Zasraná kočka....

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Frosty_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty_CZ »

zasrana zver...ja to rikam porad...kolem cest by mely byt minimalne dvoumetrovy ploty, aby tam ty blbky nebehaly...

jsem prejel kocku minimalne trikrat...normalne jednou jsem na ni najel s felinou primo doprostred v devadesati a ta ludra to auto nadzvedla...docela jsem nechapal a jeste zdrhla :shock:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já bych teda kočku taky nepřejel. Teda pokud bych tomu moh nějak zabránit! A jestli někdo naschvál přejíždí kočky tak je u mě zasranej idiot :evil:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Frosty_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty_CZ »

jako naschval to nemam taky rad.... :evil:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ty zvirata za to nemuzou to snad kazdej chape... I kdyby mi rozmlatila pulku auta tak se neposeru... Holt se stalo... Hlavne ze jsem prezil aspon ja...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Buď rád, že to odnesl jenom přiblblej neon.

JarekParek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JarekParek »

hospodskej píše:Přátelé, co si budeme povídat, já kdybych něco trefil, tak mi to prolítne předkem, chladičem a zastaví se to o motor. Vy máte ještě relativně auta vysoko, ale já jsem to složil co to šlo. Ramena jsou tak 5cm od země. Jen pro příklad ta fota je vedle Fiesty a není to VirtualTuning

Obrázek
Ale to je fusion... :D

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

koka micka :lol:
...

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Já sem teda taky jednou přejel malou kočku, jenže ta mi tam vlítla nečekaně z vedleší ulice, stačil sem to jen strhnout, jenže kočka běžela rychle a trefila se přesně na druhý kolo. No a dneska málem veverku, ale jak sem naplno zabrzdil, tak slyšela pískot gum a utekla zpátky :D A jednou sem dal přednost ježkovi zleva :D Týpek si to štrádoval bez jablíčka po ulici, tak sem zabrzdil, on přeběhl, zamával mi nožičkou a jelo se dál :o)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

No_name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

Zemi píše:
GeHeNa píše:
Fazeey píše: musíš trénovat a trefit kočku přesně na kolo, bys nevěřil jak to auto nadskočí :lol:
To už mám taky natrénovaný, doma jsem dvě přejel. Jedna seděla za zadnim kolem a já couvnul a druhá se neuhnula ani když jsem troubil. Aspoň byl guláš :)
Ty jsi spravnej zmrd... Ja mam tri kocky doma a i kdyby mi jich po vesnici behalo milion tak na zadnou nenacouvam... Buzerante ty si me neprej potkat na srazu - udelam ti z hlavy salat kokote. :x :x :x

Se poser ze ti rozbila neon ty tuzére... Jestli zacnes delat machry v sobotu jsem v Mimoni jestli tam jedes hovado... Na kocky jsem fakt haklivej... :evil:
Tak tak Ládíku :?: :lol:

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

naschval zrazit macku? to si nejako neviem predsavit :? sak ked stihnem ubrzdit tak ubrzdim, ked nie tak nie. minule sa mi pred auto zaradil pes, tak som mu tuuutol a on pohotovo odklusal prec z cesty... slusny pes :lol: ale myslim ze s nasim autom by som ho naschval zrazit nemohol.... by mu to doslo kym by som to troch rozdupal :smich:
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Darden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darden »

Se divím že sem nedáte pár foteček těsh nebohejch,nemohoucích zvířátek :cry:

Čejda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Čejda »

Stává se to, není to moc dlouho ci kamarád se svou audi quattro V6 trefil srnu ve 110km/h, spadl mu rozvodák a potkal se motor.Ploty kolem silnic nejsou takze holt musíme být na pozoru.A hodne troubit.Hlavně večer.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

nechápu ty lidi, co se v tom vyžívaj!
V pondělí se nám bohužel podařilo asi přejet kočku! Prostě jedem z Český Lípy do Boru, tak si to jedem s vlekem v klidu 90 a najednou jsme akorát zaznamenali, jak se něco mihlo před předníma světlama a najednou taková rána...mezi předníma kolama to stihla, ale pak jí přejelo asi zadní kolo...fakt jsem z toho najednou měl strašně špatnej pocit, ale prostě reagovat se vůbec nedalo! sami máme doma 2 kočky a kdybych je zajel, tak bych se asi zhroutil...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“