Ale stejnak by příště to sluníčko nemuselo tak pálit
Teď promazávám fotky,přeci jen 500 si jich tu nechávat nebudu..ale aspoň je více inspirací na kreslení
horsey píše:Ale stejnak by příště to sluníčko nemuselo tak pálit
Teď promazávám fotky,přeci jen 500 si jich tu nechávat nebudu..ale aspoň je více inspirací na kreslení
H-Vtec píše:Jj bylo tam super,jenom stejně ta časomíra se mi nezdíla :-/ protože 1 v 1,6 měl 15,1 pak tu žlutočerný nevim a já měl 15,3 a měl sem cílovou rychlost 96 a to do cíle řadim za 4 a 96 sem tam fakt neměl
Jestli to nebude tím, že to byla průměrná rychlost
To je ale divnej údaj. K čemu je průměrná rychlost na sprintu???
jj, Zemi má pravdu, bude to rychlost při průjezdu cílem v MPH....odpovídá to
leon4x4 píše:
Jestli to nebude tím, že to byla průměrná rychlost
To je ale divnej údaj. K čemu je průměrná rychlost na sprintu???
jj, Zemi má pravdu, bude to rychlost při průjezdu cílem v MPH....odpovídá to
Určitě je to průměrná rychlost za danou dráhu a čas. Proč by jinak byla popoředě jak rychlost tak čas? Jednak nikdo tam neměl radar a také je jasné, že BMW M5 má větší dojezdovou rychlost jak EVO ačkoliv EVO má lepší čas Prostě je to průměrná rychlost vypočtená z dráhy a času, nic víc v tom nehledejte.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
leon4x4 píše:Určitě je to průměrná rychlost za danou dráhu a čas. Proč by jinak byla popoředě jak rychlost tak čas? Jednak nikdo tam neměl radar a také je jasné, že BMW M5 má větší dojezdovou rychlost jak EVO ačkoliv EVO má lepší čas Prostě je to průměrná rychlost vypočtená z dráhy a času, nic víc v tom nehledejte.
Taky si myslím. V této měřené jízdě jsem určitě projížděl cílem rychleji, než ty, protože jsem tě dotahoval, avšak ty máš tuto hodnutu vyšší, protože jsi byl o půl vteřiny rychlejší.
Tak jsem to spočítal a vyšlo mi, že udávaný údaj je opravdu průměrná rychlost po celou dráhu sprintu. Je to sice trochu nesmyslný údaj, ale je to tak. Proto se tímto omlouvám leon 4x4, měls pravdu...
Když jsme se tomu magorovi smáli tak na nás ještě koukal jako když nás chce probodnout wočima.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Když jsme se tomu magorovi smáli tak na nás ještě koukal jako když nás chce probodnout wočima.
Náhodou je to good, víš kolik to musí přidat na výkonu?! Aspoň tři koně!! Nebo Osli? Možná ty uvnitř...
A nedivim se, že Tě chtěl probodnout...dalo mu to určitě hodně práce a Ty se mu směješ!! To se nedělá!!
na sprintech 65 misto z 88 aut no neni to tak hrozny jako kategorie diesl kde sem skocnil desatej . Sem si vubec poprve nevsiml, ze maj i celkovy poradi.
Náhodou je to good, víš kolik to musí přidat na výkonu?! Aspoň tři koně!! Nebo Osli? Možná ty uvnitř...
A nedivim se, že Tě chtěl probodnout...dalo mu to určitě hodně práce a Ty se mu směješ!! To se nedělá!!
To se určitě pleteš - podle mě tě chtěl probodnout tím MHC, když se mu tak směješ
leon4x4 píše:
To se určitě pleteš - podle mě tě chtěl probodnout tím MHC, když se mu tak směješ
Civic_VT píše:
nic horšího sem hodně dlouho neviděl
Ale byli tam i horší,přinejmenšim stejní paskvilové...