Tak já řídil Clio Sport MK2(teda pokud je to PhaseII)172,to teda vysvětluje,proč mi to přišlo hodně podobné s GTI-6,nevěděl sem že je tam rozdíl ve váze...každopádně sem rád,žýe jsme si to vyjasnili a někdy bych chtěl abys mě svez,třeba na srazu Renault clubu příští rok,teda jestli tam pojedeš...chci to porovnat s Mk.2 ve kterém sem jel i ho řídil,jestli je to teda tak znát jak říkašBřéťa píše:Je to tak, a rozdili jsou i v samotnejch Sportech... Treba dobre jede to co mam ja, to je 172 Mk1 pak je 172 Mk2 to uz jede hur protoze je o 50kg tezsi a pak jede zase stejne jako 172 Mk1 clio 182 protoze ma o tech 10Ps vetsi vykon...Sova píše:No jo no...už od pohledu je Clio Supermini a 306 mini,jak říkají anglániBřéťa píše: Klidne muze mit lepsi zadni napravu o tom zadna, ale 200kilovej handikep z nej dela pomalejsi auto... Pokud by to nekdo odlehcil na 1000kg byl by z nej urcite rovnocenej souper... Ja kdyz priberu do auta 2 lidi tak je z toho auta totalni mrtvolka a je to rado ze to jede... Tim chci rict ze je u toho auta kazdy kilo znat...
Jaký vůz máte?
Moderátor: Ritchma
- Sova
Cléon & Fonte
Jo mk2 je phase II no nejakej mega rozdil tam nebude ale ja treba poznam plnou a prazdnou nadrz a asi tak velkej tam bude rozdil... Ten kdo stim denne nejezdi tak to tezko pozna... Jo klidne na sraz renault klubu prijedu a svezu te... Delaji ho tady kousek a uz se tam nejakou dobu chystam, ale jeste mi to nevyslo...Sova píše:Tak já řídil Clio Sport MK2(teda pokud je to PhaseII)172,to teda vysvětluje,proč mi to přišlo hodně podobné s GTI-6,nevěděl sem že je tam rozdíl ve váze...každopádně sem rád,žýe jsme si to vyjasnili a někdy bych chtěl abys mě svez,třeba na srazu Renault clubu příští rok,teda jestli tam pojedeš...chci to porovnat s Mk.2 ve kterém sem jel i ho řídil,jestli je to teda tak znát jak říkaš
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Nic takového jsem netvrdil, psal jsem že by GTi6 neujel a když, tak by to nebyl takovej nářez. Samozřejmě nemyslim stav, kdy to bude sériová 306 a Lukáš tam bude mít akorát sedačku a motor.Sova píše:Břéťo pleteš se,to Vega ti tvrdil že GTI-6 dá Cliu,já nic takového neřek,akorát sem se podivoval nad tím udájem 6.9...to prostě sériová 172 nedokaže...možná ta tvoje "light tuned"Ale jinak v poho...
![]()
Ono by to odpívdalo, já když se pídil po zrychlení saxa tak sem nacházel pořád různý a různý hodnoty který byly dost rozdílný. A bylo to 7,8-8,7s. Nakonec sem našel na stránkách nějakýho citroenu (ještě v době kdy se doprodávali poslední saxa užitkový) a tam bylo napsáno 7,8* a dole u * bylo napsáno s půlkou nádrže a pouze řidič 
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
Návštěvník
- Merglos
- Kontaktovat uživatele:
No maj jí v Kelly http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=88212648Anonymous píše:Merglos píše:To Sova:tak to je sranda za dva litry ,,chytit ho zlámal bych mu nohyTak drahý?Naštěsstí svítí a žárovka je OK,jen to sklíčko...fakt dvojku jó?
Peugeot 106 S16
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
Posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli foto posli fotozahy píše:ackoliv jsem nakazeny modrobilou vrtuli,tak mam i nemoc citroen
v rodine mame :
Bx 1,4
CX 2,5GTi turbo 168ps
CX turbo2ropa
CX break turbo1 ropa
CX, to je snad posledni poradnej citreon se vsim vsudy
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký vůz máte?
Poradna koncernova sbirka 
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký vůz máte?
schade.fan píše:pepe:pěknýnemáš nějakou detailnější fotku kol???
mam

Naposledy upravil(a) Pepezx dne 19 bře 2007 20:28, celkem upraveno 1 x.
podpis odstraněn adminem. Ivan