promin, to je stejnej názor jako kdybych si na pardubickou koupil stoletou herku , postartu by padla po 50ti metrech ..DaveS píše:Idaho píše:Beaver píše: Zabijak penezenky, za stejny prachy koupim a postavim Mk.III s vykonem 400 koni a Prelude mi na sprintu zamava, protoze bud prohrabe, nebo nebude stihat A to mi jeste nejaky penize i zbydou
přesně :za ty prachy máš v mk3 2jzgte, s výkonem kolem 450ps a zamává ti na tom sprintu nejen preludka ale i mk4 s výkonem kolem 500ps:) a mezi námi tech tu moc není..
Tak od supry seto ceka..... ze je to nabuseny a asi to dost pojede, a navic prelud je znevyhodnenej tim ze se prohrabe.... kazdopadne me by stacilo v tom dvloulitru tech 124kw a byl bych spokojenej clovicek Na kolik by to vyslo Honziku?
a ty bys řekl "no co, od tech ostatních se čeká že doběhnou do cíle, ale do týhle byste neřekli že uběhne deset metru a podívejte uběhla skoro padesát ":D
je to potom o to zda si někdo řekne "koukej jakou mám káru, sice to v reálu nemá vysledek skoro žádnej ale je zajímavá".. nebo nic neřeknu jedu a to auto s epředstaví samo..
BTW divil by ses co majitelů "třistařicet" od surpy absolutne nečeká že by je mohla předjet nebo jim na dálnici i ujet
nenavážím se nejak do prelude ale proste i když to do ní vrazíš tak tě to počase přestane bavit protože zjistíš jak jde pokrok tak ti stejně každe třetí auto ujede a budeš litovat vyhozenejch penez, protože jsi se dostal na limit, který překročit bude dražší než koupit další auto, narozdíl třeba i od te supry.. kde pokud od začátku planuješ dopředu tak máš pořád další možnosti..