Podil ??? Spolumajitel ??? Vlastnik ???milánek píše:tak to já mam nejjednodušší AAA

Podil ??? Spolumajitel ??? Vlastnik ???milánek píše:tak to já mam nejjednodušší AAA
Kterej je snad 40let od doby 1.6D v zakladu stejnejV12 píše:stejnak je s tema lidovkarema sranda ..... TDI = milion kombinaci a podkombinaci pismenek a barvicek pro jeden obycejnej sazomet
ARV6 píše:Kterej je snad 40let od doby 1.6D v zakladu stejnejV12 píše:stejnak je s tema lidovkarema sranda ..... TDI = milion kombinaci a podkombinaci pismenek a barvicek pro jeden obycejnej sazomet
Ale jsou asi moc tezkymirinda píše:ARV6 píše:Kterej je snad 40let od doby 1.6D v zakladu stejnejV12 píše:stejnak je s tema lidovkarema sranda ..... TDI = milion kombinaci a podkombinaci pismenek a barvicek pro jeden obycejnej sazometkvality se drzi no
milánek píše:a jeje tady je zase zaujatost proti lidovkám![]()
jo to znám, to už je u nich normálnímirinda píše:milánek píše:a jeje tady je zase zaujatost proti lidovkám![]()
bud rad ze jsi nebyl na srazu...tam to bylo horsi...jeste ze jsem tam nebyla vw
milánek píše: jo to znám, to už je u nich normální![]()
hattorimilánek píše:a to jest??
ze mini je stejnak nejlepsi?hattori_hanzo píše:Pan nejvyšší nic neodnesl,pan nejvyšší si o tom myslí svoje a není to vůbec nic hezkýho.
To je naopak ta úplně nejhezčí myšlenka.Myslím o těch pánech co říkají ty ošklivý věci.mirinda píše:ze mini je stejnak nejlepsi?
jak jsem ti rikala na srazu...mluvi z nich cira zavisthattori_hanzo píše:To je naopak ta úplně nejhezčí myšlenka.Myslím o těch pánech co říkají ty ošklivý věci.mirinda píše:ze mini je stejnak nejlepsi?
ARV6 píše:No jeste ze to neberete vazne
a krom 1,8 16v maji vsechny stejnou barvu......AR166 píše:Takovej Clio seznam. Jste vykoupili všechny v okolí... voní novotou až sem.
Mám dvě sestry a táta má 5 bráchů, to bude seznam, až to fláknu do podpisu.zvooky píše:On by to tak velkej seznam nebyl kdyby tam nemel seznam aut cely rodinyže bych vypsal taky do podpisu vsechny auta z rodiny?
To jsi ale teď vyjmenoval celou ulici.MichaelS píše:Fiat Panda 1,2 , Fiat Punto 1,1 , Fiat Bravo 1,6 16V, Toyota Avensis D4D, Renault Megane 1,9TD, VW Transporter 1,9TDI , Seat Ibiza 1,4 16V, Mitsubishi Eclipse 2,0T, Uf to už stačí....
já měl ždycky rád pičky at už v kalhotkách nebo na kapotě......a když si s jednim autem spokojenej a potrebujes ete jedno tak proc menit znacku....ARV6 píše:
JOE_Cik: nejste trochu uchylove na Rencky?