Honda Prelude 2.0 16V...DILY

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Honda Prelude 2.0 16V...DILY

Příspěvek od Fiesta »

Mam na musce Hondu Prelude 2.0 16V, r.v. 2000. Ale ma mensi problem. je bourana na zadek a je urvany jedno zadni kolo s komplet naprovou...

mate nekdo moznost sehnat cenu dilu, popripade prehled o cenach komplet. napravy (zadni)???

dik
VW PASSAT B5

CAD

Re: Honda Prelude 2.0 16V...DILY

Příspěvek od CAD »

Kontaktuj clena IDAHO (prodej ND na JPN vozy)

PreludeR

To ti nezávidim...

Příspěvek od PreludeR »

Měl jsem podobnej problém s mojí 92´ . Zlomená zaní náprava, napůl utržený kolo.Promáčklej.. vlastně proraženej LZ blatník, takže půlka auta. Do toho ještě pošmodrchaná geometrie a zlomenej ráfek. V hondě to spočítali asi na 55 tisíc za origo díly. V servisu jsem pak zaplatil 20.000 jako 20% spoluúčast a dali tam celou nápravu z jinýho preluda, kola srovnali, nalakovali a ten blatník taky vypadá okay. V servisu jsem ml auto půl roku. Od února do srpna. Takže přes zimu. furt venku a nic dobrýho.. Ironií je, že jsem auto v tomhle stavu našel zaparkovaný před barákem při návratu z hor. Neznámej pachatel, ještě mi ukrad SPZ. Nó... Potěší...

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Re: Honda Prelude 2.0 16V...DILY

Příspěvek od DaveS »

Idaho by ti kazdopadne mohl pomoct..... jinak kdyby se jednolo o model co mam ja, tak bych ti pomohl... ale bohuzel.
Hele na vrakovisti ses ptal?
Kdyz sem shanel predni lampy, tak sem na vrakovisti v Prisimasech (u Ceskeho Brodu) jednu videl 5G bourany lehce na predek.... a stala na cihlach, zadek mela OK.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“