Přídavné multifunkční budíky - nějaký tip?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Zamčeno
ondra_m

Přídavné multifunkční budíky - nějaký tip?

Příspěvek od ondra_m »

Ahoj,

Nemáte někdo tip na nějaký přídavný "budík" - ukazatel - multifunkční?

Líbilo by se mi, kdyby měl hranatý tvar (není nutné) tak nějak do 15cm x 6cm.
Měřit potřebuji tlak turba, oleje, a 2x teplotu, kdyby to mělo další hodnoty na víc, tak by to bylo moc bezva.
Ideálně, aby šlo zobrazovat 1x typ údaje velkým fontem či ukazatelem a nebo to přepnout a ukazovat jich více menším. Podobně jako funguje APEXI AVCR.
A kdyby šlo nadefinovat nějaké kritické meze, kdy to zapípá a zobrazí kritický údaj, tak to by bylo uplně zlatý :)

Co jsem našel, tak to většinou byly normální kulatý, kde byly max. dva údaje. Prostě mít možnost sledovat parametry, ale nemít v autě přebudíkováno.

Co jsem hledal tak poměrně blízko k mým požadavkům, je APEXI I-MONI, ale není to uplně ono. (Ostatně, to si můžu připojit OBD diagnostiku a dát jí na držák od mobilu :-) a budu to mít i s logováním a vynášením do grafů). Ale nebude to uplně nej estetičtější... (a některé údaje nejsou na OBD k dispozici....).

Díky moc za tipy.

Příklad toho co mám zhruba na mysli, viz. obrázky (AVCR nemohu použít, neb v tom nejsou ty teploty :-))

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Trošku poštelované báwo bez střechy.

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Přídavné multifunkční budíky - nějaký tip?

Příspěvek od Fáboš »

Hledej spíš v tuningu. tam je toho už hodně napsáno. LOCK
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Zamčeno

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“