat na to jeho auto bez chyb a tezce jsem se rozplakal kdyz jsem to videl podruhy uz tam nejedu :D ale souhlas ze tohle sem nepatri :wink:

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

ja vim ze to sem nepatri,ale dis se mi ten PEPIK sere do inzeratu tak to je na granat tezce :pistolnik: A BASTA

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

Slavisimo píše:
nerekl bych ze u tebe to bude jine :lol: a tuning taky vsechno nezamaskuje to mas pravdu :?:
DI TY ROZUMBRADO :oops: :lol: :lol:

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)

Dikec.

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Asi budu menit s nejvetsi pravdepodobnosti tlumice.......takze si mam pripravit cca 10tis za vsechny 4 co?

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Wilda píše:Asi budu menit s nejvetsi pravdepodobnosti tlumice.......takze si mam pripravit cca 10tis za vsechny 4 co?
záleží jaký, já bych byl pro nějaký sportovní tvrdší + nižší pružiny když už to budeš muset měnit - s kolama na jaře to bude efekt 1*

Wilda

Příspěvek od Wilda »

T-O-M píše:
Wilda píše:Asi budu menit s nejvetsi pravdepodobnosti tlumice.......takze si mam pripravit cca 10tis za vsechny 4 co?
záleží jaký, já bych byl pro nějaký sportovní tvrdší + nižší pružiny když už to budeš muset měnit - s kolama na jaře to bude efekt 1*
to urcite jo :D kdyby se neco takovyho naskytlo za peknou cenovku, tak nevaham :D

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

100RM píše:Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)

Dikec.

Diky :mad:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

100RM píše:
100RM píše:Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)

Dikec.

Diky :mad:
Proč ten :mad: ? Projdi si toto téma a uvidíš, že 90% je o kolech na který se Wilda ptal, shodou okolností taky na E36. Máš tam naše názory a několik názorných fotek. Jinak hodit linky na pěkný "17 je otázka do větru. Zkus e-pneu.cz...elektrony.cz a xxxxx dalších webů kde nabízí kola, osobně mám nejraději e-pneu pro přehlednost,výběr, ceny a maj tam i gumy. Nadhoď sám pár kol která se ti líbí a když se nebudeš moci rozhodnout tak je to téma do další debaty. Černé s límcem - můžou být každé když jim nastříkáš středy. Viděls Dotz Daytona (myslim) ???? Tak se dělaj i jako black :wink:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Mam dotazek kdybych zasel primo do Autecu a rekl si o 4 nove tlumice kolik bych vyplazl?Na strankach nemaji ceny dilu :D

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

Wilda píše:Mam dotazek kdybych zasel primo do Autecu a rekl si o 4 nove tlumice kolik bych vyplazl?Na strankach nemaji ceny dilu :D
Urob to a uvidis. Nikto tu asi nenosi ceny AuTecu v hlave. Abo si tam zavolaj, to neni problem.

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“