CENZURA II

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Odpovědět
Lexicek

Příspěvek od Lexicek »

To jsem byl ja nevi proc me to odhlasilo
Z kopce jede každý auto

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

asi nikdy dokud sem budou lézt cizí lidi a vířit tu vodu. A pomluvat naše forum..................... Když se jim to tu zdá strašný tak at sem nelezou, jenže tyhle lidi sem polezou pořád protože o to jim jde :nono:

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MujGLOCK.com »

Gajda: obavam se, ze nikdo te nikdy nepomlouval - to si delal s uspechem sam a lide se o tom mohou sami presvedcit. Navic nemluve o tom, jak tady pomlouvate a nadavate adminum :roll:

Lexicek

Příspěvek od Lexicek »

Muj nazor je ten, ze kdyz je tohle NASE Karlovarske forum, tak by sem meli prispivat hlavne lide, kterych se to tyka a pokud budou chtit i ostatni, tak proc ne, ale slusne a bez nadsazky a jakehokoliv naznaku pokusu o rozpoutani problemu.
Z kopce jede každý auto

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Lexicek: samozrejme souhlasim, ale jde o to, aby ti lide, kterych se to tyka se chovali trosicku na urovni - a ne na urovni sedmileteho ditete, ktere si dokazuje nadavkama, jak je "dospele". :roll:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

MujGLOCK: ty si ale osobnost 8) pořád se cpeš někam kde te nikdo nechce to si do ted nepochopil ?????????? Se ale divim protože podle toho jak píšeš o sobě a jak upozornuješ na chyby jiných atd....... tak bych řekl že jseš inteligentní........... ale si to tak není :smich2:

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda: nevsiml jsem si, ze bych nekde psal o sobe. Navic me nerikej, kam mam a nebo nemam chodit. Na "chozeni" sem mam stejne pravo jako ty. Ale kde zacina moje svoboda tvoje konci - tak se nad tim laskave zamysli a bez do sebe. Myslim, ze je uplne zbytecne nekde nadavat ci nekoho pomlouvat :roll:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

No ale řekni mi proč sem chodíš rozdávat moudra když tě tu nikdo nechce, tomu nerozumim.....................

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda: ja tady nic nerozdavam. Spise me rekni ty, proc nadavate adminum, kteri tady to forum delaji pro lidi jako Vy.

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

lidi jako my??? Co my si tady děláme je snad naše věc a konflikt nastane vždy když je tu někdo cizí. A admin by měl zakročit a v tomhle případě jsi to byl ty ten první co se začal sem navážet a když to admin nezvládne tak hold musí snést nějakou tu urážku a ohledně mazání příspěvku o tom ani nebudu začínat....

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda: jenze to "my" muze byt kdokoliv. Nikdo ti nedal pravo tady delat bordel. A admin zakrocit mel, to mas pravdu - mel okamzite smazat prispevky s urazenim a nadavkama.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No ja si myslim ze to mazani tech prispevku by se melo prosetrit a zjistit kdo to smazal a co smazal. Snad maji admini trosku svedomi ci ne?

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

No nic skrátka to adminové nezmákli proto uděláme u nás na forum nového který na netu je téměř pořád a ten to bude řešit hned a bude klid. Protože jakmile se někdo naváží do jednoho z KV klubu jako by se navážel do všech a tak nemůže čekat nic dobrýho heh........ V tomto případě jsi to byl ty...... i když jak to tu čtu různě tak už konkrétně ty jsi měl konflikty i s jinýmy ..............

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

Gajda píše:No nic skrátka to adminové nezmákli proto uděláme u nás na forum nového který na netu je téměř pořád a ten to bude řešit hned a bude klid. Protože jakmile se někdo naváží do jednoho z KV klubu jako by se navážel do všech a tak nemůže čekat nic dobrýho heh........ V tomto případě jsi to byl ty...... i když jak to tu čtu různě tak už konkrétně ty jsi měl konflikty i s jinýmy ..............
8) jojo jako musketyri :?: :D ...toho admina by to chtelo...tak kdopak je tady z nas pecenej varenej a hodil by se na to?...

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

Bigworm: já už jsem hlasoval tak musíš i ty :D

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda píše:No nic skrátka to adminové nezmákli proto uděláme u nás na forum nového který na netu je téměř pořád a ten to bude řešit hned a bude klid. Protože jakmile se někdo naváží do jednoho z KV klubu jako by se navážel do všech a tak nemůže čekat nic dobrýho heh........ V tomto případě jsi to byl ty...... i když jak to tu čtu různě tak už konkrétně ty jsi měl konflikty i s jinýmy ..............
Ja se do nikoho nenavazel, precti si laskave tu vasi diskuzi (ani se to tak nazvat neda) - navazet jste se zacali vy - uplne bezduvodne a s nadavkami hodnych reznickeho psa.

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

Gajda píše:Bigworm: já už jsem hlasoval tak musíš i ty :D
ja taky uz..nechal sem vam tam vzkaz hajzlove :D

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

MujGLOCK.com: už toho nech toho ospravedlnování stejně tě tu nikdo nebere ty o to nestojíš tak už sem nepiš a budeš mít klid...... a číst si to nebudu protože si to pamatuju a mě je to jasný že ses navážel a tečka.............

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

Jo a tady to máš pro osvěžení jestli ti tohle příjde že jsi se nenavážel do nás tak to jseš teda podle mě hlupáček:

Tak mam dojem, ze se to tady sraz nejakych pubertacku. Nechapu, k cemu chcete stalou mistnost, kdyz nejste schopni se tam stejne sejit a navic tady na foru mate mista na sve dusevni prujmy vice nez dost.

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda: to nebylo urazeni, nybr vyvozeni zaveru z toho, jak jste se tam chovali. Mam ti to taky pripomenout, co bylo pred tou vetou ?

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

ale na tvůj názor se tě tam nikdo neptal a puberták už dlouho nejsem a mě to uráží tak pak mi řekni co jsi čekla....................

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Dal jsem si tu praci:
ARV6 píše:aha, tak to je nechytacka... :wc: Zmrdi to sou!
Eskláda píše:kurvy
Mikael píše:BUZNY !!!!
Pripada ti, ze takhle se chovaji normalne lide? Pokud ano, tak jsem rad, ze neziji v Karlovych Varech, protoze u nas se chovame jinak.

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda píše:ale na tvůj názor se tě tam nikdo neptal a puberták už dlouho nejsem a mě to uráží tak pak mi řekni co jsi čekla....................
To je teda argumentace. Stejne tak mohu napsat, ze na ty vase vylevy se nikdo neptal a me osobne urazi takoveto hlasky verejne na foru. Priste budu rovnou kontaktovat admina s zadosti, at to cele vymaze :?:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

a co ty tak můžež žádat admina at nám maže naše příspěvky je to KV forum a pokud jsme na tebe moc jednoduchý nebo jak to mám posat tak sem nelez a máš klid. Ale v tom případě radši nechod nikam na fora....... protože jak ty píšeš tak mi připadá že tě uráží asi vše heh

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda: neni to zadne "tvoje", ale "nase" forum. A to by sis mel uvedomit. Pokud se neumis a nebo nechces chovat slusne, tak si kup vlastni domenu, zaloz vlastni forum a tam si delej co chces, ale nezapominej, ze tady ses pouze na navsteve.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Po shlednuti cele teto sekce jsem doznal nazoru,ze pro nekoho je zivotni cesta mluvit slusne a mravne karat ostatni.Lec nekterym jedincum proste slusna mluva nesvedci a proto take vznikly vselijake "slangy" a nespisovne vyrazy.Proto se tady omlouvam za vsechny spatnosti,ktere jsem tu napsal a ktere mohly jakkoliv a kohokoliv nejakym zpusobem pobourit.

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Anonymni: nelze to takto napsat - kazdy extrem je spatny, nicmene je vhodne vychazet napriklad z tohoto:

Deset základních pravidel slušného chování na internetu

Mozna trosicku brat ohled i na ty, kteri nepisou, ale pouze ctou a co si potom pomysli, kdyz zde uvidi nadavani, zvlast takove, kdy se druha strana nemuze branit (viz. Xchat, apod.)... :roll:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

MujGlock: a kde jsem psal moje nebo naše Forum??? Já jsem poze napsal "naše příspěvky" ale debata s tebou stejně nikam nevede protože je to natebe asi těžký pochopit že když se ti v KV sekci nelíbí tak sem nelez.......

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Gajda: precti si muj predchozi prispevek s odkazem a zkus se zamyslet. Hlavne nad tim, ze to tu ctou i jini lide - klidne i ti, co se o tuning nezajimaji. Tim jak se vyjadrujes prezentujes i tunery jako celek, jestli mas zajem na tom, aby si o nich ostatni mysleli, ze jsou to "smazky co akorat umi nadavat", tak se tak vyjadruj dal. Me osobne je to uplne jedno...

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Omlouvam se,ale nejakou chybickou jsem byl odhlasen.Anonymni prispevek s casem 11:08 patri me.

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“