Uz vim proc jsme ho delali, kdyz jsme zavarili komplet listy tak nesly otvirat poradne dvere tak jsme se rozhodli pro nejaky "odlisujici" prvek... Myslim ze tak nejak se to zrodilo... Takze je vesmes funkcni.

Moderátor: Hasis
jsem si žádnýho prolisu nevšimlZemi píše:Zkratka 90% populace...Sice nevim proc mam na boku ten prolis, ale aspon me kazdej pozna kdyz bude chtit prohodit slovo...
Uz vim proc jsme ho delali, kdyz jsme zavarili komplet listy tak nesly otvirat poradne dvere tak jsme se rozhodli pro nejaky "odlisujici" prvek... Myslim ze tak nejak se to zrodilo... Takze je vesmes funkcni.
koukni k nam na hondawebEiffel píše:jsem si žádnýho prolisu nevšimlZemi píše:Zkratka 90% populace...Sice nevim proc mam na boku ten prolis, ale aspon me kazdej pozna kdyz bude chtit prohodit slovo...
a proč by ne, když pak vidíš, jak něco jede sprinta a má nahoře křídlo ala Rychle a Zběsile a v cíli prohraje o pár metrů, tak si říkám, že mu tam ten "přítlak" zrovna moc nepomohFazeey píše:no všichi se připojte..Trhyy píše:I jáEiffel píše:taky se připojuju
někdo kdo se vyptával, škemral o svezení, táh z něj alkohol, nedokázal vyblekotat pořdáně větu a když jo, tak mu nebylo rozumnět a tvrdil že je napůl slovák a na půl čech s tím že doopravdy chvíli mluvil česky a chvíli slovensky. Možná byl duševně chorej, protože šel šel nikde nikdo a najednou jako by tancovalEiffel píše:a kdo to byl?
Diky za to... Jsem si oddychl ani nevis jak...Ritchma píše:Si stěžuj, ale povozit sem ho musel já, jinak by pokoj už nedalZemi píše:Ten byl na odstrel... Jeste kdyz me otravuje po ranu pri prezouvani slicku...![]()
he heRitchma píše:někdo kdo se vyptával, škemral o svezení, táh z něj alkohol, nedokázal vyblekotat pořdáně větu a když jo, tak mu nebylo rozumnět a tvrdil že je napůl slovák a na půl čech s tím že doopravdy chvíli mluvil česky a chvíli slovensky. Možná byl duševně chorej, protože šel šel nikde nikdo a najednou jako by tancovalEiffel píše:a kdo to byl?
Zemi: to je ten co byl u Karla kdyz menil ty svicky?Ritchma píše:Si stěžuj, ale povozit sem ho musel já, jinak by pokoj už nedalZemi píše:Ten byl na odstrel... Jeste kdyz me otravuje po ranu pri prezouvani slicku...![]()
Vypadá tak, nějakej ožralej mentáltojebordel píše:Zemi: to je ten co byl u Karla kdyz menil ty svicky?Ritchma píše:Si stěžuj, ale povozit sem ho musel já, jinak by pokoj už nedalZemi píše:Ten byl na odstrel... Jeste kdyz me otravuje po ranu pri prezouvani slicku...![]()
ja ho video u Karla, pak u jednoho VW a jeste nekde, a vzdycky se mi zdalo ze rikal nejaky nesmysly, hlavne okolo motoruZemi píše:Von otravoval i ostatni jo!!!No tak to mi poser...
To byl nakej Sandyho špeh...
Nejspíš agentZemi píše:Von otravoval i ostatni jo!!!No tak to mi poser...
To byl nakej Sandyho špeh...
A mebyl to qwer ?Mosťa píše:Tenhle m*g*r se motal i kolem nás, když RadiM3 měnil jednotku na svém autě.
"Tohle je vopravdová M3, no jo, to se hele hned pozná. A kolik to jede? Hmmm, rychlý. Ale nevím, proč to nemá rozpěrnou tyč. Vono by to tajdle mohlo praskat u těch tlumičů. Můj strejda měl taky takovej bavor a, teda jezdil jak prase, a celý to měl takle popraskaný..."
BOŽE, to byly kydy!!!![]()
savle
Ale pak jsme se docela zasmáli...