To poslední tady už dával někdo do Topicu od Rudka Jinak takové auto si umí koupit každý...ale postavit si ho od základu...to je zase jiná tím bych si chtěl časem projít
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Pemar: to je asi konkurence že ? a hlavně se po něm opičíš ta šachovnice na tom dně rezervy no no http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 3-outkast/" onclick="window.open(this.href);return false; fakt pěkný...jednoduchost=krása
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:Pemar: to je asi konkurence že ? a hlavně se po něm opičíš ta šachovnice na tom dně rezervy no no http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 3-outkast/" onclick="window.open(this.href);return false; fakt pěkný...jednoduchost=krása
David z Olomouce, bavime se spolu kazdy den po ICQ Sachovnici jsme delali oba dva ve stejny den. Mam od nej aji ty lestici kotouce na rozperu a viko motoru.
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Jurisek16 píše:Pemar: to je asi konkurence že ? a hlavně se po něm opičíš ta šachovnice na tom dně rezervy no no http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 3-outkast/" onclick="window.open(this.href);return false; fakt pěkný...jednoduchost=krása
David z Olomouce, bavime se spolu kazdy den po ICQ Sachovnici jsme delali oba dva ve stejny den. Mam od nej aji ty lestici kotouce na rozperu a viko motoru.
To je provokace ? uvidíme jestli budu něco kutit na motoru kdyžtak půjčíš Pač to od feldy moc nefachčilo ale to bylo asi tím že jsem tam měl ještě kapku póry
kotouče není všechno
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
ted jsme s kámošem leštili výfuk na CBR a velké plochy paráda, rozpěra bude v poho, jelikož je hladká, ale hlava je dost pakárna, není to moc pěkný odlitek
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
to vyleštíš, v poho, já leštím filcem a lapovací pastou a jde to fajně
michal...no já už to mám kapek poleštěné...ale furt je to málo...chtělo by to asi srovnat na nějaké frézce tu největší plochu pač je hrbolatá a pak to vyleštit úplně nejvíc co to jde
Přílohy
Moturek.jpg (88.63 KiB) Zobrazeno 595 x
Naposledy upravil(a) Jurisek16 dne 13 pro 2008 23:38, celkem upraveno 1 x.
Jurisek16 píše:michal...no já už to mám kapek poleštěné...ale furt je to málo...chtělo by to asi srovnat na nějaké frézce tu největší plochu pač je hrbolatá a pak to vyleštit úplně nejvíc co to jde
brousil si to před leštěním? je vidět že to leštěné je ale chybí tam ten efekt do chromu
Právě že to na té fotce je jenom vybroušené...leštil jsem to až po tom (šmirgly jsem použil od 80 přes 400 až někde po 3000 Ale stejně jsem to ojebal protože tam mám ještě póry No a pak jsem to jel takovým malým tvrdým kotoučem a leštící pastou od Feldy