Tom_ píše:tak struna to nevydrzela,udelal sem maly kousek a praskla,pak hned ta pulka zase
Struna většinou praská, když ji přehřeješ, protože se s ní neřeže jako s pilkou (jeden drží, druhý táhne).
Ještě mě napadl vysouvací žiletkový nuž a hodně síly, ten nuž ale raději s kovovým vedením plátku, mohla by téct krev... Nevím, jakou vrstvu toho lepidla tam máš, pokud je ale taková, že by se tam dalo dostat plátkem z pilky na železo, tak bych to zkusil...
tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...
jurajko píše:tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...
Tak řezat okno žiletkou je blbost sama o sobě, ale použiju ji vždycky k proříznutí lepidla, aď se mi lépe prostrkuje struna, že se u toho skoro pos... (než to proříznu) je druhá věc ale rozhodně je to možné, ale zbytečně pracné. Jinak nevím, co za strunu používal Tom, ale já mám strunu s čtvercovým průřezem a není problém, chtěl jsem to "fotnout", ale není to vidět...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
jurajko píše:tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...
Tak řezat okno žiletkou je blbost sama o sobě, ale použiju ji vždycky k proříznutí lepidla, aď se mi lépe prostrkuje struna, že se u toho skoro pos... (než to proříznu) je druhá věc ale rozhodně je to možné, ale zbytečně pracné. Jinak nevím, co za strunu používal Tom, ale já mám strunu s čtvercovým průřezem a není problém, chtěl jsem to "fotnout", ale není to vidět...
tak na okna bych to asi nepoužil, bavili jsme se o sundání křídla....
tak na okna bych to asi nepoužil, bavili jsme se o sundání křídla....
Jistě, napsal jsem to možná moc krkolomně...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
nakonec tou strunou,ale chce to hodne dlouhou a na konci si udelat pekne drzak aby se dobre drzela a pak co nejvic tahat a rezat.Lepsi je to delat s nekym , sam se clovek po chvili unavi