Břéťa píše:
Klidne muze mit lepsi zadni napravu o tom zadna, ale 200kilovej handikep z nej dela pomalejsi auto... Pokud by to nekdo odlehcil na 1000kg byl by z nej urcite rovnocenej souper... Ja kdyz priberu do auta 2 lidi tak je z toho auta totalni mrtvolka a je to rado ze to jede... Tim chci rict ze je u toho auta kazdy kilo znat...
No jo no...už od pohledu je Clio Supermini a 306 mini,jak říkají angláni
Je to tak, a rozdili jsou i v samotnejch Sportech... Treba dobre jede to co mam ja, to je 172 Mk1 pak je 172 Mk2 to uz jede hur protoze je o 50kg tezsi a pak jede zase stejne jako 172 Mk1 clio 182 protoze ma o tech 10Ps vetsi vykon...
Tak já řídil Clio Sport MK2(teda pokud je to PhaseII)172,to teda vysvětluje,proč mi to přišlo hodně podobné s GTI-6,nevěděl sem že je tam rozdíl ve váze...každopádně sem rád,žýe jsme si to vyjasnili a někdy bych chtěl abys mě svez,třeba na srazu Renault clubu příští rok,teda jestli tam pojedeš...chci to porovnat s Mk.2 ve kterém sem jel i ho řídil,jestli je to teda tak znát jak říkaš
Sova píše:Tak já řídil Clio Sport MK2(teda pokud je to PhaseII)172,to teda vysvětluje,proč mi to přišlo hodně podobné s GTI-6,nevěděl sem že je tam rozdíl ve váze...každopádně sem rád,žýe jsme si to vyjasnili a někdy bych chtěl abys mě svez,třeba na srazu Renault clubu příští rok,teda jestli tam pojedeš...chci to porovnat s Mk.2 ve kterém sem jel i ho řídil,jestli je to teda tak znát jak říkaš
Jo mk2 je phase II no nejakej mega rozdil tam nebude ale ja treba poznam plnou a prazdnou nadrz a asi tak velkej tam bude rozdil... Ten kdo stim denne nejezdi tak to tezko pozna... Jo klidne na sraz renault klubu prijedu a svezu te... Delaji ho tady kousek a uz se tam nejakou dobu chystam, ale jeste mi to nevyslo...
Sova píše:Břéťo pleteš se,to Vega ti tvrdil že GTI-6 dá Cliu,já nic takového neřek,akorát sem se podivoval nad tím udájem 6.9...to prostě sériová 172 nedokaže...možná ta tvoje "light tuned" Ale jinak v poho...
Nic takového jsem netvrdil, psal jsem že by GTi6 neujel a když, tak by to nebyl takovej nářez. Samozřejmě nemyslim stav, kdy to bude sériová 306 a Lukáš tam bude mít akorát sedačku a motor.
Ono by to odpívdalo, já když se pídil po zrychlení saxa tak sem nacházel pořád různý a různý hodnoty který byly dost rozdílný. A bylo to 7,8-8,7s. Nakonec sem našel na stránkách nějakýho citroenu (ještě v době kdy se doprodávali poslední saxa užitkový) a tam bylo napsáno 7,8* a dole u * bylo napsáno s půlkou nádrže a pouze řidič
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
mno to je fakt, u nas je taky prefrancouzovano. Tata ma jeste Xantii Break Exlusive 2.0 HDi, na popojizdky clio... ted nam tu stoji jeste dve xsary kratky a jedna kombikova - asi si otevrem saloooooon
u nás už taky peugeot 605 2.0 Svti
peugeot 406 1.8 16V
citroen C4 SX 1.6i 16V
a jeden fiatek ducato s motorem z citroena to auto se teď jmenuje FITROEN