e36
Moderátor: T-O-M
Re: e36
nemas vice fotek?ve dne primo z cela?vypada to krasne 

seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaka je to motorizace, jsem tu nejak nenasel
vic nez moje 1.6? 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aspon mam neco navicWilda píše:nene taky 1.6 ale bez VTECDanecek píše:Jaka je to motorizace, jsem tu nejak nenaselvic nez moje 1.6?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
skoda,ze je to slite v jeden celek,kdyby byly delene,je to top
hele wildíku co mi to dnes ráno říkala máti, kdyžz mě střídala po noční? něco s tlumičema
ale no tak kuciii,nechcete si vyrizovat sve osobni spory jinde?
Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)
Dikec.
Dikec.
to urcite joT-O-M píše:záleží jaký, já bych byl pro nějaký sportovní tvrdší + nižší pružiny když už to budeš muset měnit - s kolama na jaře to bude efekt 1*Wilda píše:Asi budu menit s nejvetsi pravdepodobnosti tlumice.......takze si mam pripravit cca 10tis za vsechny 4 co?

100RM píše:Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)
Dikec.
Diky

Proč ten100RM píše:100RM píše:Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)
Dikec.
Diky