Styling BX seriál :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrzLaconi píše:Jestli to je opravdu tak tak navrhuju udělat sbírku pro instalatera, já bych klidně nějaký peníze poslal a 60000 zase neni tolik aby sme to nedali dohromady, pokud by 200 lidí poslalo 3kila tak to má v poho

No tak to je strašný
Je mi tě moc líto, po tom co si na tom autě všechno udělal a teď tohle
Jestli teda bude náká ta sbírka, tak se připojuju

Je mi tě moc líto, po tom co si na tom autě všechno udělal a teď tohle

Jestli teda bude náká ta sbírka, tak se připojuju

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší probléminstalater píše:Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrzLaconi píše:Jestli to je opravdu tak tak navrhuju udělat sbírku pro instalatera, já bych klidně nějaký peníze poslal a 60000 zase neni tolik aby sme to nedali dohromady, pokud by 200 lidí poslalo 3kila tak to má v poho.

-
- Kontaktovat uživatele:
Vím že by se ty peníze 100% tímhle způsobem zchrastili ale nerad bych si tady vysloužil přezdívku žebrákLaconi píše:Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší probléminstalater píše:Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrzLaconi píše:Jestli to je opravdu tak tak navrhuju udělat sbírku pro instalatera, já bych klidně nějaký peníze poslal a 60000 zase neni tolik aby sme to nedali dohromady, pokud by 200 lidí poslalo 3kila tak to má v poho.

Myslim že rozumnej člověk tě za žebráka považovat nebude, navíc ty si s tim nepřišel, to sem navrhnul já a hlupák bys byl kdybys to chtěl odmítnout, tady jde o auto který se musí zachránitinstalater píše:Vím že by se ty peníze 100% tímhle způsobem zchrastili ale nerad bych si tady vysloužil přezdívku žebrákLaconi píše:Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší probléminstalater píše: Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrz.

-
- Kontaktovat uživatele:
jj dyt díky financím není auto ani dokončenéLaconi píše:Myslim že rozumnej člověk tě za žebráka považovat nebude, navíc ty si s tim nepřišel, to sem navrhnul já a hlupák bys byl kdybys to chtěl odmítnout, tady jde o auto který se musí zachránitinstalater píše:Vím že by se ty peníze 100% tímhle způsobem zchrastili ale nerad bych si tady vysloužil přezdívku žebrákLaconi píše: Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší problém

neříkám že bych to odmítl, naopak bych to přivítal ale mám prostě takové pocity

no ty voe to je teda skoda, sice ted nemam pomale ani korunu ale ty dve stovky bych nejak schrastil a urcite ti je poslal, nemuzes BXko prodat musis ho dokoncit 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že už se směješ, takže je to asi všechno O.K.instalater píše:tak opět zpět ale né z Ostravy ale už z Kolínajá se od těch citronů snad neodtrhnu
jednoho si opečovávám doma a teď jsem se dal i do výroby

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Kontaktovat uživatele:
už je to aspoň tak, že jsem schopen se s tím nějak poprat ale musel jsem odjet z Ostravy ...... tam chcíp pesRudi píše:koukám, že už se směješ, takže je to asi všechno O.K.instalater píše:tak opět zpět ale né z Ostravy ale už z Kolínajá se od těch citronů snad neodtrhnu
tak ať se teď jenom daří

- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
nechcípinstalater píše:už je to aspoň tak, že jsem schopen se s tím nějak poprat ale musel jsem odjet z Ostravy ...... tam chcíp pesRudi píše:koukám, že už se směješ, takže je to asi všechno O.K.instalater píše:tak opět zpět ale né z Ostravy ale už z Kolínajá se od těch citronů snad neodtrhnu
tak ať se teď jenom daří

Vítej zpět

Naposledy upravil(a) Šigy dne 27 lis 2005 19:46, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: