No sem na to zvedavej.Ale neverim tomu.Eskláda píše:vole náhodou už jdu do sebeMikael píše:Tak to se nedivim,ze vsude jezdis pozde.Eskláda píše:já to beru z kostela v chodově
Pí*oviny.....
Re: Píčoviny.....
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem odvážel kámošku do sokolova a byli jsme domluveni na půl osmou a byl jsem tam za 2 půl osmí --- s toho mám radost..Mikael píše:No sem na to zvedavej.Ale neverim tomu.Eskláda píše:vole náhodou už jdu do sebeMikael píše:Tak to se nedivim,ze vsude jezdis pozde.

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Ale jenom proto,ze to byla holka.Kdybych tam stal ja,tak tam stojim doted.Eskláda píše:dnes jsem odvážel kámošku do sokolova a byli jsme domluveni na půl osmou a byl jsem tam za 2 půl osmí --- s toho mám radost..Mikael píše:No sem na to zvedavej.Ale neverim tomu.Eskláda píše: vole náhodou už jdu do sebe
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ne to by jsi nemohl napsat tenhle příspěvěk..Mikael píše:Ale jenom proto,ze to byla holka.Kdybych tam stal ja,tak tam stojim doted.Eskláda píše:dnes jsem odvážel kámošku do sokolova a byli jsme domluveni na půl osmou a byl jsem tam za 2 půl osmí --- s toho mám radost..Mikael píše:No sem na to zvedavej.Ale neverim tomu.
ale kdyby šlo o tebe byl bych tam o hodinu dřív kdyby jsi náhodou šel dřív..
S-MAX
Joooo to teda kecas woe.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
tak tě vyzvednu jázvooky píše:a co kdybych tam stal ja?

a co ja?tweetyna píše:tak tě vyzvednu jázvooky píše:a co kdybych tam stal ja?

Sadra: Ty samozřejmě budeš sedět vedle mě ne? 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
....a zabočí s tebou do lesa...tweetyna píše:tak tě vyzvednu jázvooky píše:a co kdybych tam stal ja?

✠Luftwaffle✠
do lesa? Já? nenene.....já su slušná holka a houby ještě nerostou 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No v jiným threadu před nějakou dobou(rozuměj - před tím než sem přišel Vlajo)jsi říkala něco jinýho...tweetyna píše:do lesa? Já? nenene.....já su slušná holka a houby ještě nerostou

✠Luftwaffle✠
hattori: nojo......ale od té doby už jsem dospělá a rozumná přeci
(a taky pro jistotu si dávám bacha na pusu, resp. prsty
)

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo dokonce na prsty jo?tweetyna píše:hattori: nojo......ale od té doby už jsem dospělá a rozumná přeci(a taky pro jistotu si dávám bacha na pusu, resp. prsty
)

✠Luftwaffle✠
zatim nic.....ale za prvé ty voloviny píšu těmadle svejma prstíkama takže bych přesně mohla dostat a prstíky mě jako zapisovatelku živí

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle!tweetyna píše:zatim nic.....ale za prvé ty voloviny píšu těmadle svejma prstíkama takže bych přesně mohla dostat a prstíky mě jako zapisovatelku živí![]()

✠Luftwaffle✠
Jak jinak.Jak je to jen trosku dvojsmyslne,uz se v tom rejpes.hattori_hanzo píše:Jo takhle!tweetyna píše:zatim nic.....ale za prvé ty voloviny píšu těmadle svejma prstíkama takže bych přesně mohla dostat a prstíky mě jako zapisovatelku živí![]()
Už v tom hledal nějaký dvojsmysly,já chlípník!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale právě v tom je ta češtiná krásná,v těch dvojsmyslech!Mikael píše:Jak jinak.Jak je to jen trosku dvojsmyslne,uz se v tom rejpes.hattori_hanzo píše:Jo takhle!Už v tom hledal nějaký dvojsmysly,já chlípník!

✠Luftwaffle✠
To jo,aspopn se v ni ti nemravove muzou pekne ukajet.hattori_hanzo píše:Ale právě v tom je ta češtiná krásná,v těch dvojsmyslech!Mikael píše:Jak jinak.Jak je to jen trosku dvojsmyslne,uz se v tom rejpes.hattori_hanzo píše:Jo takhle!Už v tom hledal nějaký dvojsmysly,já chlípník!

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pouze psychicky,fyzicky mi to za to fakt nestojí!Mikael píše:To jo,aspopn se v ni ti nemravove muzou pekne ukajet.hattori_hanzo píše: Ale právě v tom je ta češtiná krásná,v těch dvojsmyslech!

✠Luftwaffle✠
Fyzicky ti nestoji????hattori_hanzo píše:Pouze psychicky,fyzicky mi to za to fakt nestojí!Mikael píše:To jo,aspopn se v ni ti nemravove muzou pekne ukajet.hattori_hanzo píše: Ale právě v tom je ta češtiná krásná,v těch dvojsmyslech!![]()

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chceš se přesvědčit že jo?!Mikael píše:Fyzicky ti nestoji????hattori_hanzo píše:Pouze psychicky,fyzicky mi to za to fakt nestojí!![]()

✠Luftwaffle✠
Me je to celkem ukradeny.Jen se ti budu pokazdy kdyz te uvidim strasne smat.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tohle otočení ve dvojsmysl bylo hodně slabý takže se mi klidně řezej,já vím svoje!Mikael píše:Me je to celkem ukradeny.Jen se ti budu pokazdy kdyz te uvidim strasne smat.

✠Luftwaffle✠
Jasne ze jo.Ted budes jak Esklada.Jen ze me delejte jitrnici,kdyz vas to bavi.hattori_hanzo píše:No tohle otočení ve dvojsmysl bylo hodně slabý takže se mi klidně řezej,já vím svoje!Mikael píše:Me je to celkem ukradeny.Jen se ti budu pokazdy kdyz te uvidim strasne smat.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pouze reflexivní obrana...Mikael píše:Jasne ze jo.Ted budes jak Esklada.Jen ze me delejte jitrnici,kdyz vas to bavi.hattori_hanzo píše: No tohle otočení ve dvojsmysl bylo hodně slabý takže se mi klidně řezej,já vím svoje!

✠Luftwaffle✠
Nejsi sam.Postupne tu lidi odpadavaji...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2