Chtel sem se zeptat co maji rozdilneho motory D16Z5 a D16A9...
Diky
motory v CRX
Moderátor: Zemi
motory v CRX
VW Passat Variant 1,8 T
Re: motory v CRX
G-kat, U-kat. Jinak 92 a 96kW. V praxi 0-100km/hod 7.5s a 8.5s.
Live4Ride Syndicate
to jako vim jakej je rozdil ve vykonech,ale myslel sem treba co se musi vymenit abys dostal tech 96kW z toho slabsiho...Jinak nevim co je G-kat, U-kat.Sly píše:G-kat, U-kat. Jinak 92 a 96kW. V praxi 0-100km/hod 7.5s a 8.5s.

VW Passat Variant 1,8 T
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
D16Z5 ma lambdasondu, mensi airbox a rizenej katalyzator (a tomu odpovidajici ECU)... D16A9 nema lambdasondu, ma nerizenej katalyzator a ma vetsi airbox + jsem jeste objevil takovej addon na jednotce - nemuzu si vzpomenout co to je ted.
Staci? 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Diky to sem chtel vedetZemi píše:D16Z5 ma lambdasondu, mensi airbox a rizenej katalyzator (a tomu odpovidajici ECU)... D16A9 nema lambdasondu, ma nerizenej katalyzator a ma vetsi airbox + jsem jeste objevil takovej addon na jednotce - nemuzu si vzpomenout co to je ted.Staci?

VW Passat Variant 1,8 T
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Motory jsou hardwarove temer identicky... Maj stejny vacky, klapku, pisty, kliku... ALE - D16Z5 ma z nepochopitelnych duvodu (ac ma mensi vykon) jiny setrvak - pac ma vetsi lamelu a tudiz i jiny pritlacak... A vubec, proc se ptas na info? Chces kupovat?Sagi píše:Diky to sem chtel vedetZemi píše:D16Z5 ma lambdasondu, mensi airbox a rizenej katalyzator (a tomu odpovidajici ECU)... D16A9 nema lambdasondu, ma nerizenej katalyzator a ma vetsi airbox + jsem jeste objevil takovej addon na jednotce - nemuzu si vzpomenout co to je ted.Staci?
takze v podstate sou ty motory stejny...skoro

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
ale tak porad pokukuju po nejakym CRXku,tak chci vedet jakej je rozdil v tech motorech :)prijde me totiz divny ze delali vlastne stejny auta s jinejma motorama...Ted uz sem ale trochu v obraze,atejne budu shanet ten 130konovejZemi píše:Motory jsou hardwarove temer identicky... Maj stejny vacky, klapku, pisty, kliku... ALE - D16Z5 ma z nepochopitelnych duvodu (ac ma mensi vykon) jiny setrvak - pac ma vetsi lamelu a tudiz i jiny pritlacak... A vubec, proc se ptas na info? Chces kupovat?Sagi píše:Diky to sem chtel vedetZemi píše:D16Z5 ma lambdasondu, mensi airbox a rizenej katalyzator (a tomu odpovidajici ECU)... D16A9 nema lambdasondu, ma nerizenej katalyzator a ma vetsi airbox + jsem jeste objevil takovej addon na jednotce - nemuzu si vzpomenout co to je ted.Staci?
takze v podstate sou ty motory stejny...skoro
Mam dva na prodej kdyztak.

VW Passat Variant 1,8 T