Ahojtě tuneři, vlastním zatím naprosto sériovou astru G, ale chci jí udělat menší styling. Kamarád mi to udělal na fotkách zatím ve photoshopu, a já Vás prosím o nějaké Ty komentáře k tomu. Madmax už se vyjádřil, ale víc hlav, víc rozumu. Třeba bude nakonec vypadat úplně jinak. Já žádnou přesnou představu nemám, jen vím, že chci, aby byla hezká
předek
zadek
bok
a interier
Naposledy upravil(a) M&R dne 07 dub 2006 07:29, celkem upraveno 1 x.
1) Kašli na názory ostatních
2) Budeš to auto stavět pro ně nebo pro sebe?
3) Postav si ho tak, aby se líbilo především tobě.
4) Hledej inspiraci na netu, doplňky, kola apod.
Jen můj názor
''Dvěstě v městě třista z místa'' VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
Obrázky hezký, ale jak sám řikáš realita může být jiná, jestli máš podobnej vkus jako jsou ty obrázky tak myslim, že by sis mohl udělat decentně hezký auto.
Jo, mám podobný vkus. Respektive stejný. Ale hodil jsem to sem protože mě zajímá každý nápad. Přece přečíst si ho a zauvažovat na něm můžu vždycky, ale dělat to nemusím.
Třeba spíš nenašel žádné pro Astru... Ale to by byla jiná debata že?
Jinak to vypadá celkem rozumně decentně... osobně bych teda na bílej lak nedával černý světla... Nic jiného v černé barvě nevidím s čím by to ladilo... leda že bys ty lampy otevřel a nastříkal do barvy auta... Nebo pořídit ještě černou optiku dopředu...
Z toho co tam moc poznat není je asi výměna podvozku... Asi bych měkejše vyměnil za něco lepšího něž začneš dávat spojlery abys je neurval... Můj názor... Jinak dobrý jako počáteční nápad...
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre"
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
mám jinej vkus tohle se mně nelíbí, já rád ten clean style
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Já bych .................................uříznul střechu ......................zavařil zadní dveře ........................ 22" OZ ..................motor V6 místo zadních sedaček ........................fšude samej reprák ............................. místo předního okna obrovskou plazmu ................................... a dopředu pod kapotu obrovskej bar.
Konecne zase nejaka astra Navrhoval bych ti registrovat se na astra-g.cz, pac tam ti poradi odbornici na slovo vzati . Casem se tam objevi i plnohodnotny web se spoustou fotek pro inspiraci, tak snad ti to pomuze.
Madmax píše:Já bych .................................uříznul střechu ......................zavařil zadní dveře ........................ 22" OZ ..................motor V6 místo zadních sedaček ........................fšude samej reprák ............................. místo předního okna obrovskou plazmu ................................... a dopředu pod kapotu obrovskej bar.
Přijed ke mě na dílnu a v neděli se do toho dáme.
No tak do toho jdu. Ale s Marťou si to vyřídíš sám V kolik mám dorazit???
Rychi píše:Konecne zase nejaka astra Navrhoval bych ti registrovat se na astra-g.cz, pac tam ti poradi odbornici na slovo vzati . Casem se tam objevi i plnohodnotny web se spoustou fotek pro inspiraci, tak snad ti to pomuze.
Tam už dávno registrován jsem. Dík za tip, ale denně tam visím
qpc píše:kdyby se ti někdy něco pokazilo,kromě toho Webu astraG je ještě velká poradna na : www.opelclubrenbau.cz
Jo, tak to tohle je dobrý. Dík za link.
Jen se prosím nezařaď mezi hrdé nositele nálepky Opel Club Renbaupodobného ražení jako jeden kadett cabrio co se tady u nás vyskytuje... taková zmršenost se jen tak nevidí... Jestli kolem něj v dohledný době půjdeme s foťákem, blejsknu ti ho...
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre"
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
No toho se doufám vyvaruju. Kdyžtak mi ho cvakni, ať vím, o čem je řeč. Ale veškeré úpravy které plánuju jsou na těch návrhách. A to si myslím, že je v poho
Tak už se na tom začíná pracovat, v sobotu jsem přivezl podvozek -40/30, v krámě už v krabici leží volant - Victor, kola v garáži, čekají na lak.
Teď už jen aby bylo počasí a čas a ZAČÍNÁM měnit VT v realitu