jsem prejel kocku minimalne trikrat...normalne jednou jsem na ni najel s felinou primo doprostred v devadesati a ta ludra to auto nadzvedla...docela jsem nechapal a jeste zdrhla

Ale to je fusion...hospodskej píše:Přátelé, co si budeme povídat, já kdybych něco trefil, tak mi to prolítne předkem, chladičem a zastaví se to o motor. Vy máte ještě relativně auta vysoko, ale já jsem to složil co to šlo. Ramena jsou tak 5cm od země. Jen pro příklad ta fota je vedle Fiesty a není to VirtualTuning
Tak tak LádíkuZemi píše:Ty jsi spravnej zmrd... Ja mam tri kocky doma a i kdyby mi jich po vesnici behalo milion tak na zadnou nenacouvam... Buzerante ty si me neprej potkat na srazu - udelam ti z hlavy salat kokote.GeHeNa píše:To už mám taky natrénovaný, doma jsem dvě přejel. Jedna seděla za zadnim kolem a já couvnul a druhá se neuhnula ani když jsem troubil. Aspoň byl gulášFazeey píše: musíš trénovat a trefit kočku přesně na kolo, bys nevěřil jak to auto nadskočí![]()
![]()
Se poser ze ti rozbila neon ty tuzére... Jestli zacnes delat machry v sobotu jsem v Mimoni jestli tam jedes hovado... Na kocky jsem fakt haklivej...