Taky ti moc gratuluji k pohárku a dekuji za pochvalutweetyna píše:Btw. na Plasech byli k vidění např. zvooky s pika, Mirinda s tou svojí krásnou kárkou, Majky s Oplem, ze kterýho jsem opět padala na zadek a nejvíc jsem po cestě slintala nad BMW od V12, spolujezdec byl ze mě už na prášky když jsem celou cestu nemluvila o ničem jiném![]()
To Mirinda a Majky - gratulace k pohárkům!!!
Kdo kde potkal člena karlovarského TF
Re: Kdo kde potkal člena karlovarského TF
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Jj, potvrzuji, Pája byl zkoušet závoďák u Jimlíkovatweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
no tak jsem to viděla správněMajky.n píše:Jj, potvrzuji, Pája byl zkoušet závoďák u Jimlíkovatweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
![]()
tweetyna píše:Flashman píše:a ja tebe v mírovy,na křižovatce,odbočoval jsem na jimlíkov a ty si tam odtud odjížděla......modrej passat.....tweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
takovej ten passat jak jsem se kvůli němu málem nerozjela protože místo před sebe jsem mu čuměla na kola??![]()
já sem fakt slepoň, přes ty kola jsem už neviděla zbytek světa
![]()
jj to bude ono,ja si malem ruku ukroutil....ale bez šance.......
Flashman: tvoje chyba, kdybys jen na plechu tak si tě možná všimnu, takhle jsem koulela očima podle toho jak se točili ty kola a myslela jsem že vypadnu z auta...

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
dejte sem fotky toho pokladu. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
Cerna B4 kombimirinda píše:tak v patek je to hodne mozne....v jakem jsi jel aute a kde to bylo? nevsimla jsem siMikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
hele a nezdravil jsi mi nekdy v meziroli? moc hezka B4 cerna kombi s foliema a mas tam HIDky?Mikael píše:Cerna B4 kombimirinda píše:tak v patek je to hodne mozne....v jakem jsi jel aute a kde to bylo? nevsimla jsem siMikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yep...zatim stale na plechacich...ty HIDky jsou zatim poznavaci znameni, pac mexicky pozicky uz tady taky jeden polozenej tmavej pasik ma.mirinda píše:hele a nezdravil jsi mi nekdy v meziroli? moc hezka B4 cerna kombi s foliema a mas tam HIDky?Mikael píše:Cerna B4 kombi
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
jj diky tem jsem te dnes mela v merku uz z dalky
vypada vazne moc hezky 
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jj...kuju,ale na sraz to urco nenimirinda píše:jj diky tem jsem te dnes mela v merku uz z dalkyvypada vazne moc hezky
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
na jaky sraz?Mikael píše:Jj...kuju,ale na sraz to urco nenimirinda píše:jj diky tem jsem te dnes mela v merku uz z dalkyvypada vazne moc hezky
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já včera Mirindy auto na místě před městskáčema kde normálně všichni dostávají botičky. 
✠Luftwaffle✠
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
vcera nebo predevcirem pana V12 v BMW u Bodurka v Sok kolem poledniho.....
(asi) 
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
hattori_hanzo píše:Já včera Mirindy auto na místě před městskáčema kde normálně všichni dostávají botičky.
Mirinda: kola jsou v planu, ale ted servisuji. A potom bych chtel konecne dotahnout muziku. Takze kola asi az po zime. Uvidime. Mam sice jedny 17" a jedny 18", ale 5x112 
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
tak podlozky na zmenu roztece, to uz dnes neni problem pokud se ti tam vejdou....nevim jaky rozmery maji ty kolaMikael píše:Mirinda: kola jsou v planu, ale ted servisuji. A potom bych chtel konecne dotahnout muziku. Takze kola asi az po zime. Uvidime. Mam sice jedny 17" a jedny 18", ale 5x112
Tak kvuli snizeni skrtaji i 15", takze nejdriv podvozek a potom kola asi jen 16". Na 17" uz sem moc starej 
Dnes jsem vymenil lozisko (predchozi majitel jezdil s podlozkama) takze podlozky taky nechci. Kvuli snizeni jsou utrhany silentbloky na motoru, takze i ty mam, jen vymenit. A zitra se bude pulit a cistit turbo, regulace nemaka jak ma. Pak se snad dostane na klempirinu (nejaky ty puchyrky a tak) a pred zimou nebo v zime brzdy. Vetsi uz tam jsou (predek 288mm) tak jen nejaky kvalitni. A kdyz uz bude zima, budu delat muziku a kola az na jare
Dnes jsem vymenil lozisko (predchozi majitel jezdil s podlozkama) takze podlozky taky nechci. Kvuli snizeni jsou utrhany silentbloky na motoru, takze i ty mam, jen vymenit. A zitra se bude pulit a cistit turbo, regulace nemaka jak ma. Pak se snad dostane na klempirinu (nejaky ty puchyrky a tak) a pred zimou nebo v zime brzdy. Vetsi uz tam jsou (predek 288mm) tak jen nejaky kvalitni. A kdyz uz bude zima, budu delat muziku a kola az na jare
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi jsem dneska nekde prehlidl pana Hattoriho 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přehlídnul i nepřehlídnul.ARV6 píše:Tak asi jsem dneska nekde prehlidl pana Hattoriho
Jel jsem v tomhle

Já potom ještě byl za panem Zvookym,kterej mi vůbec neporadil jak jsem potřeboval,ale i tak ho rád viděl.
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to vimhattori_hanzo píše:Přehlídnul i nepřehlídnul.ARV6 píše:Tak asi jsem dneska nekde prehlidl pana HattorihoJel jsem v jiným autě,takže jsi nemohl vědět že jsem to já.Ovšem když jsem se na tebe nalepil a zablikal,tak si Alfa docela přidřepla a ty jsi zmizel poměrně rychle,takže to jsi mě evidentně viděl!
Jel jsem v tomhle![]()
Já potom ještě byl za panem Zvookym,kterej mi vůbec neporadil jak jsem potřeboval,ale i tak ho rád viděl.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pred 15min, pana v12 v Doubí nahoře u viaduktu.. smažil jsem to tam na jawette... 
joo tak to jsme jeli na Brezovou na veterany, ale tebe jsem si nevsiml 
R6 twin turbo + V10 + V12
dneska kolem 16h pana zvookyho na kaolínce....ale pozor na straně spolujezdce to se mi ještě nepoštěstilo

Byly jsme na zkušebceFlashman píše:dneska kolem 16h pana zvookyho na kaolínce....ale pozor na straně spolujezdce to se mi ještě nepoštěstilo![]()
BBS Motorsport
Dnes Mirindí autí. Byl jsem na I.P. Pavlovce.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael píše:Dnes Mirindí autí. Byl jsem na I.P. Pavlovce.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mikael píše:Dnes Mirindí autí. Byl jsem na I.P. Pavlovce.
Tak se ale domluvte kdyz jste to rande měli,jak se tady v tom má pak člověk vyznat?mirinda píše:nebyl jsi tam vcera? dnes tam jeste nestalo
✠Luftwaffle✠
kdyz ty na me kasles tak se mi venuje nekdo jiny no