Most 27.10.07 (fotky)
Moderátor: T-O-M
fotky jsem ti posílal už včera na mail kterej máš v liště na e30 forumáca píše:TOMe s tvym dovolenim bych upnul tve fotky i do hlavniho tematu na TF o dromu, jinak posli mi mejla s tema fotkama ty306 marcelmach@seznam.cz

Re: Most 27.10.07 (fotky)
fotky nebudou... nemam foťák
ale video určitě... +- tejden

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
[quote="T-O-M"]Jinak mé dovolení máte co se fotek týče
coupe328 - byl jsi tam? stříbrného forestera jsem nějak nezahlídnul...
Tome,sypu si na hlavu popel
,nakonec sem nedorazil a dal prednost memu malickemu 3 mesicnimu klouckovi
Zaroven mi to i dost mrzi,pac tam muselo byt bajecne a prima povozeni.Snad to vyjde jindy a budu moci s Tebou jeste poklabosit 

Tome,sypu si na hlavu popel

seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
To se neomlouvej, být dobrým tátou je důležitějšícoupe328 píše:T-O-M píše:Jinak mé dovolení máte co se fotek týče![]()
Tome,sypu si na hlavu popel,nakonec sem nedorazil a dal prednost memu malickemu 3 mesicnimu klouckovi
Zaroven mi to i dost mrzi,pac tam muselo byt bajecne a prima povozeni.Snad to vyjde jindy a budu moci s Tebou jeste poklabosit

tak video bude se zpožděnim
jsem se na to koukal hned v sobotu doma na PC,kde mam wokna XP ale výkon kapesní kalkulačky,tak jsem si řekl že to udělam až v plzni na novym noťasu a ono chyba... prostě kamera si ne a ne rozumět s wokna wista

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jediný na nich co je hezký je vzhled 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI