To je taky fakt!stenlis píše:ale prosimtě , to ví každý malý dítě. www.seznam.cz
stenlisovo vito
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: stenlisovo vito
✠Luftwaffle✠
Jo o.U Makara meri laserem....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
já vim taky mi řekli že se na vitu dělaj i zadní kola. a přitom mi všichni tvrdili že jen předek. makara doporučuju na geometrii a na přezutí a vyvážení v lokti u robina. tam to je taky dobrý. škoda že tam neobujou dvacítky. jinak bych jinam nejezdil...Mikael píše:Jo o.U Makara meri laserem....
No teda nevim,ale na vetsine autech se delaji obe dve napravy,ne???stenlis píše:já vim taky mi řekli že se na vitu dělaj i zadní kola. a přitom mi všichni tvrdili že jen předek. makara doporučuju na geometrii a na přezutí a vyvážení v lokti u robina. tam to je taky dobrý. škoda že tam neobujou dvacítky. jinak bych jinam nejezdil...Mikael píše:Jo o.U Makara meri laserem....
Tak to cumim.Ja teda byl na geosce jen s Caramelou,ale tam se vzadu delala.A u Koubase v dilne taky vetsinou delali na obou napravach.No uvidim,jak to bude u myho skopicka.Treba me to vyjde levneji.V12 píše:ne e... treba e30 se zadni nedela...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm ale stejne na vetsine aut nebyva co stelovat, tak maximalne sbihavost na predku
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
to by ses divil tří roky mi jezdil zadek šejdrem sice nepatrně ale jezdil a gumi to patřičněodnášeli.
Ja se taky chystam na geometrii.Sice uz vic jak pul roku,ale nejdriv musim vymenit silentbloky na ramenech.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi rekni co ti tam budou stelovat? Predek urco ne (mimo sbihavosti) a na zadku taky nic ne?Mikael píše:Ja se taky chystam na geometrii.Sice uz vic jak pul roku,ale nejdriv musim vymenit silentbloky na ramenech.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
To nevim,kazdopadne neco se steluje.Koukal jsem do tabulek na hodnoty a gumy se mi sjizdeji blbe.A to jsou tam predepsany rozmery.ARV6 píše:Mi rekni co ti tam budou stelovat? Predek urco ne (mimo sbihavosti) a na zadku taky nic ne?Mikael píše:Ja se taky chystam na geometrii.Sice uz vic jak pul roku,ale nejdriv musim vymenit silentbloky na ramenech.
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak je pak sleduj pac by mne to zajimalo...Mikael píše:To nevim,kazdopadne neco se steluje.Koukal jsem do tabulek na hodnoty a gumy se mi sjizdeji blbe.A to jsou tam predepsany rozmery.ARV6 píše:Mi rekni co ti tam budou stelovat? Predek urco ne (mimo sbihavosti) a na zadku taky nic ne?Mikael píše:Ja se taky chystam na geometrii.Sice uz vic jak pul roku,ale nejdriv musim vymenit silentbloky na ramenech.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem taky udělal jedno foto stenlisovo vitouška 
- Přílohy
-
- Snímek 083.jpg (129.05 KiB) Zobrazeno 1513 x
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To neni jeho on ma modry... 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Můžu ti poslat maximálně ty co jsem sem dával před nějakou dobou jak aktuálně vypadá v rozlišení 1600*1200,jinak zatím nebyl žádnej pořádnější sraz takže nic není...každopádně až bude svítit sluníčko tak máme se Stenlisem v plánu nějakou tu fotoserii...toitoi píše:jsou nějaký nový aktuální fotky? ve velkým rozlišení?
✠Luftwaffle✠
ok tak až něco pěknýho nafotíte tak mně to pls pošli na maila, díkyhattori_hanzo píše:Můžu ti poslat maximálně ty co jsem sem dával před nějakou dobou jak aktuálně vypadá v rozlišení 1600*1200,jinak zatím nebyl žádnej pořádnější sraz takže nic není...každopádně až bude svítit sluníčko tak máme se Stenlisem v plánu nějakou tu fotoserii...toitoi píše:jsou nějaký nový aktuální fotky? ve velkým rozlišení?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
stenli jak vůbec pokračuje tvůj projekt by VitO
S-MAX
projekt pokračuje. jinak všechny fotky v sekci tininga je to téma tuning dodávky.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty vole dyt to urcite dobre vis tak co mu tady lezes do prdele???Eskláda píše:stenli jak vůbec pokračuje tvůj projekt by VitO
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
heheARV6 píše:ty vole dyt to urcite dobre vis tak co mu tady lezes do prdele???Eskláda píše:stenli jak vůbec pokračuje tvůj projekt by VitOJinak jsem na to taky zvedav
toz ja bych si dovolil hadat...... bude to mit ctyri kola.....bude to chrochtat....bude to jezdit dopredu dozadu...vlevo vpravo.... a pak na tom asi bude spousta veci kterym nerozumim a nevim k cemu jsou....stenlis píše:moc to neroštíp.on to neví nikdo jak to bude vypadat....
R6 twin turbo + V10 + V12
bych řekl,že to možná bude i jezdit nahoru a doluV12 píše:toz ja bych si dovolil hadat...... bude to mit ctyri kola.....bude to chrochtat....bude to jezdit dopredu dozadu...vlevo vpravo.... a pak na tom asi bude spousta veci kterym nerozumim a nevim k cemu jsou....stenlis píše:moc to neroštíp.on to neví nikdo jak to bude vypadat....
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prosím Vás debilní odpovědi patří do téma pí*oviny -díky 
S-MAX
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A bude to mít takový žahnutý žuby nahoru?V12 píše:toz ja bych si dovolil hadat...... bude to mit ctyri kola.....bude to chrochtat....bude to jezdit dopredu dozadu...vlevo vpravo.... a pak na tom asi bude spousta veci kterym nerozumim a nevim k cemu jsou....
✠Luftwaffle✠