no tech evoluci ma za sebou hodne46reddy píše:celkem dobrej rozjezd chlapáci, jen tak pokračujte. právě že jsem sledoval, že maluch má za sebou už nějakou tu evolucivrkuboy píše:Tak tady je to video http://www.youtube.com/watch?v=MbI2qB-yyG8
Fiateg vznika v male garzi a vse je delany takzvane na koleni takze necekejte nejakou lestenku, ale az bude hotovy tak majiteli urcite ostudu delat nebude. Docela zajimavy je zmena nazoru na upravu, ze zacatku obrovsky predni naraznik, nefunkcni nasavani na kapote. Nastesti to slo vsechno pryc.![]()
![]()
No 0,8mm kosicky plech a skodovacky topeni - moc teplo ti v tom nebudeBeaver píše:Já se neschovávám, já už v Brně svůj WinterCar mámKaty píše:...JE SKODA A DOCELA OSTUDA, ZE BRNO NEMA SVUJ TUNING KLUB a myslim ze se daji sehnat i pekne auta, jen mi pripadaj ze se schovavaji....![]()
Oli ho tam taky má, teda myslímMComb píše:To jsi asi jedinej. Koukal jsem a už ho nemá snad nikdo. Ani já ne. Nostalgie se nekoná46reddy píše:2Katy: fakt trochu podobný logo jako jsme měli v TCB, ten otáčkoměr, jj, spousta lidí se zánikem klubu logo TCB sundalo, ale já ho tam vozím furt, nostalgie![]()
![]()
fakt? sběratelskej kousekGoldies píše:a ja ho mam doma schovany nenalepeny
to chciGoldies píše:zacnu drazitDokonce je to jeste to strary velky
no, podle me nema smysl slepovat nejake strepy... anebo kdyz jo tak to hodne dobre slepit a rozjetCelica2.0GTI píše:kdyz to klapne tak se nejaky ten navrat mozna konat bude
Takovejch slibů už tady byloCelica2.0GTI píše:kdyz to klapne tak se nejaky ten navrat mozna konat bude
Dražba to jistíGoldies píše:zacnu drazitDokonce je to jeste to strary velky
a pak je tady jeste nejakej ten klub Leaders1 co ?MComb píše:Takovejch slibů už tady byloCelica2.0GTI píše:kdyz to klapne tak se nejaky ten navrat mozna konat bude
jojoKaty píše:a pak je tady jeste nejakej ten klub Leaders1 co ?MComb píše:Takovejch slibů už tady byloCelica2.0GTI píše:kdyz to klapne tak se nejaky ten navrat mozna konat bude