škoda favorit....první fotky

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Patrick13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrick13 »

jo žlutou klidně moc fáválu se žlutou nejezdí každopádně bych nedával modrou to má každý 3. auto 8)
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi :-)

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

Ta žlutá by mohla byt fakt dobrá.... jak mají lamba nebo leony 8)

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Neco proti modry? :lol: Ja jestli budu delat nekdy celolak... tak si dam uplne tu samou modrou co tam ted mam :)

Patrick13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrick13 »

crazyape píše:Neco proti modry? :lol: Ja jestli budu delat nekdy celolak... tak si dam uplne tu samou modrou co tam ted mam :)
Ne f pho modrá je pěkná ale poslední dobou se mně zdá těch modrejch aut jezdí moc :P
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi :-)

Martas

Re: škoda favorit....první fotky

Příspěvek od Martas »

barva bude modro čená do rozprachu už sem to tady jednou řikal a někde je možná na začátku fotka civic jak to bude udělaný
BMW 318 IS coupe

Patrick13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrick13 »

šak my tady o tom mluvíme já to vím jenom sem říkal že s tou modrou to moc velká pecka nebude :P

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Favo RS - moc hezký fávo. Taky koukám že máš tu masku takovou pokroucenou :(
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Larry píše:
Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
me odesel vetrak na topeni a nic horsiho jsem nezazil,jeste k tomu tmavsi skla a proste nemas sanci v zime neco videt ,takze jestlti to nekdo udela dobrovolne je u me blazen :?:
některý auta v zimě nejezdí, já topení vyndal už uplně, je tam na prt
FUCK AIRRIDE

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

Butcho píše:
Larry píše:
Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
me odesel vetrak na topeni a nic horsiho jsem nezazil,jeste k tomu tmavsi skla a proste nemas sanci v zime neco videt ,takze jestlti to nekdo udela dobrovolne je u me blazen :?:

taky si nemyslim,ze by tam to topeni muselo byt,kdyz auto od Martase podle me nebude moct zrovna casto vyjizdet na cestu.. :roll:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

to martas a co motor?:) kdyz to pekelne vypada tak proc to uz alespon trosku nejede protoze serie favo... ruku na srdce je to bida..
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

vt.tuner píše:
Butcho píše:
Larry píše: me odesel vetrak na topeni a nic horsiho jsem nezazil,jeste k tomu tmavsi skla a proste nemas sanci v zime neco videt ,takze jestlti to nekdo udela dobrovolne je u me blazen :?:

taky si nemyslim,ze by tam to topeni muselo byt,kdyz auto od Martase podle me nebude moct zrovna casto vyjizdet na cestu.. :roll:
Ale ale, a co když pojedeš v noci nebo nad ránem. To bývá kosa i v létě. Sám jsem měl jedinkrát nefunkční topení a ráno jsem jel do práce poslepu. Průzor jak v tanku - 5x3 cm a jel jsem podle čáry skoro vprostřed silnice. Tohle už nikdy více. :twisted: Topení by v autě být mělo.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

kubi píše:
vt.tuner píše:
Butcho píše: některý auta v zimě nejezdí, já topení vyndal už uplně, je tam na prt

Ale ale, a co když pojedeš v noci nebo nad ránem. To bývá kosa i v létě. Sám jsem měl jedinkrát nefunkční topení a ráno jsem jel do práce poslepu. Průzor jak v tanku - 5x3 cm a jel jsem podle čáry skoro vprostřed silnice. Tohle už nikdy více. :twisted: Topení by v autě být mělo.
melo by byt u aute na normal jezdeni,a u auta,ktere vyjede 5x do roka na sraz,si myslim ze to az tak dulezity neni....a absolutne neverim,ze tohle auto bude jezdit kazdej den do prace atp...mozna jo,ale nemyslim si :?:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

takyže spousta lidí v to doufá, že to na silnice nebude vyjíždět-aspoń ne po vlastní ose...
svět dospělých je pro mne záhadou......

Martas

Příspěvek od Martas »

ste s tim tady furt jak trapný,někdo tady něco nahodí a každej tady z toho má vánoce.jezdit se s tim bude normálně a na motoru je ostrá vačka vyleštěný kanály na sání snížená hlava odlehčenej setrvák a trošku vybranej vejfuk...žádný fávo ani felda tady v okolí se s tim motorově nemůže ani srovnávat....jinak budu mít asi ještě svody nebo komplet jinej motor...barva bude prostě modro černá tak nechápu co tady někteří řeší nějakou žlutou atd.
BMW 318 IS coupe

MPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPI »

Martas píše:ste s tim tady furt jak trapný,někdo tady něco nahodí a každej tady z toho má vánoce.jezdit se s tim bude normálně a na motoru je ostrá vačka vyleštěný kanály na sání snížená hlava odlehčenej setrvák a trošku vybranej vejfuk...žádný fávo ani felda tady v okolí se s tim motorově nemůže ani srovnávat....jinak budu mít asi ještě svody nebo komplet jinej motor...barva bude prostě modro černá tak nechápu co tady někteří řeší nějakou žlutou atd.
Je vidět že sebevědomí ti nechybí :roll: :lol:
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Martas

Příspěvek od Martas »

vim jak to jede a vim co se tady pohybuje za auta...ale neřikám že nemůže bejt nic lepšího v podstatě na tom nic není ale od série je to dost znát
BMW 318 IS coupe

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

to martas tak dame sprintika? vezmu si skodovku ju?:) co ty na to des do toho?:)

chico

Příspěvek od chico »

Martas píše:ste s tim tady furt jak trapný,někdo tady něco nahodí a každej tady z toho má vánoce.jezdit se s tim bude normálně a na motoru je ostrá vačka vyleštěný kanály na sání snížená hlava odlehčenej setrvák a trošku vybranej vejfuk...žádný fávo ani felda tady v okolí se s tim motorově nemůže ani srovnávat....jinak budu mít asi ještě svody nebo komplet jinej motor...barva bude prostě modro černá tak nechápu co tady někteří řeší nějakou žlutou atd.
kua ty tu perlis frajirku :-) no radeji si budu hledet sveho doufam ze ti brzo vemou papiry za ten bastl ktery chces provozovat po silnici

Martas

Příspěvek od Martas »

hlavně aby nesebraly papíry tobě za ty trapný keci...jinak pro mě není problém si auto vzít od našich...(peugeot 407sw)
BMW 318 IS coupe

crazyape

Příspěvek od crazyape »

At uz Martas dela to favo jakkoliv tak nechapu nektery lidi co do nej akorat prudej. Ja sam jsem taky vyjadril par nazoru ale rozhodne ho neshazuju....

Je to uplne jeho vec, nemusel to sem ani davat aby do nej kazdej mrdal...

Martas

Příspěvek od Martas »

asi tak nedával sem to sem aby každej vysíral..at si každej napíše svůj názor odtoho to tady je ale nějaký trapný keci že by s tim nevyjel ani na silnici tak to se hnedka pozná jak je ten člověk vymatlanej....jinak jestli to tady bude pokračovat timhle stylem tak to nechám zamknout a nic sem dávat nebudu...
BMW 318 IS coupe

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Martas píše:asi tak nedával sem to sem aby každej vysíral..at si každej napíše svůj názor odtoho to tady je ale nějaký trapný keci že by s tim nevyjel ani na silnici tak to se hnedka pozná jak je ten člověk vymatlanej....jinak jestli to tady bude pokračovat timhle stylem tak to nechám zamknout a nic sem dávat nebudu...
Ted sem se z tebe posadil na prdel a budu ti rikat pane. :roll:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

to martas o kolik snizena hlava a jaka vacka? o kolik stahlej setrvak kamos to planuje delat taky a ja si uz nepamatuju hodnoty..:(

Yaris WRC

Příspěvek od Yaris WRC »

nechcel som nic hovorit no uz sa vyjadrim ste uplni kokoti nechapem na co je dobre tolko donho jebat je to jeho auto nehovorim vyjadrit svoj nazor ze sa nepaci ok, ked sa uz neda inak povedat aj ze je to kokotina, ale nie neustale donho jebat co je zle atd... bol by som nerad ak by si prestal davat fotky lebo ma zaujima celkovy vysledok tvojej prace a nie len mna myslim ze nas je tu viac nech uz ten vysledok bude hocijaky ci dobry alebo nie...

Martas

Příspěvek od Martas »

tak hlavu mám stáhlou o 1,2mm vačka je tušim 280/280 a setrvák netušim páč to dělal kámoš co to od něj mám takže bych se musel zeptat
BMW 318 IS coupe

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Jako jestli je podle tebe ten, kdo neshledává tvé auto vhodné k silničnímu provozu, vymatlanej, tak si pěkný blbeček a ukazuje se akorát tvůj rozum dítěte. Nikdo zde nemá nic proti upravování aut, ale určitě se shodneme, že potkávat takovéhle překopávky na silnici je nepřípustné. A jako účastníci provozu do toho máme co mluvit.

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

jako Yaris... :roll: je to vase auto??? Ne. Pak nechapu ty debilni kecy. Kazdyho vec co si na auto da nebo z nej sunda. Nerikam, ze me se vsechno libi, ale nemusim mu nadavat do blbu frajer, debilu apod... :(

BALI

Příspěvek od BALI »

1,2mm u hlavy je dle mojeho názoru docela dost když to chceš používat pro denní provoz :D
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Martas píše:tak hlavu mám stáhlou o 1,2mm vačka je tušim 280/280 a setrvák netušim páč to dělal kámoš co to od něj mám takže bych se musel zeptat
A budeš na to dávat chip?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Yaris WRC

Příspěvek od Yaris WRC »

provocation píše:jako Yaris... :roll: je to vase auto??? Ne. Pak nechapu ty debilni kecy. Kazdyho vec co si na auto da nebo z nej sunda. Nerikam, ze me se vsechno libi, ale nemusim mu nadavat do blbu frajer, debilu apod... :(
ved hovorim ze je to jeho vec

asi som to zle napisal ale chcel som ho obhajit v tom ze si to auto robi podla svojich predstav a nie podla predstav ostatnych... nepaci sa mi to ako sa kazdy donho navaza...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“