Sensei Jirka píše:joo, parohů sem si všimnul, ale přiznam se, že sem nevěděl co napsatRudi píše:![]()
dneska už fakt ne
![]()
mona dibi se nebil zajatej tat se podyvate na moj avatur![]()
![]()
![]()
Ale to Tě neomlouvá, abys to tu takhle zasí*al....

Moderátor: Hasis
Sensei Jirka píše:joo, parohů sem si všimnul, ale přiznam se, že sem nevěděl co napsatRudi píše:![]()
dneska už fakt ne
![]()
![]()
![]()
Ale to Tě neomlouvá, abys to tu takhle zasí*al....
Rudi píše:Sensei Jirka píše:joo, parohů sem si všimnul, ale přiznam se, že sem nevěděl co napsatRudi píše:![]()
dneska už fakt ne
![]()
![]()
![]()
Ale to Tě neomlouvá, abys to tu takhle zasí*al....tak za to se moc omlouvám, ale nedá mi to, abych znovu nereagoval
ber to tak, že červená je start a zelená cíl
byl to můj první pražako sraz, tak sem si to chtěl užít...vám když se to podá jenom takhle přes net, tak si to nikdy neužiješ jako já, co jsem tam byl....a je to tu zasSensei Jirka píše:
ajéééé mělo to bejt takhle noo:
![]()
joo, parohů sem si všimnul, ale přiznam se, že sem nevěděl co napsat
Ale to že si na tom srazu byl Tě neomlouvá, abys to tu takhle zasí*al....![]()
Rudi píše:to bych mohl i já...Laconi píše:Já osobně bych mohl jen toho 19.
hehe, ale já se s Tebou hádat nebudu, takže sleduj:Rudi píše:byl to můj první pražako sraz, tak sem si to chtěl užít...vám když se to podá jenom takhle přes net, tak si to nikdy neužiješ jako já, co jsem tam byl....a je to tu zas
kor když jsem navrhoval i termín
Rudi píše:to bych mohl i já...Laconi píše:Já osobně bych mohl jen toho 19.
D2kUjME NaSEdAnoRudi píše:někteří už od stanovenýho času, jiní dorazili až v sedm(taková trojka) a někdo i pozdějc(údek)
byli sme tam dlouho...
hasova ste uš?Sensei Jirka píše:D2kUjME NaSEdAnoRudi píše:někteří už od stanovenýho času, jiní dorazili až v sedm(taková trojka) a někdo i pozdějc(údek)
byli sme tam dlouho...
![]()
hehe...ta anketa je zmanipulovaná dost, bo to neni anonymní asyRudi píše:a proč nechcete příště dorazit?
a to je kóósek se složte s Lamou a přijeďte někdy ...Sensei Jirka píše:hehe...ta anketa je zmanipulovaná dost, bo to neni anonymní asyRudi píše:a proč nechcete příště dorazit?![]()
Protože z Plzně to mam docela daleko na "večeři" do KFC do Prahy
uvydime, neslybujmepokorneo píše:a to je kóósek se složte s Lamou a přijeďte někdy ...
chceme důkaz , místo slipůSensei Jirka píše:uvydime, neslybujmepokorneo píše:a to je kóósek se složte s Lamou a přijeďte někdy ...
to přijeďte a vemte toho ukecanýho přežvýkavceSensei Jirka píše:uvydime, neslybujmepokorneo píše:a to je kóósek se složte s Lamou a přijeďte někdy ...
právě proto sem řek, že neslib(p)ujupokorneo píše:chceme důkaz , místo slipůSensei Jirka píše:uvydime, neslybujme![]()
hehe..vidim, že je tim pověstnej všudeEvelyn píše:to přijeďte a vemte toho ukecanýho přežvýkavceSensei Jirka píše:uvydime, neslybujmepokorneo píše:a to je kóósek se složte s Lamou a přijeďte někdy ...![]()
![]()
ste řiknul zlost...Rudi píše:to nebylo na vás
dostEvelyn píše:ste řiknul zlost...Rudi píše:to nebylo na vás![]()
![]()
![]()
to bylo na pana Senseie
hehe a máte to dostRudi píše:dostEvelyn píše:ste řiknul zlost...Rudi píše:to nebylo na vás![]()
![]()
![]()
to bylo na pana Senseie
to nemate zač,ale pany este ne...slecnaSensei Jirka píše:hehe a máte to dostRudi píše:dostEvelyn píše: ste řiknul zlost...![]()
![]()
![]()
to bylo na pana Senseie![]()
![]()
2Pany Evelyn: D2kujme
Tak to se omlovámeEvelyn píše: to nemate zač,ale pany este ne...slecna
asi jáRudi píše:říkáš, už 5 min slyšim hroznej řev a pořád nic a pak se tam v zatáčce rychlostí 30 kiláků "vyřítí" střepTommy1978 píše:Hehe auto v hovnech ale hlavně že je tam vejfuck voe![]()
joke
![]()
odtah na laněDaveS píše:Ty vole se vsichni spiklyTommy1978 píše:Tikunde tobě s tim šrotem ujede Evelína i se mnou na laně voeDaveS píše: To mozna jo, ale porad bych fiatkovi ukazal zadni svetla..... i s tim predkemto neni ferovy todlecto......
udelame kompromis, v lete dame sprinta a pak dame neco v provozu
jeden ud a dvě vikundy dorazili s dárečkama na sedmouRudi píše:někteří už od stanovenýho času, jiní dorazili až v sedm(taková trojka) a někdo i pozdějc(údek)
byli sme tam dlouho...