Styling BX seriál :-)

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

no pokud budou finance, tak proč ne :-)
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

trabi

Příspěvek od trabi »

8) Nazdááár ! Už jsi tam dal ty kouřový lampy a nějaký litý kola ? Jemi :cry: po GTIčku.

instalater
Kontaktovat uživatele:

Bohužel teď zápásím s jinými starostmi a ještě dlouho asi zápasit budu
BXclub

instalater
Kontaktovat uživatele:

Všem které tohle auto zaujalo s lítostí oznamuji, že můj styling seriál pravděpodobně končí :roll: auto musím buď rychle prodat :roll: nebo o něj stejně v pondělí příjdu :cry: Pravděpodobně si z větší části asi za to můžu sám a potom bohužel mí dlužníci :-( kteří mne do toho vlastně dostali :-(
BXclub

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Sakra, peníze jsou svinstvo :-( Když už musí jít z domu, tak by bylo dobrý, kdyby se auto dostalo někomu známýmu, aby o něj bylo dobře postaráno....fakt Ti to nezávidim, po tom všem co si na něm udělal....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Tak to je mi moc líto :cry: auto na kterém jsi udělal tolik věcí a teď ho musíš prodat :cry:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

instalater
Kontaktovat uživatele:

Prodat, nebo někde do pondělka splašit 60 tis. ..... jinak se exekutor nezastaví v pondělí před ničím :-((
BXclub

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

instalater píše:Prodat, nebo někde do pondělka splašit 60 tis. ..... jinak se exekutor nezastaví v pondělí před ničím :-((
Tak to je škoda :(
ho někam schovej a nebo na někoho rychle přepiš :D
Subaru Impreza GT

instalater
Kontaktovat uživatele:

na přepisování už je pozdě ... tohle je první, co mají zmapované :-(
BXclub

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Jestli to je opravdu tak tak navrhuju udělat sbírku pro instalatera, já bych klidně nějaký peníze poslal a 60000 zase neni tolik aby sme to nedali dohromady, pokud by 200 lidí poslalo 3kila tak to má v poho :?:

instalater
Kontaktovat uživatele:

Laconi píše:Jestli to je opravdu tak tak navrhuju udělat sbírku pro instalatera, já bych klidně nějaký peníze poslal a 60000 zase neni tolik aby sme to nedali dohromady, pokud by 200 lidí poslalo 3kila tak to má v poho :?:
Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrz :cry: .
BXclub

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

No tak to je strašný :cry: :cry: :shock:
Je mi tě moc líto, po tom co si na tom autě všechno udělal a teď tohle :( :cry: :cry:
Jestli teda bude náká ta sbírka, tak se připojuju 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

instalater píše:
Laconi píše:Jestli to je opravdu tak tak navrhuju udělat sbírku pro instalatera, já bych klidně nějaký peníze poslal a 60000 zase neni tolik aby sme to nedali dohromady, pokud by 200 lidí poslalo 3kila tak to má v poho :?:
Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrz :cry: .
Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší problém :ja_nic:

instalater
Kontaktovat uživatele:

Laconi píše:
instalater píše:
Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší problém :ja_nic:
Vím že by se ty peníze 100% tímhle způsobem zchrastili ale nerad bych si tady vysloužil přezdívku žebrák :-(
BXclub

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

instalater píše:
Laconi píše:
instalater píše: Bylo by to moc fajn ale propadám se hanbou při pomyšlení na tohle a nevidím ani na klávesnici skrz :cry: .
Vím že by se ty peníze 100% tímhle způsobem zchrastili ale nerad bych si tady vysloužil přezdívku žebrák :-(
Myslim že rozumnej člověk tě za žebráka považovat nebude, navíc ty si s tim nepřišel, to sem navrhnul já a hlupák bys byl kdybys to chtěl odmítnout, tady jde o auto který se musí zachránit :wink:

instalater
Kontaktovat uživatele:

Laconi píše:
instalater píše:
Laconi píše: Jako já ti řikám mě by to potíže nedělalo když je to pro dobrou věc, ale chce to aby to poslalo víc lidí, teda pokud ti pomůže jakákoliv částka tak do toho jdu okamžitě, pokud to musí bejt až těch 60 klacků tak to bude samozřejěm větší problém :ja_nic:
Myslim že rozumnej člověk tě za žebráka považovat nebude, navíc ty si s tim nepřišel, to sem navrhnul já a hlupák bys byl kdybys to chtěl odmítnout, tady jde o auto který se musí zachránit :wink:
jj dyt díky financím není auto ani dokončené :-( pořád jsou na místě nárazníku jen modely, podle kterých se musí ještě udělat forma a potom nárazník :-( bohužel se to díky mým starostem a financím zastavilo a teď ještě tohle :-(

neříkám že bych to odmítl, naopak bych to přivítal ale mám prostě takové pocity :roll: a kdo mne zná osobně tak ví, že to myslím přesně tak, jak to píšu
BXclub

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

no ty voe to je teda skoda, sice ted nemam pomale ani korunu ale ty dve stovky bych nejak schrastil a urcite ti je poslal, nemuzes BXko prodat musis ho dokoncit 8)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

JEHLIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JEHLIK »

toš na co se tu ještě čeka?
šoupně to na hlavni stranku s nějakou vyzvou třebas ZACHRANA BX nebo tak něco,hodte tam čislo učtu a je to!!!

A dotyčnej nam třebas na oplatku až bude po problemech uděla exkurzi do dilny a předvede jak se vlastně laminuje nebo tak něco.

JEHLIK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JEHLIK »

PS: MUSIME SI POMAHAT!!!

instalater
Kontaktovat uživatele:

tak opět zpět ale né z Ostravy ale už z Kolína :wink: já se od těch citronů snad neodtrhnu :?: jednoho si opečovávám doma a teď jsem se dal i do výroby :lol:
BXclub

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: Styling BX seriál :-)

Příspěvek od Fiesta »

Hlavne ze jsi zpatky... 8)
VW PASSAT B5

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

instalater píše:tak opět zpět ale né z Ostravy ale už z Kolína :wink: já se od těch citronů snad neodtrhnu :?: jednoho si opečovávám doma a teď jsem se dal i do výroby :lol:
koukám, že už se směješ, takže je to asi všechno O.K. 8) tak ať se teď jenom daří 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

instalater
Kontaktovat uživatele:

Rudi píše:
instalater píše:tak opět zpět ale né z Ostravy ale už z Kolína :wink: já se od těch citronů snad neodtrhnu :?: jednoho si opečovávám doma a teď jsem se dal i do výroby :lol:
koukám, že už se směješ, takže je to asi všechno O.K. 8) tak ať se teď jenom daří 8)
už je to aspoň tak, že jsem schopen se s tím nějak poprat ale musel jsem odjet z Ostravy ...... tam chcíp pes :roll:
BXclub

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

instalater píše:
Rudi píše:
už je to aspoň tak, že jsem schopen se s tím nějak poprat ale musel jsem odjet z Ostravy ...... tam chcíp pes :roll:
nechcíp Obrázek :lol:

Vítej zpět :wink:
Naposledy upravil(a) Šigy dne 27 lis 2005 19:46, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Vítej zpět insto 8) A Citroena máš taky v Kolíně, nebo v Ostravě ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

instalater
Kontaktovat uživatele:

samozřejmě že v Kolíně :) musím si ho hlídat :lol:
BXclub

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jak ses popral s osudem? Máš práci?

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Ivan píše:Jak ses popral s osudem? Máš práci?
Blbá otázka... :twisted:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

instalater
Kontaktovat uživatele:

8) jasně .... v TPCA , takže začíná boj :wink: zasvěcení ví jaký :wink:
BXclub

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

SPEEDY píše:
Blbá otázka... :twisted:
Co je na tom blbýho, frajere?

Ad instalater: hodně štěstí!

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“